- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Eylemsaglam
Yemeğindeki şapmı az geliyor acaba oğlanın .....
Bşraz daha katılırsa durulur kesiin ....
Bşraz daha katılırsa durulur kesiin ....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç iyi yerlere gitmiyor maalesef toplum olarakta şu moderleşme diyoruzya ona ayak uyuluyor ...
Onunla brlkte olmak istemiyorumki zaten askerdeyken değiştii diyorumya kızlar
Hormonları tavan yapmıs sanırım dediğinz gibi
Ama suç bende yüz verdim ona sırf güvenmedi diye birlkte olmak istiyo dedim alttan aldım yne hata bende..
Ne hissettklerime blmeden " AŞK" ıma dil uzatamazsın afedersn ama.
Burda bunca kişi yorum yaptı hepsi hatalısın dediler ve hepsine hak verdim.
Ve hata yapmamın sebbi çok sevmem ve cahil olmam .. Hepsine katılıyorum ama sana katılamıyorum ne yazıkki
10 yasından beri beraber olup sevip evlenenler var. Kimsenin askına meskine bişe dyemezsn ( o ilişknin içinde olmadanda bilemezsn)
Birlikte olamadıgım için değil , onun yasadıgı yerleri görmediğim arkdşlaryla tanısamadıgm aynı sofrada ailesyle olaamdıgım için.
biyolojik olarak henüz çocuk olan bir kızın, yaşından önce cinsellik yaşaması zaten çok tehlikeli...
aya çıkıcaz yakınca esencim o taraflara dogru![]()
biyolojik olarak henüz çocuk olan bir kızın, yaşından önce cinsellik yaşaması zaten çok tehlikeli...
erkek hep sevip hemde böyle bişeyi nasıl ister ki bu ilginç???
Bir annenin bunları söylemeside garip bence,bunu söyleyeceğine sen nasıl böyle bir teklifte bulunabilirsin deyip canına okuyacaktı oğlanın..
şimdi cinsellik o yaştaki cocuklarda olgunluğa bi adım atmak demek oluyor.. bunlarıda maalesef tetikleyen saçmasapan diziler, filmler, internet sayfaları, ve yanlış arkadaşlar..
onuda sordu cnm ağzına geleni söledi
---------
SİMDİ ANNEMİN YANINA GİTTİM VE ONA SARILDIM
HAKLISIN ANNE . BİR KIZIN EN DEGERLİ ŞEYİ KIZLIGI BÖYLE BİRŞEY PİKNİKTE HELE ASLA YAPILMAMALI
Bİ CAHİLLİKLE DÜŞÜNDK BÖLE DAHA ASLA OLMUCAK. EVLENİNCE İLK GECE OLUCAK
ERENİDE(SÖZLÜMÜ) ARICAM VE BENİ KABL EDİOSAN BÖYLE ET .. BEKLİCEKSEN BÖYLE BEKLE
HERSEY OLMASI GEREKTGİ ZAMAN OLUCAK DİCEM. DEDİM
ANNEM BANA SARILDI VE BEKLEMEZSE KENDİ BLR.. SEN OKUCAKSIN KZM SANA GÖRÜŞMEDE DEMİYORUM
MESLEĞİNİ ELİNE AL BEN EVLENDRCEM SİZİ DEDİİ![]()
YORUM YAPAN HERKESE TESEKR EDERM DOGRU YOLU BULDM SAYENZDE ..
onuda sordu cnm ağzına geleni söledi
---------
SİMDİ ANNEMİN YANINA GİTTİM VE ONA SARILDIM
HAKLISIN ANNE . BİR KIZIN EN DEGERLİ ŞEYİ KIZLIGI BÖYLE BİRŞEY PİKNİKTE HELE ASLA YAPILMAMALI
Bİ CAHİLLİKLE DÜŞÜNDK BÖLE DAHA ASLA OLMUCAK. EVLENİNCE İLK GECE OLUCAK
ERENİDE(SÖZLÜMÜ) ARICAM VE BENİ KABL EDİOSAN BÖYLE ET .. BEKLİCEKSEN BÖYLE BEKLE
HERSEY OLMASI GEREKTGİ ZAMAN OLUCAK DİCEM. DEDİM
ANNEM BANA SARILDI VE BEKLEMEZSE KENDİ BLR.. SEN OKUCAKSIN KZM SANA GÖRÜŞMEDE DEMİYORUM
MESLEĞİNİ ELİNE AL BEN EVLENDRCEM SİZİ DEDİİ![]()
YORUM YAPAN HERKESE TESEKR EDERM DOGRU YOLU BULDM SAYENZDE ..