- 2 Aralık 2012
- 452
- 284
- 123
- Konu Sahibi dr_patoloji
Merhaba hanımlar iyi akşamlar öncelikle beni de konumu da bilenler bilir kestirmeden olaya giriyorum. Yoğun bir iş temposu ve gerçekten çok huysuz 22 aylık kızım var. Bir hafta izne çıktım. Bu haftasonu eşimin annesi abisi ve üç yeğeni geldi. Çok yoğun ve koşuşturmacalı geçti. Daha sonra annemin yazdığına geçtim merkeze 20 dakika. Kafayı dinlemek için en iyi yer benim için. Neyse kocam ise bugün iş çıkışı yanıma geldi. Gelir gelmez diğer abimle ablamda yarın akşam geliyorlar dedi. Şaşırdım tabi çünkü gelen abinin eşi ile konuşmuyorum. Neyse herşeyden öte benim yarına planım vardı ve bu emri vaki çok kötü oldu. Sırf izni yarın ki misafirler için bile aldım diyebilirim. Kocam ise ister gel istersen gelme dedi ama eğer gelmezsem daha sonraki kavga veya tartışma da benim yüzüme kakacak. ben gelemeyeceğini söyledim ama çok kararsızım kalbim boşver gitme diyor mantığım kocanı yalnız bırakma diyor. Çok yorgunum bu evde de dinlenmeye geldim gerçekten misafir kaldıracak halim yok. Siz olsaydınız napardım?