Canım Yanıyor, Ölüyorum...

Ya şaka mısınız? Her erkek boşluğa düşermişmişmiş. Yatakta basınca da affetsin madem sizin zihniyetinize göre bir şey olmaz erkek başka kadınlar da ister! Peeh! Sizin gibiler yüzünden başımıza çıktılar zaten!!!

Sen de bi rahat huzur verseydin adama be arkadasim... Neyse olan olmus hakkinizda hayirlisi olsun.

+10000

Coktan ekran görüntüsünu atip beynini yemistim adamin. Hatta dumduz gitmistim. Yine siz bilirsiniz ama siz neden konusmuyosunuz o zaman baska birileriyle ? Cunku beyfendi arayista. Bence yol yakinken kesip atin kökten

Emekten çok ona ihtiyacım var her anımda yanımda oldu hala oluyor ben de onun aynı şekilde...
Sarılıp barışacak kadar da yaptığını azımsayamam ama en azından neden yaptığını sorup yüzüne vurmak istiyorum. Bu sefer de özeline girdiğim için ben suçlu olucam..
Boşluğa düşmedi aslında ben hiç çıkmadım hayatından o yüzden hazmedemiyorum yaptığını.

Deymeeeez...
Bi kaç sene sonra hatırlayıp kendine kızarsın..
Kime üzülmüşüm niye üzülmüşüm diye

Sen gercekten seviyo olabilirsin ama karşındaki sevdigini sanıyor

Bunu yuzune vursan iyi de biz ayriyiz benden hesap soramazsin diye cevap verir. Bence kendini toparla yoksa daha cok ayakta uyutursun.

Demem o ki bence soyle bunu bildigini, hesap sormak niyetiyle degil. Artik seni aptal yerine koymamasi adina soyle. Sifresini de degistirsin bunlari gormek seni uzer. Degmez boyle adamlar icin uzulmeye. Sen onsuz nefes alamam dedigin halde o baskasiyla konusuyor. O yuzden uzulme bu adam icin. Sal ipini gitsin.

bence sen hak etmişsin. hala neyi didikliyorsun acaba ? hem bu didiklemeden ayrılmışınız hemde hala didikliyorsuınuz. umarım barışmasınız.. bunu yazdıgım için cok üzgünüm...

Ekran goruntusunu al yolla, altinada bugun bana seviyorum der aksam baskasina yazarsin. Bosuna kiskanmamisim yaz gonder. Hem uste cik hemde senle niye ara verdigini anla iste...
Öyle mi yapmalı, bu muhabbetin nereye gideceğini de merak ediyorum açıkcası. Bekleyip neler olacağını görmek de istiyorum bi yandan. Söylersem anında şifresini değiştirecek sonuçta..

Bence de beklemede kalın bakalım sonu nereye varacak bu mesajlaşmaların
2-3 mesajda bitiyor genelde.. Hani kıza yakınlık kurmaya çalışsa, yüzüne vurucam ama yok söylesem öylesine bir cevap verdim ne var bunda üstelik ayrıyız diyecek. Üste çıkacak bir şekilde.
Hiç basit bir şey olmamasına rağmen büyütüyorsun diyecek çünkü adım çıkmış bir kere.
Böyle izlemek de çok zor gerçekten

Bihter ziyagile aşırı derecede mağruz kalmış bir üyeyi okuyoruz

Buyrun, sonraki adım ne? Hangi bölümü yaşıyorsunuz şu an Zihni'nizde?

abartmasın tabı tahtı sallanıyor ne var ki bunda köşede de kalsa olur ne olacak cocuk kral henry cunku.. Kendısı zaten dogal davranmadıgının farkında duygusal olarak cokuntude de oldugu için mantıklı dusunmeye calısıyor mesrulaştırma sende.Konuyu ıyı okudun mu bılmıyorum ama hergun konusuyormuslar zaten o erkek boslukta değil anlayacagın...

başka bi kızla flört ediyor bir yandan da seni sevdiğini söylüyor benim buradan midem bulandı buz gibi sogurdum o heriften ve susmazdım sen nasıl susuyorsun hayret dogrusu enayi yerine koyulma artık . Tamamen ayrıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…