- 4 Mart 2015
- 1.197
- 524
- 73
- Konu Sahibi papatya999
-
konunuza bakin...ben gitsem miki ozledim yazmissiniz.demekki bilmiyormussunuz gitmemeniz gerektigini...Dayanamıyorum artik dayanamıyorum !!!madem suçu yok kaç aydır niye beni seviyorum diye oyaliyor unutmak için çabalıyorum bu kaçıncı ayrılık ve her defasında aynisi oldu yine beni arıyor kendini hatırlatıyor bir şekilde.. onu seviyorum çünkü anladın mi aptal değilim ben bend
Oncelikle anlatacağım şeyler için lütfen beni yargilamayin.
1 ay önce ayrıldığım erkek arkadaşım beni arayip duruyordu bir ara irade me sahip olup açmadım ama sonra dayanamadım çünkü bende onu hala seviyordum unutamamistim. Ayrilmistik çünkü ikimizin ilişkiden beklentileri farklıydı. Benim ona normal erkek arkadasiymis gibi davrandigimi söylüyordu sevgili si gibi davranmiyormusum. o benden onun kadini olmami istemiş bense ona uzak davranmisim flan filan benimde ilk erkek arkadaşım olur kendisi ve daha önce hiç böyle bir şey yasamamisken benden kadınım ol gibisinden bir beklenti içersinde ydi bu yüzden bitmişti ilişki. Üstelik ben çok fedakarlık yaptım hoslanmadigim halde bazen bana dokunmasina izin verdim beni zorladı. Iliskinin ilk başlarında böyle değildi sonra 360 derece döndü benim bu yönde üstüme daha çok düşmeye başladı. Onceden Bana önem veren adam şimdi sadece aklına cinsellik gelince beni düşünür olmuştu. Neyse beni arıyordu demiştim dayanamadım açtım. Dedimki neden bana böyle iğrenç davranıyorsun sana öyle davranmiyorum dedi sen böyle bir insan değildin neden böyle oldun dedim. Bana geçen sene bir kız arkadaş i olduğunu onu çook sevdiğini kızın onu terkettigini sonra onunla cikarken kızın onu aldatdığını itiraf ettiğini ve bunu duyunca intihar ettiğini hastaneye zor yetiştirildigini anlattı artık hiç bir kizi böyle umursamayacagini o kizi unutamadigini flan söyledi artık ne eski sevgilisinin nede yeni olucak olanları umursamadigini soyledi .... artik yeni ilişkilerinde böyle keyfi istediğinde arayıp sorucagini flan söyledi... Simdii beni arayip ozledigini yarın bulusmak istediğini flan söylüyor. Bana eski sevgilisi ile anlattıkları beni yıktı tabi onu bu kadar sevmesi resmen bmmle onu unutmak için çıkmış benim onu ne kadsr sevdiğimi ona zaafım olduğunu biliyor ve benden hala böyle bir şey isteyebiloyor çünkü onu silip atmaya hazır değilim bana yarın için bana sarılıp uyumaya istediğini bile söyledi yarın onunla gorusmemeliyim aslında ama onu çok özledim
Sansaaaarrrrro şimdi pantolonunda beslediği sansarı düşünüyor. .deyyus..kaldır at başından gitsin..
Konu açsan?merhaba hanımlar istişare etmek istediğim bir konu var yorumlarınıza çok ihtiyacım var. yeni evliyim kayınvalidemle kalıyorum bunu başta kabul ettim ama bu sözümde durmakta çok zorlanıyorum sanki kayınvalidemde benden rahatsız oluyor ikimizde asla birbirimizi kıracak bir söz söylemedik hissediyorum hal hareketlerinden o eve ait olmadığımı anlıyorum. eşimde çok iyi biri onun hatrı için katlanmalıyım diyorum ama çok zorlanıyorum. çalışan biriyim eve geldiğimde kendi evimde rahat değilim ne yapmalıyım işin içinden çıkamıyorum ?
360 değildir o, 180dir. 360 olsa aynı yere dönerdi.
Buradan da benzer şeyler yaşayan tüm kadınlara mesaj olsun; azıcık akıllı olun, kendinizi kullandırtmayın.
Sevişecekseniz sevişin de, sizi seven biriyle olsun. (lütfen korunarak)
Bu nasıl bir bakış açısı olmuş öylekonu sahibinin takma adı
konu başlığı
sizin takma adınızın altındaki durum yazısı
ve yorumunuz..
Aslında hiç zeki bir insan değilim hatta burdaki yorumları okurken hep derim ne insanlar var çok yönlü düşünebiliyorlar ne güzel diye..Bu nasıl bir bakış açısı olmuş öyle
Bayılırım farklı açıdan bakabilen insanlara.
konu sahibinin takma adı
konu başlığı
sizin takma adınızın altındaki durum yazısı
ve yorumunuz..
Bu arada ben de isminizi yeni fark ettimAslında hiç zeki bir insan değilim hatta burdaki yorumları okurken hep derim ne insanlar var çok yönlü düşünebiliyorlar ne güzel diye..
Onore ettiniz beni
ben de detaylardaki hataları duzeltebilen insanlara bayılırım (misal 360 değil 180'dir o 360olsa duramazsin gibi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?