- 22 Temmuz 2015
- 122
- 37
- 98
- Konu Sahibi papatya999
-
Ilk cümleyi okumadin sanırımGit ve kadını ol. Ama sonra gelip burda ağlama
Ben onu seviyorum eğer beni sevmicekse istemiyorum ama tamamen de silemiyorum ne zmn silcek olsam unutcak olsam hayatıma burnunu sokup kendini hatirlattiCinsellik yaşamak istiyorsan görüş istemiyorsan bu çocukla işin ne. Çünkü niyeti aşikar. Sevgi yok. İhtiyaç duyduğunda seni arayan biri. Zaafın da varsa kullanılmaya açıksın. Kısaca sen cinsellik yaşamak istemiyorsan bu tek taraflı istek olacağı için kullanılmış olursun. Sen de istersen karşılıklı istemiş olursunuz. Hangisini istiyorsan onu seç.
Hayır olmadım sadece rahatsız olduğum halde bacaklarım a flan dokunmasina izin verdimAnlamadım. Birlikte oldun mu?
Biliyorum ama çok özledim ve bunu öğrenince çok yıkıldım zaten bana böyle davranan biri değildi şimdi böyle olmasını kaldiramiyorumSadece sana sarılıp uyumayla yetineceğini mi sanıyosun sen.. çocuk açıkca söylemiş bundan sonra kızları kullancam diye... gitme sakın!!!
Seni sevmediği açık maalesef. Sana ulaşmasına engel ol, engelle gerekirse hattını değiştir. Uzak kalmayı başarırsan için soğur. Biraz dirayetli olman lazım.Ilk cümleyi okumadin sanırım
Ben onu seviyorum eğer beni sevmicekse istemiyorum ama tamamen de silemiyorum ne zmn silcek olsam unutcak olsam hayatıma burnunu sokup kendini hatirlatti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?