canıma kıymak istiyorum , hiçbir istedgm olmuyor:(

Gördükleri gibi ; ciddiye alıyorum.
Annemle gidip konustum
Yarın bigünde erkek arkadaşmla bu konuyu konuscam.

Bence erkek arkadaşınla konuşma artık hattını değiştir şehirlerinizde ayrıymış onu unut gitsin. Şimdi 2 güzel laf söyler senin yelkenler hemen suya...

ne yaparsan yap kendine yaparsın.kendini geleceğini ve aileni düşün.
yarın evli olarak uyandığında eşinin gözlerinin içine baka baka kocacımmmm diyebilmek için bugünden tedbirini al. kendine mukayet ol.
Sadece birinin kadını ol ve bu kişiyide iyi seç. ve bunu kendi yatağınızda yapın kendi evinizde ;) :34:

önceki açtığın konulara göz attım bence sen fırsat bu fırsat bu çocuktan kurtul tekrar arayıp annenin sözünü çiğnersen aileni de karşına alacaksın.. Seni gerçekten seven insan senden uzaktayken sana bu derece soğuk davranmaz ve böyle bi teklifte asla bulunmaz. yaşın küçük olabilir ama olayları anlayacak yaştasın. Onsuz da hayat devam eder. sana ulaşmaya çalışırsa diyeceğin şey belli " bana böyle bi teklif de bulunan birisiyle devam edemem " emin ol senin için daha iyi olacak..

ne yaparsan yap kendine yaparsın.kendini geleceğini ve aileni düşün.
yarın evli olarak uyandığında eşinin gözlerinin içine baka baka kocacımmmm diyebilmek için bugünden tedbirini al. kendine mukayet ol.
Sadece birinin kadını ol ve bu kişiyide iyi seç. ve bunu kendi yatağınızda yapın kendi evinizde ;) :34:

Haklsn cnm kendi evimde kadını olmak varken böyle seylere ne gerek var..
Sabreden derviş muradına erermş hem :32:
Beni beklerse , ki kesin bekler .. Bu sekilde devam eder..

BU konuyu açtıgımdaki ruh halimle şuanki ruh halin arasında inan okadar fark varki..
İnsan hayatında hata yapabilir , yalnış yolları seçebilir
Bu gülüncek birşey değildir.
Bende dogru yolu bulabilmek için siz değerli ablalarıma derdimi sıkıntımı anlattım.
Ablalarımda saolsun , hayat tecrubeleriyle , ve bilgileriyle beni aydınlattılar.
Ve suan dogru yolda oldugumu düşünüyorum.
Yalnış bir yola sapmadan , uçuruma düşmeden çekip kurtulduğumu düşünüyorum..
hala gülmek istiyorsan buyur gül :)

Bizde sana doğruları göstermek adına bişiler yazıyoruz değilmi,ben sana gülmüyorum durumuna üzlüyorum sadece ...

Sımdı daha once actıgın konuya baktım erkek arkadasın daha oncekı sevgılısı bakıre degılmıs ve erkek arkadasınıza ben nasıl olsa bakıre degılım neden beraber olmuyoruz demıs erkek arkadasında sana nasılkıyarım demıs o bakıre degılken kıyamıyoda sız bakıreyken sıze nasıl kıyıyo?bıde bu cocuk buyuk bır tutkuyla baglıymıs eskı sevgılısıne daha onu unutmadan senınle cıkmaya baslamıs cok yanlıs!hadı bırlıkte oldun dıyelım ya o kıza gerı donerse?acıkcası bu cocukta o potansıyel mevcutmus

Eylemcim.. annen çok haklı...Bune yaa... adam resmen seni kullanmayı sana teklif ediyor... daha yaşın çok ufak.. bir kere sivas gibi yerde yaşayan adam namusa çok düşkün olur...Sende ona olumlu yaklaşınca iş bitti hadi güle güle...sonra seni hüsran ve gençliğin bitmiş buluruz.. Bir kere bu tarz yerlerde yaşayan adamlar evleneceği kızın bakire olmasını arzu ederler. demekki bu seni kandırıyor...Ben senin yerinde olsam yüz vermem... Bu kadar özleyen adam sana dokunmaya kıyamaz eğer sevgi varsa yoksa onun içinde fark etmez... Bence sende kendine biraz çeki düzen ver...Sana öyle bir soru sorduğunda terslemen gerekirdi...Ben mi çok ybazım ne ama yaşın çok ufak sen daha yeni genç kızlık dönemini yaşıyacaksın...Hemen neden kadın olmaya hevesleniyorsun...Her yaşın güzelliğini o yaşa göre yaşaman gerekir.ç.. Annen haklı ...

Sımdı daha once actıgın konuya baktım erkek arkadasın daha oncekı sevgılısı bakıre degılmıs ve erkek arkadasınıza ben nasıl olsa bakıre degılım neden beraber olmuyoruz demıs erkek arkadasında sana nasılkıyarım demıs o bakıre degılken kıyamıyoda sız bakıreyken sıze nasıl kıyıyo?bıde bu cocuk buyuk bır tutkuyla baglıymıs eskı sevgılısıne daha onu unutmadan senınle cıkmaya baslamıs cok yanlıs!hadı bırlıkte oldun dıyelım ya o kıza gerı donerse?acıkcası bu cocukta o potansıyel mevcutmus

O kızla görüşmüoki cnm aradan yılllar geçti onlar ayrılalı..
Hem ona dönmücek kadar gururlu dur beyfendi.
Adı bile geçmiyor aramızda..
Ona dokunmaya kıyamamasının nedeni kız olmamasıdır.
Bana nasıl kıyıyor blmyrm telefonda sorucam ..
Bu dedklernide.

Neyse ablalarım benm smdi çkmam lazm o kıymetli yorumlarnz için tesekkr ederim..
Erkek akrdşmla konustktan sonra size anlatrım olanları
SAĞLICAKLA KALIN..

Bence ben dahil şu an hepimiz boşuna yazıyoruz adam serseri belli kollara bira şişeleri ile yazı yazmalar bıçaklar falan. ama bu minik kızımız yaşadığını aşk sanıyor bi 10 yıl sonra hayatının nasıl böyle olduğunu neden böyle olduğunu görünce pişman olacaktır belkide çoktan canına kıymış olacaktır o potansiyelde var. Hepimiz artık arama desekte verdiği cevap ben telefonda konuşup kabul ediyorsa böyle kabul etsin dicem diyor. İyide sen onu nasıl kabul ediyorsunnnnn!!

Back
X