Canım yanıyor. .

Biktim bende bıktım yıldım artim
Acinin bile bi kalitesi olur ya. Yilacak bisey yok sadece guvenin kirildi.Adamda soguman icin milyonlarca sebep var. Kendin agzinla soylemissin omur boyu guvenemicegn bi adam. Hayatina ilk cikanla evlenecek degilsin zaten daha iyi birisi guvendigin birisi ciktiginda ne kadar aptalmisim dersin. Ama Allah insallah cikarsinda karsina de. Kullanip atacagi o kadar belli ki. Bence direk hattini falan degistir ulasamasin. Boyleleri aci cekiyorum tribinde aman onla yatayim bunla kalkayip. Yok unutmaya calisirken yaptim hepsini bilmem ne bahane arkasina siginan tipler. O kiz ona bi yuz versin gider yapisir sonrada senden intikam aldim kendi capimda diye gecinir. Ucuzluktan baska bisey degil.

Onu anlayali yıllar oldu zaten de kendini değersiz hissetmek bunu birde birinci ağızdan duymak ne kadar değer siz olduğunu nasıl bir şey bilir misin

Bilirim nişan attım canimcim benim ki kadar ağır değildir... Boşver takma derim sonra ah ne kizarsin kendine

20 yaşında erkek ne ister? tabiki hergün bir başka çiçeğe konmak..yolver gitsin..

yazacakgim seyin yanlis anlasilmamasini umut etmemle beraber; genc bir kizin bilincli cinsellik uzerine bilgi sahibi olup, bunu yasayacagi zaman korkulardan, acilardan muaf, sadece sevdigi ve sevildigi icin yasamasi gerektigi kanaatindeyim.

bilincli cinsellik ne demektir? once bilincli iliski.

erkek arkadasinizin davranislarinda ne bir iliski ne de bir bilinc goremedim ben. elbette ki ciftler birbirleriyle gecmis izleri paylasabilir, bunun uzerine istisare yapabilirler; ancak bu, saglikli boyutlar soz konusuysa gerceklesebilir. zaaflarinizi kullanan biri saglikli bir boyutta degildir.

dikkatli olmanizi temenni ederim.

çok kötü bir durumdasın fakat kendine hakim olmalısın ileride pişman olmamak için..

Kesinlikle görüşme niyeti kötü onun ben o kadar çok yaşadım ki bunu bunun başka versiyonlarını emin ol sonra kendinden iğrenirsin işlediğin günahlardan yerin dibine girersin vicdan denilen şey bırakmaz yakanı kabuslar görmeye başlarsın sakın merhamet gösterme elalemin terkkettiğini anası gibi sen mi avutcaksın sen sakın kişiliğinden ödün verme seviyorsun seni çok iyi anlıyorum ama uzak dur kesinlikle ilerde pişman olucaksın emin ol gerçekten seni seven başını yere eğip sana bu kötülüğü yapmaz seni kullanıp canı istediğin de arıcak uyan ne olursun benim durumama düşme

Bak ilerde seni seven biri olucak kocan eşin olucak sadece ona ait olucaksın elin uçkuru istedi diye geleceğini maf etme

Vallahi ya yalvarabilirim sana yapma bunu cidden

Ne olur bir kerecik değer vermiş olsa bana

Kalbin bugün acır yarın acır. .yıllarca acımaz..daha gençsin ..daha neler var yaşayacağın..

bak ben 40 yaşındayım..biz gençken bu kadar rahat değildik. şimdiki erkekler kızlarla çok rahat.

ona veya başkasına bu fırsatı verme.üzülen gerçekten sen olursun..

Bak ilerde seni seven biri olucak kocan eşin olucak sadece ona ait olucaksın elin uçkuru istedi diye geleceğini maf etme
Ilerdede kimse beni sevmicek ben inandim buna hep aynı şeyler hayatımda bir kerecik olsun sevildigimi hisset medim ben bir kere inanmistim birine oda böyle oldu kimse beni sevmicek beklemiyorum zaten kimseden de artık böyle birsey

Ne olur bir kerecik değer vermiş olsa bana
Değer mi değer verecek olsa sana bu kötülüğü yapmaz emin ol seven adam dermi uçkurum istedimi ararım diye ne kadar iğrenç birşey sevgiye ihtiyacın varsa hayvan sev çok ciddiyim ağzı yok dili yok insanlar gibi kötü de değiller koşulsuz severler bak ilerde olucak seni senden daha çok seven biri bunu düşün

Ilerdede kimse beni sevmicek ben inandim buna hep aynı şeyler hayatımda bir kerecik olsun sevildigimi hisset medim ben bir kere inanmistim birine oda böyle oldu kimse beni sevmicek beklemiyorum zaten kimseden de artık böyle birsey
Bu hayatta kötü insanlarla olmaktansa yalnız kalmak daha iyi daha çok bataklığa girersin zamanla boğulursun elim ayağım titriyor yemin ederim sakın gitme konuşmada

Bir erkek seni sevdigi icin arzulamali. Cinsellik icin degil. Seven de zaten deger verdigini cinsellik icin kullanmaz. Seni sadece cinsel yonden istemesi seni sevdigini gostermez. Bu sevgi degil. Adamin karakteri bozuk.
Niyeti belli. Canim yaniyor diye hataya dusme sakin. Pisman olacagin seyleri bir anlik gafletle yapma. omur boyu pismanligini cekebilirsin. Bak insanlar kac yillik kocalarindan ayriliyorlar..Gencsin. onune cok daha duzgun birileri emin ol cikar. Bunun karakteri bozuk belli.

kızım adam çükünü düşünüyor sen değer vermiyo diyosun..hey allahım yaa..sen git kadını ol onun gör bak ne oluyo..çin malı gibi kaldırır atar..

Yapma gitme anlıyorum sevilmek istiyorsun ve sadece kullanıldığınla kalıcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…