Canım yine çok sıkkın

dr_patoloji

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
452
284
123
Merhaba hanımlar iyi akşamlar öncelikle beni de konumu da bilenler bilir kestirmeden olaya giriyorum. Yoğun bir iş temposu ve gerçekten çok huysuz 22 aylık kızım var. Bir hafta izne çıktım. Bu haftasonu eşimin annesi abisi ve üç yeğeni geldi. Çok yoğun ve koşuşturmacalı geçti. Daha sonra annemin yazdığına geçtim merkeze 20 dakika. Kafayı dinlemek için en iyi yer benim için. Neyse kocam ise bugün iş çıkışı yanıma geldi. Gelir gelmez diğer abimle ablamda yarın akşam geliyorlar dedi. Şaşırdım tabi çünkü gelen abinin eşi ile konuşmuyorum. Neyse herşeyden öte benim yarına planım vardı ve bu emri vaki çok kötü oldu. Sırf izni yarın ki misafirler için bile aldım diyebilirim. Kocam ise ister gel istersen gelme dedi ama eğer gelmezsem daha sonraki kavga veya tartışma da benim yüzüme kakacak. ben gelemeyeceğini söyledim ama çok kararsızım kalbim boşver gitme diyor mantığım kocanı yalnız bırakma diyor. Çok yorgunum bu evde de dinlenmeye geldim gerçekten misafir kaldıracak halim yok. Siz olsaydınız napardım?

Konuşulmayan abi eşi size mi gelecek

Yoksa şehir dışından Kv ye falan gelecek de siz de mi gideceksiniz

Eğer Size gelecekler yarın ve bugün haber veriliyor ise şaka mı bu derdim direkt

Zira 22 aylık çocuk olan eve habersiz ucarsız hem de çalışan kadına misafir gidilmez

misafirler nereye geliyor anlamadim, sizin evemi annein yazligami?
zaten iki gun once bolca misafir varmis simdi bir daha geliyorlar, birde geliyorlar size sormadan.
bazen bazi kocalari gorunce kendi kocami opup basima koyasim geliyor, sonra simarmasin diyip vazgeciyorum :)
ayrica doktorsaniz bide ustune o kadar yogun is hayatiniz varsa ustune bide hergun misaifr iyi cekiyorsunuz.
bide 22 yalik cocuk var tabi, hem calis hem cocouk bak iki gun tatilinde de misafir agirla, baska istekleri varsa beyfendinin utanmasin soylesinmis..

Gitmezdim. Ayrıca da kafa dinlemeye ihtiyacım var diye eklerdim. Alıpta annenlere getirmez onları herhalde. Bırak kendi ağırlasın kendi kıymetli misafirlerini.
Edit: Senin kocana önceki konularından dolayı gıcığım. Kocan bana şöyle görünüyor:
Dr. Patoloji'nin kocası=EGOOOOOOOOOOOOOOOO.

Aslında konuşmama olayı şöyle geçiyor daha hamileliğin başında benden kızımı istediler o abinin çocuğu olmuyor ve onlarda da birbirine çpcuk vermek çok doğal neyse. Ben bundan ötürü çok samimi olmaya çalışıyorum onlarla. Bayram da seyran da ilk o yenge aransın isteniyor. Bir iki kere de ben bayramın ikinci günü bayramlaşmak için aradım. Yenge de çok söylendi ben de kocama Rahatsız olduğumu söyledim ve o da siz en iyisi aradaki diyaloğu kesin dedi bende ona uydum. Doğumda da yenge bana bilendi sezaryen sonrası aradığı zaman neden hemen açmadım diye hoş bende hemen geri dönmedim belki haklıyım belki haksızım konuşmama durumu bu

Gitmezdim tabi kk konusmadigin insan neden size geliyor onuda anlamış değilim ama barışmak için mi geliyor seninle konuşmak için falan mı acaba öyle de olabilir. .

Aslında konuşmama olayı şöyle geçiyor daha hamileliğin başında benden kızımı istediler o abinin çocuğu olmuyor ve onlarda da birbirine çpcuk vermek çok doğal neyse. Ben bundan ötürü çok samimi olmaya çalışıyorum onlarla. Bayram da seyran da ilk o yenge aransın isteniyor. Bir iki kere de ben bayramın ikinci günü bayramlaşmak için aradım. Yenge de çok söylendi ben de kocama Rahatsız olduğumu söyledim ve o da siz en iyisi aradaki diyaloğu kesin dedi bende ona uydum. Doğumda da yenge bana bilendi sezaryen sonrası aradığı zaman neden hemen açmadım diye hoş bende hemen geri dönmedim belki haklıyım belki haksızım konuşmama durumu bu

Pes yani!

Gorusmeyin bence siz haklısınız böyle saçma şey mi olur. .

:oha:
Çocuğunuzu onlara mı vereceksiniz.
Ne saçma şey bu.

Birine çocuk vermek doğal mı? Ay Allah aşkına yüzlerine bakma. Kal annenin evinde mis gibi. Bırak boşver. Kocan zaten istersen gelme demiş gitme.

cogumu ISTEDILER? daha neler duyacagiz acaba?
ne tarz bir aile icindesiniz acaba?
yengeyi aramak gerekiyor, yengenin nazi cekiliyor, yengeye uste bide coocuk veriliyor.
dogumdan sonra kimi cnm isterse onla konusurum, one oyle zorla diretmeler falan.

Sizi hatırladım sanırım
Eşiniz asker miydi?

Bana çok sorunlu gelmişti evliliğiniz
Terapi aldiniz mi?
Bir de biliyorum şimdi gitseniz bir dert gitmesenz ayrı dert olacak.
Ama kendiniz için bir şey yapin ve olmak istediğiniz yerde kalın.
Ve diger tarafı düşünmemeye çalışın.

Back
X