- Konu Sahibi papatya999
-
Acinin bile bi kalitesi olur ya. Yilacak bisey yok sadece guvenin kirildi.Adamda soguman icin milyonlarca sebep var. Kendin agzinla soylemissin omur boyu guvenemicegn bi adam. Hayatina ilk cikanla evlenecek degilsin zaten daha iyi birisi guvendigin birisi ciktiginda ne kadar aptalmisim dersin. Ama Allah insallah cikarsinda karsina de. Kullanip atacagi o kadar belli ki. Bence direk hattini falan degistir ulasamasin. Boyleleri aci cekiyorum tribinde aman onla yatayim bunla kalkayip. Yok unutmaya calisirken yaptim hepsini bilmem ne bahane arkasina siginan tipler. O kiz ona bi yuz versin gider yapisir sonrada senden intikam aldim kendi capimda diye gecinir. Ucuzluktan baska bisey degil.Biktim bende bıktım yıldım artim
Onu anlayali yıllar oldu zaten de kendini değersiz hissetmek bunu birde birinci ağızdan duymak ne kadar değer siz olduğunu nasıl bir şey bilir misin
Klasik cinsellik isteyen bir erkegin kizi avina dusurmek icin soyledigi laf: sana sarilip uyumak istiyorum.... Seni cok ozledim...
Artik degistirsinler su sozleri ya... Hep ayni...
Konu sahibi eger buradakilerin lafini dinleyeceksen sakin gorusme. Adam acikca eski kiz arkadasindan sonra hic bir kizi sevemedigini soylemis. O zaman sizi de ozlememis onun cani baska seyler istiyor. Bu siz de olabilirsiniz baskasi da... Hazir adamin gercek yuzunu gormusken telefon da dahil tum hayatinizdan silin adami. Yoksa bosluga dustugunuzde adamin da tuzagina dusebilirsiniz.
Eger biz ne dersek diyelim siz gidip ozledim diye dayanamayip adamla bulusacaksaniz da madem burdakileri dinlemeyecektiniz, keske konu acmasaydiniz derdim bu durumda...
Bilirim nişan attım canimcim benim ki kadar ağır değildir... Boşver takma derim sonra ah ne kizarsin kendine
Kalbim aciyor20 yaşında erkek ne ister? tabiki hergün bir başka çiçeğe konmak..yolver gitsin..
Oncelikle anlatacağım şeyler için lütfen beni yargilamayin.
1 ay önce ayrıldığım erkek arkadaşım beni arayip duruyordu bir ara irade me sahip olup açmadım ama sonra dayanamadım çünkü bende onu hala seviyordum unutamamistim. Ayrilmistik çünkü ikimizin ilişkiden beklentileri farklıydı. Benim ona normal erkek arkadasiymis gibi davrandigimi söylüyordu sevgili si gibi davranmiyormusum. o benden onun kadini olmami istemiş bense ona uzak davranmisim flan filan benimde ilk erkek arkadaşım olur kendisi ve daha önce hiç böyle bir şey yasamamisken benden kadınım ol gibisinden bir beklenti içersinde ydi bu yüzden bitmişti ilişki. Üstelik ben çok fedakarlık yaptım hoslanmadigim halde bazen bana dokunmasina izin verdim beni zorladı. Iliskinin ilk başlarında böyle değildi sonra 360 derece döndü benim bu yönde üstüme daha çok düşmeye başladı. Onceden Bana önem veren adam şimdi sadece aklına cinsellik gelince beni düşünür olmuştu. Neyse beni arıyordu demiştim dayanamadım açtım. Dedimki neden bana böyle iğrenç davranıyorsun sana öyle davranmiyorum dedi sen böyle bir insan değildin neden böyle oldun dedim. Bana geçen sene bir kız arkadaş i olduğunu onu çook sevdiğini kızın onu terkettigini sonra onunla cikarken kızın onu aldatdığını itiraf ettiğini ve bunu duyunca intihar ettiğini hastaneye zor yetiştirildigini anlattı artık hiç bir kizi böyle umursamayacagini o kizi unutamadigini flan söyledi artık ne eski sevgilisinin nede yeni olucak olanları umursamadigini soyledi .... artik yeni ilişkilerinde böyle keyfi istediğinde arayıp sorucagini flan söyledi... Simdii beni arayip ozledigini yarın bulusmak istediğini flan söylüyor. Bana eski sevgilisi ile anlattıkları beni yıktı tabi onu bu kadar sevmesi resmen bmmle onu unutmak için çıkmış benim onu ne kadsr sevdiğimi ona zaafım olduğunu biliyor ve benden hala böyle bir şey isteyebiloyor çünkü onu silip atmaya hazır değilim bana yarın için bana sarılıp uyumaya istediğini bile söyledi yarın onunla gorusmemeliyim aslında ama onu çok özledim
çok kötü bir durumdasın fakat kendine hakim olmalısın ileride pişman olmamak için..Oncelikle anlatacağım şeyler için lütfen beni yargilamayin.
1 ay önce ayrıldığım erkek arkadaşım beni arayip duruyordu bir ara irade me sahip olup açmadım ama sonra dayanamadım çünkü bende onu hala seviyordum unutamamistim. Ayrilmistik çünkü ikimizin ilişkiden beklentileri farklıydı. Benim ona normal erkek arkadasiymis gibi davrandigimi söylüyordu sevgili si gibi davranmiyormusum. o benden onun kadini olmami istemiş bense ona uzak davranmisim flan filan benimde ilk erkek arkadaşım olur kendisi ve daha önce hiç böyle bir şey yasamamisken benden kadınım ol gibisinden bir beklenti içersinde ydi bu yüzden bitmişti ilişki. Üstelik ben çok fedakarlık yaptım hoslanmadigim halde bazen bana dokunmasina izin verdim beni zorladı. Iliskinin ilk başlarında böyle değildi sonra 360 derece döndü benim bu yönde üstüme daha çok düşmeye başladı. Onceden Bana önem veren adam şimdi sadece aklına cinsellik gelince beni düşünür olmuştu. Neyse beni arıyordu demiştim dayanamadım açtım. Dedimki neden bana böyle iğrenç davranıyorsun sana öyle davranmiyorum dedi sen böyle bir insan değildin neden böyle oldun dedim. Bana geçen sene bir kız arkadaş i olduğunu onu çook sevdiğini kızın onu terkettigini sonra onunla cikarken kızın onu aldatdığını itiraf ettiğini ve bunu duyunca intihar ettiğini hastaneye zor yetiştirildigini anlattı artık hiç bir kizi böyle umursamayacagini o kizi unutamadigini flan söyledi artık ne eski sevgilisinin nede yeni olucak olanları umursamadigini soyledi .... artik yeni ilişkilerinde böyle keyfi istediğinde arayıp sorucagini flan söyledi... Simdii beni arayip ozledigini yarın bulusmak istediğini flan söylüyor. Bana eski sevgilisi ile anlattıkları beni yıktı tabi onu bu kadar sevmesi resmen bmmle onu unutmak için çıkmış benim onu ne kadsr sevdiğimi ona zaafım olduğunu biliyor ve benden hala böyle bir şey isteyebiloyor çünkü onu silip atmaya hazır değilim bana yarın için bana sarılıp uyumaya istediğini bile söyledi yarın onunla gorusmemeliyim aslında ama onu çok özledim
Kesinlikle görüşme niyeti kötü onun ben o kadar çok yaşadım ki bunu bunun başka versiyonlarını emin ol sonra kendinden iğrenirsin işlediğin günahlardan yerin dibine girersin vicdan denilen şey bırakmaz yakanı kabuslar görmeye başlarsın sakın merhamet gösterme elalemin terkkettiğini anası gibi sen mi avutcaksın sen sakın kişiliğinden ödün verme seviyorsun seni çok iyi anlıyorum ama uzak dur kesinlikle ilerde pişman olucaksın emin ol gerçekten seni seven başını yere eğip sana bu kötülüğü yapmaz seni kullanıp canı istediğin de arıcak uyan ne olursun benim durumama düşmeOncelikle anlatacağım şeyler için lütfen beni yargilamayin.
Ne olur bir kerecik değer vermiş olsa banaKesinlikle görüşme niyeti kötü onun ben o kadar çok yaşadım ki bunu bunun başka versiyonlarını emin ol sonra kendinden iğrenirsin işlediğin günahlardan yerin dibine girersin vicdan denilen şey bırakmaz yakanı kabuslar görmeye başlarsın sakın merhamet gösterme elalemin terkkettiğini anası gibi sen mi avutcaksın sen sakın kişiliğinden ödün verme seviyorsun seni çok iyi anlıyorum ama uzak dur kesinlikle ilerde pişman olucaksın emin ol gerçekten seni seven başını yere eğip sana bu kötülüğü yapmaz seni kullanıp canı istediğin de arıcak uyan ne olursun benim durumama düşme
Kalbim aciyor
Ilerdede kimse beni sevmicek ben inandim buna hep aynı şeyler hayatımda bir kerecik olsun sevildigimi hisset medim ben bir kere inanmistim birine oda böyle oldu kimse beni sevmicek beklemiyorum zaten kimseden de artık böyle birseyBak ilerde seni seven biri olucak kocan eşin olucak sadece ona ait olucaksın elin uçkuru istedi diye geleceğini maf etme
Değer mi değer verecek olsa sana bu kötülüğü yapmaz emin ol seven adam dermi uçkurum istedimi ararım diye ne kadar iğrenç birşey sevgiye ihtiyacın varsa hayvan sev çok ciddiyim ağzı yok dili yok insanlar gibi kötü de değiller koşulsuz severler bak ilerde olucak seni senden daha çok seven biri bunu düşünNe olur bir kerecik değer vermiş olsa bana
Bu hayatta kötü insanlarla olmaktansa yalnız kalmak daha iyi daha çok bataklığa girersin zamanla boğulursun elim ayağım titriyor yemin ederim sakın gitme konuşmadaIlerdede kimse beni sevmicek ben inandim buna hep aynı şeyler hayatımda bir kerecik olsun sevildigimi hisset medim ben bir kere inanmistim birine oda böyle oldu kimse beni sevmicek beklemiyorum zaten kimseden de artık böyle birsey
Bir erkek seni sevdigi icin arzulamali. Cinsellik icin degil. Seven de zaten deger verdigini cinsellik icin kullanmaz. Seni sadece cinsel yonden istemesi seni sevdigini gostermez. Bu sevgi degil. Adamin karakteri bozuk.Kalbim aciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?