Canim yanıyor. .

Aynen hep sustum.konusunca sen degistin oldum.soylediklerim de malum..hic nisey demedim yani.hakkimi savunmak suc oldu.ailesinin yaptiklari degildr nisanlimin tavirlari beni cok uzdu.nisanlim anakuzusu degildi ama korukorune bi bağlılık vardi.kendini onlara ebediyen muhtackis gibi goruyo.ailesi beni gunde 3 4 defa arardi sesini duymadan edemiyoz diye.simdi arkasini donup gittiler.btel bile acmadililar.biz nisani bozduk bile diyemediler.ogullarina yuklediler her seyi..

bu kadar aileleri neden her şeye taktınız bence siz daha cocuksunuz evliliğe hazır değilsiniz kesemiz bir ne demek onu bile anlamamışsın.olmamış yani.sadece onun ailesi değil senin ailen de sorun hemen nişanda hesap sormalar felan bu işler böyle olmaz kimse kimsenin kalbini kazanmaya çalışmamış

eğer anlatmadığınız farklı şeyler yoksa ki sanmıorum kesinlikle haklısınız. böyle ailesinin ağzına bakan, onların sözleriyle nişanlısını bırakan adamdan zaten hayır gelmez. çok çok şanslısın ki evlenmeden çıkmış yüzleri. üzürsün tabi ki kırılan hayaller var ama zaten sana hayallerini de yaşatmamışlar ki baksana nişan pastanızı bile ne hald kesmişsiniz düğünü düşenemiorum bile yani.
bi de sanki bence dönmeye çalışıcak bu herif sana ama sakın öle bi hata yapma o dönmek istediğinde öyle bi dik dur ki şimdi seni ve aileni ezikleyenler ezim ezim ezilsin

tabi ki sen haklisin canim, boşver Allah iyilerle karsilastirsin de yoluna devam et.. kese bir yer iceriz oh ne ala. isin gücün varmis, unutursun gider, aileler bu kadar karismasi evlilikte huzur vermez canim

Ilk olumsuz adimlar onlardan geldi hep.kiz tarafi olarak guvensizlik dogdu ailemde de..biz kiz istiyoruz agor olalim sakin olalim demediler ki.nisanlanmadan once tekbasina iki kere geldi.o zaman cok iyiydi hic bi sorun yoktu.nisanda istemede disaru cikmalar fisir fisor konusmalar surat asmalar.hatta nisanlim alisveriste tutturdu saat almayin kunye alin en azindan madii degeri olur birikim olur diye..hakli olarak da yanimda olan yengemde ocerledi ve tartistilar.ondan sonra hep biz suclu olduk.ailesi hakeza..bana alinan esyalar pahali diye kasadan dondu.sonra kararsiz kalip geri aldilar.bi dusunun artik..alisverisin bile lafini yaptilar.en pahali yer diye.oysa aldiklari toplamada 600 tl filandi.ben istemedim boyle olmasini .o kadar aceleye geldi ki plan program yapmadan oldu bazi seyler..nisanluma dugunde biz yapalum alalim her seyi.ailelerimiz karistirmayalin dedum onu bile kabul etmedi..evimoz mustakil.inanin biz alisveriste iken teyze ile yenge eve bile girmemisler..

Yanimda iken guclu duruyor.ama ailesinin yaninda oyle degil.suskun.hic bir sey diyemiyor.ya da onlar ne soylerse onu diyor.yeri geldiginde elini masaya vuramiyor.ben demedim ki ailene karsi gel..ama iki tarafin da gonlunu yapabil.ben yapmaya calistim.farkli memleket dediler uzak dediler susturdum.ailem olumsuz bi ozellik yakaladigimda savundum.dugun tarihini kesmisler kestikten sonra bizi ariyorlar.annem de icerledi.ne yapicaz ne edicez diye sormuyorlar bile.ne lazim ne getirelim nezaketen sorar bi insan.iyi niyetlerini anlayalim en azindan.bisey istedigimizden degil.esya tartismasinda israrla yari yariya..gucumuz yok nasil yapalim..nisanlima soyledi mdaha once birlikte yapalim diye ..hayur biz ev alicaz dedi...kendimiz yapalim her syeu kendi emegimiz olsun evimizde zamanla olur.kabul ettiremedim.nisanlimda da ev araba hastaligi var.yok olmadi malesef.yapamadim..yazin o kadar cok bunalima girdim ki hastalandim..sozdeki olumsuzluklar ve ailesine olan guvensizligim ben de psikolojik olarak patlak verdi.ama anlayamadim sorunumu. Sadece ayrilmak istedim.vazgecmek ostedim.o kadar guclu idi bu istek .duygularima yansidi.onu sevmedigimi dusundum.ama yapmadim yaru yolda birakamam dedim..gunah dedim.yakismaz dedim.surekli psikolaga godip terapi gordum.sonra o geldiginde her sey yeniden guzle oldu..ve biz birlikte oldugumuzda her sey olumluydu.yine ailesi geldu yine degistu.ve benim yapamadigimo o yapti.o ayrilmak istedu..ben de dur demedim.yazik yanilmisim dedim. .ayrildigima degil yanildigima uzuluyorum yolun acik olsun dedim..

tabi ki sen haklisin canim, boşver Allah iyilerle karsilastirsin de yoluna devam et.. kese bir yer iceriz oh ne ala. isin gücün varmis, unutursun gider, aileler bu kadar karismasi evlilikte huzur vermez canim
Bunlari bile kabul ettim.gonuller bir olsun.sevelim birbirimizi dedim.ama yaranamaisiz.onunla tanistigimin ikinci gonu nerede yasamak istersin dediginde yetrki mutlu olalim benim icin fark etmez dedim.huzir bulabilecehimiz bi yer olsun dedim.o kadar mutlu olmustu ki ben de ona o kadar inanmistim ki...

Ii etmissi
Bosver cok ii olmus diorum ya bana donmek istiycek gbi geldi ama ozmn sakin sen bunlari unutma. Sansin varmis ki erkenden olmus olan

Tamam da böyle bir adam için neden için yaniyor değmez.takinti yapmissin ozrlden ilaç yazayım ben sana.allah kurtarmış gitsin kendine zengin kız bulsun tabii zengin hatunumyz bunun ne mal olduğunu anlamazsa

Tamam da böyle bir adam için neden için yaniyor değmez.takinti yapmissin ozrlden ilaç yazayım ben sana.allah kurtarmış gitsin kendine zengin kız bulsun tabii zengin hatunumyz bunun ne mal olduğunu anlamazsa
Takinti degil..uzuluyorum iste..ara ara aklima geliyor.aliskanliklar var ..yedigimiz ictogimiz ayri gotmedi 7 ay boyunca.her gun birlikteydik..uzuluyorum elimdr olmadan

Takinti degil..uzuluyorum iste..ara ara aklima geliyor.aliskanliklar var ..yedigimiz ictogimiz ayri gotmedi 7 ay boyunca.her gun birlikteydik..uzuluyorum elimdr olmadan
Büyük ihtimalle ogretmensin diye evlenmek istedi para kazanıyorsunuz yaa derin bir şey hissettiğini sanmıyorum onun dışında korkunç otesi bir aile herkese laf düşmüş arkana sakin bakma

Benzer sebeplerden nişan atmış biri olarak söylüyorum ki allah hakkımda hayırlısını versin de bol bol dua et.
Ben aylarca ağladım , boşunaymış şimdi yazık diyorum. Allah öyle birini çıkardı ki karşıma , anasına babasına dur diyebildi bu benim eşim dedi rest çekebildi.
Annesi babası onun suçu değil ama sana bir söz veremeyen insanla hayat geçirebilecek miydin? Sevgiyle ömür geçmiyor, sana saygısı yokmuş ne nişanlının ne de ailesinin. Oysa ki sen nelere tamam demişsin, o söz verse bile sen böyle insanlarla mutlu olamazdın bence.

Allah karşına hayırlı düzgün insanlar çıkarır umarım. Hayatını yaşa , gez toz inan iyi gelecektir.

In
insallah iyi olucam.siz evli misiniz su andan..mutlu musunuz seviyor musunuz esinizi..akliniz kalbiniz onceye gidiyor mu..yani basarabiliyor musunuz

Bende buna benzer sebeplereen 5 sene önce nişan atmıştım inan evlenince daha çok dallanıp budaklanıp büyüyecek olay hiç uzatma bence kangren olup kolunu kaybetmendense parmağını kes bir zaman sonra yerine çıkıyor merak etme. Ben eski nişanlımın o görgüsüz ailesi yüzünden neler çektim kız kardeşi olacak o fesat yılan bana el bile kaldırdı nişanda bende cahildim üniversitedeydim daha e tabi saf salak dolanıyordum bıcak gibi kestim bi güzel de ağızlarına ettim onu hak ettiler çünkü

In
insallah iyi olucam.siz evli misiniz su andan..mutlu musunuz seviyor musunuz esinizi..akliniz kalbiniz onceye gidiyor mu..yani basarabiliyor musunuz
In

Evet evlendim. İnsan ilk ayrıldığında yaşamak bile istemiyor aylarca gözyaşı döktüm ölmeyi istedim. Aynı iş yerinde hergün görüyordum. Tam 1 sene sonra eşim çıktı karşıma ve o nişanı attığım için şükrettim inanın. İnsanın sevince gözü kör oluyor nasıl herşeye tamam demişim dedim. Eşimde beni olduğum gibi kabullendi ne şart ne maddi konuları mesele etti ve sen zaten üzülmüşsün nasıl istiyorsan öyle olacak herşey dedi bana. Öyle de oldu üzmedi hiç.
İnsan bir daha aynı yollardan başkasıyla geçmeyi o zamanlar aklından geçirmiyor ama eminim karşınıza size söz vermekten korkmayan biri çıkacak

Insallah..Rabbim mutlulugunju daum etsin

Kesinlikle sizden daha fazla şey gitmeden bitmesi iyi olmuş. Onlar da çok kotu insanlar değillermiş bir bakıma. Akıllarından ne geçiyorsa nasıl bir yasam vaadedeceklerse ( yemeniz içmemiz bir gibi) açıkça söylemişler baştan. Tahammül edilebilir şeyler mi ? Hayır elbette.
Bu yüzden iyi olmuş. Her şey geçer. Simdi içinde bulunulan zamanda hic geçmeyecek gibi geliyor ama öyle bir geçiyor ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…