Canım yanıyor. .

Canım 2 gün özlersin 3 gün özlersin geçer.. sonra sana yazık olcak kendine bunu yapma Şimdi gidersen bu kız benim elimin altında dicek engelle onu heryerden ulaşamasın sana bi özleme yüzünden yakma kendini

adamdaha ne desin ki,git,ama adamin sucu yok

Canim istedigi zaman arayacagim seni hic birzaman degerli olmayacaksin demis adam hala ne sarilip uyumasindan bahsediyorsun ya.

he yarin gidersen de bir kac gun sonra beni neden aramiyor diye aglama burda. Veya bana deger vermiyor diye uzme kendini adam bas bas bagirmis dogrulari.

Ne eski sevgilisi aldattı ne de o intihar etti.Bunlar tamamen sizin dikkatinizi çekmek için anlatılmış bahaneler.
Siz kaç yaşındasınız ?

Ne eski sevgilisi aldattı ne de o intihar etti.Bunlar tamamen sizin dikkatinizi çekmek için anlatılmış bahaneler.
Siz kaç yaşındasınız ?
20 hayatımda bur kere bir erkeğe güvendim bana değer verdiğini sandım onun gözünde nekadar da değersiz misim

Bunun yuzunden cok ağlarsın aklını basına topla lütfen.

Ne bu erkeklerdeki ozentilik anlamiyorum. Bayanlarda hic boyle bisey gormedim. Tamam bi iliskiden yara alirsin uzulursun falan ama ne yani yok onemsemicem istedigimde aricam falan eee sonra? Sanki alem pesinde. O yuzden dersini ver ve dogasina geri birak sunu. Bitsin bu acilarin adami tripleri.

adamdaha ne desin ki,git,ama adamin sucu yok
Dayanamıyorum artik dayanamıyorum !!!madem suçu yok kaç aydır niye beni seviyorum diye oyaliyor unutmak için çabalıyorum bu kaçıncı ayrılık ve her defasında aynisi oldu yine beni arıyor kendini hatırlatıyor bir şekilde.. onu seviyorum çünkü anladın mi aptal değilim ben bende biliyorum gitmemen gerektiğini

Biktim bende bıktım yıldım artim

Klasik cinsellik isteyen bir erkegin kizi avina dusurmek icin soyledigi laf: sana sarilip uyumak istiyorum.... Seni cok ozledim...
Artik degistirsinler su sozleri ya... Hep ayni...
Konu sahibi eger buradakilerin lafini dinleyeceksen sakin gorusme. Adam acikca eski kiz arkadasindan sonra hic bir kizi sevemedigini soylemis. O zaman sizi de ozlememis onun cani baska seyler istiyor. Bu siz de olabilirsiniz baskasi da... Hazir adamin gercek yuzunu gormusken telefon da dahil tum hayatinizdan silin adami. Yoksa bosluga dustugunuzde adamin da tuzagina dusebilirsiniz.
Eger biz ne dersek diyelim siz gidip ozledim diye dayanamayip adamla bulusacaksaniz da madem burdakileri dinlemeyecektiniz, keske konu acmasaydiniz derdim bu durumda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…