- 3 Şubat 2009
- 10.242
- 18.185
- 823
- 45
- Konu Sahibi atmivararkamda
-
Kesinlikle size katılıyorum. Kimse için kendinizi hirpalamaya falan değmez. O suan gayet rahat ve seni cepte sayip heyecan yasamanin pesinde.Ayrılalı 1 ay oldu ama her gün konuşuyoruz ne demek yahu öyle ayrılık mı olur?Ayakta uyutuluyosun haberin olsun adam aldatmak için ortam hazırlamış kendine ama senden elini de çekmemiş. Öldüm bittim ayaklarını bırakıp kendine gel ac gözünü bi an önce
Dediğim gibi kaybetme korkusu ver biraz sen ona bi toparlansın:)Çok içimi rahatlattı bu söyledikleriniz gerçekten çok teşekkür ederim
Hiç barışmayacak olsak bile beni bu kadar kolay unutup başkasıyla ilgilenmesi kahrediyor..
Bunca yıllık emeği üç günlük biri için silip atıyor benim sinir olduğumu bile bile.
Umarım zaman geçirmek içindir, en ufak bir duygusu varsa zaten yıkılırım
Biktirmissiniz kendinizden. Direk sorun bence. Hayatinda biri olup olmadigini yok derse bilin ki yalancinin tekidir.Ayrıldığımız 1 ay oldu, hiç iletişimizi kesmedik her gün konuşuyoruz barışacağımıza toparlanacağımıza dair sözler veriyor hala gelecek planları yapıyoruz. Çünkü ayrılmak istemedik ikimiz de ara verip kafamızı toparlamak istedik..
Çook ama çok seviyorum onu ayrıldıktan sonra zaten kendime gelemedim. Onsuz bi hayatı düşünemiyorum.
Bu arada ayrılık sebebimiz de benim aşırı kıskançlıklarımdan bunalmasıydı. Biraz kafa dinlemek istiyorum dedi hak verdim ben de çok üstüne gidip sıkmıştım çünkü 3 yıldır burnundan getirdim her şeyi.
O günden beri kimseye karşı bir iligisi yoktu.
Ama birkaç gündür bir kıza mesaj atmaya başladı..
Hesaplarının şifreleri bende var ve her şeyi gözlerimle görüyorum düşünebiliyor musunuz?
Benim gördüğümden haberi yok tabii yeni şifresini bilmediğimi zannediyor.
Ve daha bugün beni arayıp seni seviyorum her şey güzel olacak dedikten 1 saat sonra durup dururken kıza mesaj attı yine.
Ben ne yapacağım kızlar, yardım edin ölüyorum.......
Kalbim sökülüyor sanki yerinden.
Nefes alamıyorum...
Başka biriyle olması fikri canımı öyle yakıyor ki, bunu nasıl yenicem?
Onunla konuşmalı mıyım?
Bi nevi geçti :)Şimdi nasılsınız? Geçti mi?
Hiç geçmeyecek gibi geliyor çünkü bana...
Arkadaşım benim 4 yıllık hayat arkadaşım oğlumun babası dediğim kisiyle bana göre hiç bişey yokken ona göre sevgisi bittiği için bosaniyoruz. Ben 16 aylık oğlumla dimdik ayaktayım hiç te ölmüyorum.. 2 hafta oldu daha da güçleniyorum. Senin için şuan çok üzücü buna eminim ama bir erkeğe endeksli yaşama arkadaşım ...Ayrıldığımız 1 ay oldu, hiç iletişimizi kesmedik her gün konuşuyoruz barışacağımıza toparlanacağımıza dair sözler veriyor hala gelecek planları yapıyoruz. Çünkü ayrılmak istemedik ikimiz de ara verip kafamızı toparlamak istedik..
Çook ama çok seviyorum onu ayrıldıktan sonra zaten kendime gelemedim. Onsuz bi hayatı düşünemiyorum.
Bu arada ayrılık sebebimiz de benim aşırı kıskançlıklarımdan bunalmasıydı. Biraz kafa dinlemek istiyorum dedi hak verdim ben de çok üstüne gidip sıkmıştım çünkü 3 yıldır burnundan getirdim her şeyi.
O günden beri kimseye karşı bir iligisi yoktu.
Ama birkaç gündür bir kıza mesaj atmaya başladı..
Hesaplarının şifreleri bende var ve her şeyi gözlerimle görüyorum düşünebiliyor musunuz?
Benim gördüğümden haberi yok tabii yeni şifresini bilmediğimi zannediyor.
Ve daha bugün beni arayıp seni seviyorum her şey güzel olacak dedikten 1 saat sonra durup dururken kıza mesaj attı yine.
Ben ne yapacağım kızlar, yardım edin ölüyorum.......
Kalbim sökülüyor sanki yerinden.
Nefes alamıyorum...
Başka biriyle olması fikri canımı öyle yakıyor ki, bunu nasıl yenicem?
Onunla konuşmalı mıyım?
Sizin yanınızda benim derdim hiç kalır tabii.. Ama herkesin acısı kendine işte, ben de biraz dik durabilsem keşkeArkadaşım benim 4 yıllık hayat arkadaşım oğlumun babası dediğim kisiyle bana göre hiç bişey yokken ona göre sevgisi bittiği için bosaniyoruz. Ben 16 aylık oğlumla dimdik ayaktayım hiç te ölmüyorum.. 2 hafta oldu daha da güçleniyorum. Senin için şuan çok üzücü buna eminim ama bir erkeğe endeksli yaşama arkadaşım ...
Niye ara verince konusmaya devam ettiniz.Sizi özlemesine fırsat vermemissiniz .Yedek gibi .
Şimdi biraz mesafeli olun arayip sormayın telefonu acmayın ,görmemisim deyin ,ćok yoğunum ara verelim deyip deneyin .Özlesin sizi
.Suratina tokat yemis gibi kalsın ortada .
O kızla ilerleyecek belki .Bırakın gitsin .
Kıskanmakta haklıymıssınız demekki .
Atmivararkamda kiskancliklarinla beni boguyorsun biraz ara verelim demis sevgilin yani tercumesini yapim hemen
"3-4 yıldır yeminle yildirdin hayatimdan bezdirdin Atmivararkamda. Ben biraz etraftaki kizlara bakayım. Baktım kafama uygun birini bulamadim nasilsa cebimdesin dönerim sana ya da temelli yol veririm"
Ve sen bunu bile bile hala bu adamla gelecek planlari kuruyorsun ya pes ne diyelim yani.
Bi nevi geçti :)
Tamamen silindi hayat çok güzel diyemem ama geçti. Nasıl geçtiğini bir Allah bir ben biliyor. 9 yılı unutmak kolay olmuyor. Alıştım mı umudumu mu kestim yoksa geçti mi bilmiyorum ama canımın acısı o kadar yoğun değil :)
Hayır yanlış bir şey yapmadı ama eskiden gelen bir güven problemim var aşamıyorum bunu.. kimseyle konuşamaz demiyorum ama böyle bir konuşma da normal değil ki3 4 yıldır tanıdığım birini neden bu kadar kıskanıyorsunki yanlış mı yaptı size hesaplarını kontrol edecek kadar? hayır hiç mi kimseyle konuşamaz bence bunaltmışsınız adamı oda gerçekten sarmış başkasına. güvenmediğiniz adaml olmayın zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?