Canım Yanıyor, Ölüyorum...

Senin gibi hissetmesini istiyorsun degil mi.anliyorum ama hissetmez.
Ayni ask ayni tutku olsa ara vermek istemezdi.ayri kalmaya dayanamazdi.
Senin onu sevdigin gibi seni sevmiyor.
Uzuleceksin.gececek sonra

Seviyor ama benim kadar değil, orası açık. Çok isterdim ama olmadı çok üzülüyorum

Keşke o günlere gelebilsem.. Bunu atlatmak da zaten yıllarımı alır artık bu yaştan sonra da kimseyi onun kadar sevemem

İşin tuhafı da o zaten günde en az yarım saat 1 saat konuşuyoruz her fırsatta buluşup vakit geçiriyoruz kopamıyoruz birbirimizden. daha ne kadar hatırlatabilirim bilmem ki.. Yetmiyor demek ki artık benim varlığım

Millet anasını babasını kaybediyor evladından ayrı düşüyor ama yine mutlu oluyor
Öyle düşün hastalıklı hislerinden kurtul elin adamı sonuçta

Konuşurken aşkım falan de alıştır kulağına tatlım arkadaştan öte olduğunu hissettir

burnundan getirdim 3 yıldır demişsin.
e bi zahmet anlayış göster.
adam bezmiş. rahat bırak artık.
senin gibi biriyle mutsuz bir hayat yaşardı zaten.
sen de artık kendini gözden geçirip hatalarından ders al.
zannediliyor ki insanların sabrı sonsuz. ama bir yerde tükeniyor herkes.
sevgilin diye her şeyi üzerinde hak sahibi olamazsın.
vıcık vıcık ilişkilerin sonu böyle oluyor genelde.
bitmeye mahkum. hayat arkadaşını bezdirmeyeceksin aksine huzur vereceksin ki mutlulukla sürsün.
uğraşma bu kişiyle. bitirmiş belli. araya başka kız da girmiş. önüne bakmayı reddedersen hep yerinde sayarsın. iletişimi kesmelisin.

Ah canım bakma öyle mesajlara. Erkekler bizim gibi değil kolay boşluğa düşüyor vakit geçirmek istiyor heyecan yaşamak istiyor. Benim şuanki eşimle liseden beri beraberiz. 10. Yılımızı doldurduk 2 yıllıkta evliyiz. Sevgiliyken en son 3 aylık bir ayrılığımız oldu ve benim sınıf arkadaşlarıma varana kadar mesajlar atmış. Bende senin gibigizlice baktım. Ama üzülmedim çünkü içini biliyordum. Hepsi zaman geçirmek içindi. Ve sonuç benim kocam oldu ve gözü asla dışarda değildir. Ağırbaşlı, kadınlara ilişmeyen tv de açık seçik bir kadın gördüğünde bile kafasını çeviren bir adamdır. Diyeceğim o ki ya üzülme yada seni kaybediyor korkusu var silkelenip kendine gelsin. Yoksa toparlanması biraz zaman alır ve üzülürsün. :)

Çok içimi rahatlattı bu söyledikleriniz gerçekten çok teşekkür ederim
Hiç barışmayacak olsak bile beni bu kadar kolay unutup başkasıyla ilgilenmesi kahrediyor..
Bunca yıllık emeği üç günlük biri için silip atıyor benim sinir olduğumu bile bile.
Umarım zaman geçirmek içindir, en ufak bir duygusu varsa zaten yıkılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…