canıma kıymak istiyorum , hiçbir istedgm olmuyor:(

İlk yorumumu yazdıktan sonra eskikonularına bir bakayım dedim. Bu konuda kopyaladığım kısımları okuyunca dehşete düştüm. Sadece yazık çok yazık diyorum. Ama yanlış anlama sana değil anacığına babacığına yazık

bunlar sahilde tanısıolar birbirlerini çok seviyolar 1 hafta geçmeden çıkma teklifi edio kız kız olmadıgını bu yüzden çıkamıcaklarını sölüo.......
....ailelerde artık izin verio devam ediolar ilşkiye kız bi gün dioki
" Ben kız değilim zaten Neden yatmıyoruz" Sevglmde " Ben sana dokunmaya kıyamıyorum ne yatması " dio

bir kızın en önemli şeyi kızlığımıymış :52:

Evet annem öyle söylüyor. :)
Bide sey " Bey beyliğinden verirmiş te , kız kızlığından vermezmiş "
Böyle sözler söyledi .... :44:

umarım gerçekten öle olmuştur tatlım.. ama bu sadece bugün için geçerli değil unutma kimse için ölmeye değmez...

:17: Evet haklısın

çok değil 5 yıl sonra nekadar cahılce şeyler düşünmüşüm diyeceksın emınnım...

tabıı 5 yıla kaa kaçmz, evlenmezsen...

evlilik öncesi cinsel ilişkiler konusunda tabularım yok,isteyen istediğini yapar ve bu kişileri bağlar,kimse kusura bakmasın ama ben böyle bi şeyi yani "piknikte ilişkiye girmek" teklifini,kendime hakaretle eş tutarım.hele bi de bunu ailem bi şekilde öğrenirse,boynumu büker susarım,bi kızın en değerli şeyi de kızlığı değil,kişiliğidir onu da burada görmediğime eminim.nokta.

Annem telefondayken sözlüme aynen böyle söyledi
kızlığı gidince sen nasıl güvenceksin buna baskalaryla yatıp kalkmadıgından nasıl emn olcaksın ?
Sormucakmsn benle yattn baskasylada yatarsn die ? dedi
Sözlüm : cevap yok...

bunu diyen senin öz annen mi
anneninde senin de hayata karşı farklı bi bakış açınız var
ne enteresan bi yorum kendi kızına bunu konduracağına
rezil edemedi mi o oğlanı pes artık..

İlk yorumumu yazdıktan sonra eskikonularına bir bakayım dedim. Bu konuda kopyaladığım kısımları okuyunca dehşete düştüm. Sadece yazık çok yazık diyorum. Ama yanlış anlama sana değil anacığına babacığına yazık

O konuyu 1.5 yıl önce açmştm sanırım. ..
Evet ozamanlar öyle diyordu. Eski sevgilisine dokunmaya kıyamadıgını söylüyordu askere gtmeden öncede pek bse yasamadık zaten öpüsmeler koklasmalar işte Askerde oldugu için böyle sanırım :5:
Ve çok yalnş düşünüyor , uçurumn kenarından döndük.a

Evet annem öyle söylüyor. :)
Bide sey " Bey beyliğinden verirmiş te , kız kızlığından vermezmiş "
Böyle sözler söyledi .... :44:

:17: Evet haklısın

Ben nice bayan tanıyorum o kızlığa zarar vermeden bi şeyler yapan önemli olan kızlık değil düşüncelerdir bakire olmuşsun ne olmuş önemli olan ruhun bakire olsun.
Bu konudaki şahsi fikrim bu bi garipsiniz siz de yahu annen hem kız kızlığından vermez diyor hem de seni erkek arkadaşının yanına yolluyor bir de 17 yaşındasın :53:

bunu diyen senin öz annen mi
anneninde senin de hayata karşı farklı bi bakış açınız var
ne enteresan bi yorum kendi kızına bunu konduracağına
rezil edemedi mi o oğlanı pes artık..

Evet öz annem ,
Sinirle ne dediğini bilmediğindendir..Ağzına geleni söyledi 10 dk konustı telefonda..
Banada aynısını söyledi..

Ben nice bayan tanıyorum o kızlığa zarar vermeden bi şeyler yapan önemli olan kızlık değil düşüncelerdir bakire olmuşsun ne olmuş önemli olan ruhun bakire olsun.
Bu konudaki şahsi fikrim bu bi garipsiniz siz de yahu annen hem kız kızlığından vermez diyor hem de seni erkek arkadaşının yanına yolluyor bir de 17 yaşındasın :53:

Sözlümün annesi onları yalnız bırakmam felan dedi. ondan : )

çok haklısın günümüzde bunları dogru gibi yansıtan cok olay oluyor ..genclerde dogal olarak cahillikten ve bilgisizlikten böyle hatalar yapıyolrar sanırım ..yani sevgiyle direk bir ilişkisi yok mu sizce?

ne sevgisi. o yaşta sevgi dediğin nedirki? ayakları üzerinde duramayan iki genç. daha hayatın gerçek yüzüyle karşılaşmamışlar bile. calısma hayatı,para kazanma, hayatını idame ettirebilme bu şartlarda..

şimdi herşey toz pembe. pişkniğe gidelim kadınım ol. oyun gibi onlar için.. evcilik gibi..

O konuyu 1.5 yıl önce açmştm sanırım. ..
Evet ozamanlar öyle diyordu. Eski sevgilisine dokunmaya kıyamadıgını söylüyordu askere gtmeden öncede pek bse yasamadık zaten öpüsmeler koklasmalar işte Askerde oldugu için böyle sanırım :5:
Ve çok yalnş düşünüyor , uçurumn kenarından döndük.a

Hadi eski sevgilisine kıyamamış dokunmak için,sana nasıl kıyıyor peki bir erkekle mesajlaştığın için olabilirmi yada intikam almak için olabilir...

Anneniz çok soğukkanlı geldi bana...
o mesajlarınızı yakalıyor ve hala sizi evlendiricem diyor çok garip :26:
Başkası olsa odaya kitlerdi herhalde ve utancımdan yanına çıkamazdım:26:

17 yaşında kadınım ol demenin bile ne olduğunu henüz tam anlamıyla idrak edemeyip annesine kızan bir kızçocuğu... ondan cinsellik bekleyen yeni yetme asker bi çocuk...
ve oğlanla tekefonda konuşup kızıma nasıl güveneceksin diyen çaresiz bir anne..

nerelere gidiyoruz toplum olarak :31:

amerıka gençliğine doğru gıdıyoruz maalesef...:50: :50: :50::58:

birşeyi merak ettim..
hadi o kadınım ol demiş,sende nerde yapalım demişsin ya..
oda piknikte yapalım demiş..

gerçekten yapcakmıydın piknikte:37:
püfül püfül ohh valla..annende bozmuş herşeyi yaa tühh..

Hadi eski sevgilisine kıyamamış dokunmak için,sana nasıl kıyıyor peki bir erkekle mesajlaştığın için olabilirmi yada intikam almak için olabilir...

Askerde oldugu için ordan bana müdahele edemiyor güvenmediği için istedi brlkte olmak ( kendiside söledi)
... ve 75 gün boyunca bisey yapamamş ondan snrm.

Back
X