- Konu Sahibi neverland10
Yorumlarını okurken artık yeter diim dedim tatlım herşeye lanet okumakla allaha inanmamakla ne sorunların çözüm bulur ne de sen kendini iyi hissedersin. ınançsız insan bana göre hayata karşı bir sıfır yenik düşümüş insandır. Kuran okuyordum sonra bıraktım demişsin okuduğun kuranı kıldığın namazı cennete gitmek için yada dileklerinin gerçekleşmesi için yapıyorsan bırakman iyi olmuş menfaat uğruna yapılan ibadet geçersiz dir allaha ibadet etmek istediin için etmeliydin bu bir. ıkinci bu hayatta tüm insanlar oyunların yarısını açık karttla yarısını kapalı kartla oynar sende öle yap herkes sorunlar yaşıor ama bir çoğu benim hayatıma imrensinler die sorunlarnı dışarıya yansıtmıolar. Bizim bi hasta vardı babası içip içip kadınlarla eve gelirmiş annesi evdeyken kız bunu yaşaya yaşaya dejenere olup evden kaçmalara başlamış depresyona girmiş sonra kaçtığı çocukla evlenip hamile kalmış daha 17 yaşında. Sen sanma ki bi tek senin başında problemler var.Eş konusunda da sen karamsar bi yapıya sahip oldun için eşin biraz nasıl denir sana sanki içten içten kızıo neden böle bi insansın neden geçimsizsin gibilerinden. Bence önce inancını sağlamlaştır sonra pozitif olmaya çalış kendini geliştirmeye ve bir işe başla. Sonra tekrar konu aç bakalım bu sorunlar devam ediyormu. kaydirigubbakcemile2
Mutlu olman dileğiyle
Mutlu olman dileğiyle
Son düzenleme: