- Konu Sahibi neverland10
sana onceliklle beni yargilamadigin icin cok tesekkur ederim.
yemin ederimki anlattiklarimin hepsi dogru.insanlar neden anlamiyor bu tur yasantilarinda olabilecigini.iste bu yuzden insanlara hic guvenemiyorum. cunku inanmiyorlar ben niye guveneyimki insanlara.
kocamda arkamdan is ceviriyor sonra bana guven diyor ben nasil guveneyim.
arkamdan is ceviriyor bana destek ol diyor. destek bekliyor benden.hala.ben nasil herzaman kendimden odun vereyim hep verdim bu zamana kadar . bu hale geldim.
hep benden bekliyor ben kadinim susacam. ben kadinim dinleyecem.
benim konusmaya hakkim yokmu.
esim en bastan beri boyleydi. kirip doker kufur ederdi.
ama bana vurmazdi son 1 yildir bana vurmaya basladi.3defa yyapti 2defa afettim buda 3uncu oluyor cekti gittibende bu durumdayim sadece aglayabiliyorum kendimi aciz hissediyorum.senağlama
kusura bakma ama arkadaşım........birazda sebebi sensin......
eşinin paylaşımcı oldugunu herkese iyilik ettigini yazmısın bunun seni sinir ettigini yazmışın....
bu yüzden kavgalar ettiginizi yazmışın.....işte burda suç senin sen her hareketinden dolayı kavga çıkar bagır çagır....
karşındaki bırak eş olmayı......insanın çocugu annesi babası olsa bile durur durur sabreder sabreder patlar artık....
sen eşini neden degiştimeye kalkıyorsun bırak o yardım etsin herkese...
arkandan iş çevirmeside sırf bu yüzden olmuş olabilir sorun çıkmasın diye komşuyla gizli işler yapmış olabilir.....
sen insanlarla konuşsan insan içine çıksan....şu yaşadıklarını yaşamazsın.....
eşinin önceden şiddet yapmıyormuş.....
yaptıgı hata ama sende adamı çıgrından çıkarırsan artık oda kendini kontrol edemesse yaparmı yapar....
bence hatalrını fırlat at ve bu hayatını yaşanmamış say kendine yeni bir düzen sagla...
eger sen böyle yaprsan ne çalıştıgın yerde mutlu olur...etrafındakilerle geçimin olur....
nede başonsan ailenlede barışsan ailenlede mutlu olmassın
hatta yenıden evlensen bile mutlu olmassın.....
eger kendinle ilgili bir şey yapımaksan......kendini yokmu edicek ben sana bir fikir vereyim...
şu ana kadar olan seni içinde yok et...kendi kendine söz ver.....yeni biri olucagına yeniden dogucagına insan içine girecegine söz ver....
kalk duşa gir....kendine çeki düzen ver.eşin gelene kadar dişarıyı dolaş gel....yüzüne hava gelsin rüzgar degsin yüzüne...
derin derin nefes al.......ve degişime başla bence daha geçiktirmeden...