Canım yanıyor. .

konunuza bakin...ben gitsem miki ozledim yazmissiniz.demekki bilmiyormussunuz gitmemeniz gerektigini...

Yasin kac bilmiyorum ama cok toysun belli Şimdi kalbin acıyo saniyorsunya seni kullanıp attiktan sonraki acılarının yanında hiç kalir
Eğer dusersen o iğrenç herifin tuzağına ailenin de başı öne eğilir ilerde kocan olacak adıminda onunde senin basin önune egilir
Aklını başına devsir temiz kal
Sor bakalım o şahsiyetin kız kardeşine böyle bisey teklif edilseymis oda es kaza ogrenseymis ne olurmuş

Adamın niyeti çok belli.O nedenle habire yoklama çekiyor.Ne zaman düşürürüm bu kızı diye sabırsızlanıyor.Sen böyle biri için neden gözyaşı döküyorsun ki?Sokak dolu onun gibilerle.Yani o kadar çoklar ki gözünde çok büyütmüşsün.Daha gençsin.Çok insan çıkacak karşına.Gül geç derim.Hiç dert etmene değecek bi karakter yok karşında.Seni sevdiğine inansan gidecek gibisin.Sakın inanma da gitme de.Sil at heryerden engeli bas.Kaç kuruşluk adam be , şeyinin derdine düşmüş , hiç prim verme.

Vahsi hayvan gormuscesine kac ondan kurtul Allah cc akıl bahsetmiş arada kullanin

Uzak dur o cocuktan. Niyeti belli. Sakin kendini kandirarak birseyler yasama ..belki sever belki asik olur vs gibisinden düsünme cunku olmiyacak. Öyle olsaydi ilk zamanlar olurdu ve böyle cümleler kurmazdi sana.
Birdaha kimseyi sevemem diye de düsünme.. seversin bal gibi hemde karsilik görerek.

ADAM sevgilisinden ayrılmış aşık olmuş ondan tepik yemiş boşa düşmüş,
Sen ise hala bunu kendine yedirip özlediğini ifade etmişsin !
E git sarıl uyuu hatta onun kadını ol ozaman !
Acaba neden bile bile lades der insan bu nasıl bir mantıktır anlatsana biraz !

Sonrada diyorlar bu adamların totoşunu kim kaldırıyor.
Alın işte ispatı.

Adam bır guzel oynamış. Daha sonrada ellemiş falan sırf eskı sevdıgını unutmak ıcın ve bunları kıza söylemiş.
Kız hala dıyor ki özlüyorum

Sen halla bu adamla görüseyim diyemi soruyosun
Allah akil versin...

Sevmiyor sizi ben söyleyeyim. Adım gibi eminim sevmiyor sizi. Daha neyi duymak ve görmek istiyorsunuz? Karnınızda bir bebe kirlendim taciz etti ileri gitti benim duygularımla oynadı demeden önce bırakın bu adamı

merhaba hanımlar istişare etmek istediğim bir konu var yorumlarınıza çok ihtiyacım var. yeni evliyim kayınvalidemle kalıyorum bunu başta kabul ettim ama bu sözümde durmakta çok zorlanıyorum sanki kayınvalidemde benden rahatsız oluyor ikimizde asla birbirimizi kıracak bir söz söylemedik hissediyorum hal hareketlerinden o eve ait olmadığımı anlıyorum. eşimde çok iyi biri onun hatrı için katlanmalıyım diyorum ama çok zorlanıyorum. çalışan biriyim eve geldiğimde kendi evimde rahat değilim ne yapmalıyım işin içinden çıkamıyorum ?

Konu açsan?

Taşın hemen

konu sahibinin takma adı

konu başlığı

sizin takma adınızın altındaki durum yazısı

ve yorumunuz..

Bu nasıl bir bakış açısı olmuş öyle
Bayılırım farklı açıdan bakabilen insanlara.
Aslında hiç zeki bir insan değilim hatta burdaki yorumları okurken hep derim ne insanlar var çok yönlü düşünebiliyorlar ne güzel diye..
Onore ettiniz beni
ben de detaylardaki hataları duzeltebilen insanlara bayılırım (misal 360 değil 180'dir o 360olsa duramazsin gibi)

konu sahibinin takma adı

konu başlığı

sizin takma adınızın altındaki durum yazısı

ve yorumunuz..

Bu arada ben de isminizi yeni fark ettim Üzüm yerken boğuluyordum Biri bunu anlatsa "hiiih canım çok geçmiş olsun" deriz (sevme oranımıza göre) , ama forumda isim olunca insan gülüyor fazlasıyla

Seni kullanacak anlamıyor musun bunu ?

umarım gitmemişsindir............................................ seninle resmen başkasını unutmak için görüşmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…