- 3 Eylül 2012
- 21.884
- 57.710
- 798
- Konu Sahibi atmivararkamda
-
Ya şaka mısınız? Her erkek boşluğa düşermişmişmiş. Yatakta basınca da affetsin madem sizin zihniyetinize göre bir şey olmaz erkek başka kadınlar da ister! Peeh! Sizin gibiler yüzünden başımıza çıktılar zaten!!!Hemen ayrıl diyorsunuz ya bu nedir böyle kolay mı ayrılmak. Kac yıl emek vermişsiniz birbirinize eğer gerçekten güveniyorsan ilişkine bence git sarıl barış. UzaklâsmaSina izin verme. Her erkek boşluğa düşünce arayışa girer. Birsey yazmamis ki kıza havadan sudan konuşmuş abartmayın.
Ya şaka mısınız? Her erkek boşluğa düşermişmişmiş. Yatakta basınca da affetsin madem sizin zihniyetinize göre bir şey olmaz erkek başka kadınlar da ister! Peeh! Sizin gibiler yüzünden başımıza çıktılar zaten!!!
Emekten çok ona ihtiyacım var her anımda yanımda oldu hala oluyor ben de onun aynı şekilde...Hemen ayrıl diyorsunuz ya bu nedir böyle kolay mı ayrılmak. Kac yıl emek vermişsiniz birbirinize eğer gerçekten güveniyorsan ilişkine bence git sarıl barış. UzaklâsmaSina izin verme. Her erkek boşluğa düşünce arayışa girer. Birsey yazmamis ki kıza havadan sudan konuşmuş abartmayın.
Çok hatalar yaptım ben de abarttım ama sonuçta da korktuğum başıma geldi işte engellenemiyormuş dır dır etmekle..Sen de bi rahat huzur verseydin adama be arkadasim... Neyse olan olmus hakkinizda hayirlisi olsun.
bence sen hak etmişsin. hala neyi didikliyorsun acaba ? hem bu didiklemeden ayrılmışınız hemde hala didikliyorsuınuz. umarım barışmasınız.. bunu yazdıgım için cok üzgünüm...Ayrıldığımız 1 ay oldu, hiç iletişimizi kesmedik her gün konuşuyoruz barışacağımıza toparlanacağımıza dair sözler veriyor hala gelecek planları yapıyoruz. Çünkü ayrılmak istemedik ikimiz de ara verip kafamızı toparlamak istedik..
Çook ama çok seviyorum onu ayrıldıktan sonra zaten kendime gelemedim. Onsuz bi hayatı düşünemiyorum.
Bu arada ayrılık sebebimiz de benim aşırı kıskançlıklarımdan bunalmasıydı. Biraz kafa dinlemek istiyorum dedi hak verdim ben de çok üstüne gidip sıkmıştım çünkü 3 yıldır burnundan getirdim her şeyi.
O günden beri kimseye karşı bir iligisi yoktu.
Ama birkaç gündür bir kıza mesaj atmaya başladı..
Hesaplarının şifreleri bende var ve her şeyi gözlerimle görüyorum düşünebiliyor musunuz?
Benim gördüğümden haberi yok tabii yeni şifresini bilmediğimi zannediyor.
Ve daha bugün beni arayıp seni seviyorum her şey güzel olacak dedikten 1 saat sonra durup dururken kıza mesaj attı yine.
Ben ne yapacağım kızlar, yardım edin ölüyorum.......
Kalbim sökülüyor sanki yerinden.
Nefes alamıyorum...
Başka biriyle olması fikri canımı öyle yakıyor ki, bunu nasıl yenicem?
Onunla konuşmalı mıyım?
Öyle mi yapmalı, bu muhabbetin nereye gideceğini de merak ediyorum açıkcası. Bekleyip neler olacağını görmek de istiyorum bi yandan. Söylersem anında şifresini değiştirecek sonuçta..Ekran goruntusunu al yolla, altinada bugun bana seviyorum der aksam baskasina yazarsin. Bosuna kiskanmamisim yaz gonder. Hem uste cik hemde senle niye ara verdigini anla iste...
Ne diyeyim haklısınız...bence sen hak etmişsin. hala neyi didikliyorsun acaba ? hem bu didiklemeden ayrılmışınız hemde hala didikliyorsuınuz. umarım barışmasınız.. bunu yazdıgım için cok üzgünüm...
Bence de beklemede kalın bakalım sonu nereye varacak bu mesajlaşmalarınÖyle mi yapmalı, bu muhabbetin nereye gideceğini de merak ediyorum açıkcası. Bekleyip neler olacağını görmek de istiyorum bi yandan. Söylersem anında şifresini değiştirecek sonuçta..
2-3 mesajda bitiyor genelde.. Hani kıza yakınlık kurmaya çalışsa, yüzüne vurucam ama yok söylesem öylesine bir cevap verdim ne var bunda üstelik ayrıyız diyecek. Üste çıkacak bir şekilde.Bence de beklemede kalın bakalım sonu nereye varacak bu mesajlaşmaların
Hi.bir mesajına cevap yazma konuşma kekoyla. Alla alla ne oldu diye kendini kemirir.
Yok içimde kalır dersen al ekran görüntüsünü sı. ağzına sonra toptan bu meselyi kapat.
Hemen ayrıl diyorsunuz ya bu nedir böyle kolay mı ayrılmak. Kac yıl emek vermişsiniz birbirinize eğer gerçekten güveniyorsan ilişkine bence git sarıl barış. UzaklâsmaSina izin verme. Her erkek boşluğa düşünce arayışa girer. Birsey yazmamis ki kıza havadan sudan konuşmuş abartmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?