canıma kıymak istiyorum , hiçbir istedgm olmuyor:(

Bunları yazarken hüngür , hüngür ağlıyorum çok çaresizim bnu anlatablcegm kmse yok ve sizinle paylaşmak istyrm :2:

Askerimin izne gelmesine 11 gün kaldı.. ve bazı planlarımız vardı ( 1 aydır hayal kuruyoruz)
Biz normaldede ayrı şehirlerde yaşıyoruz. ben onun yemin töreninede gdicem dediğim halde gdemedim ( yol paramı ble ayarlamıştm ama aksilik oldu gdemedm). Neyse dedik . ve söle karar verdik onunla brlkte bende yasadıgı sehire gdicektm ( 5 gün felan kalıcaktm) annemden izin almak kaldı btek.
izinide , Annemden onun annesi aldı :14: tamam dedi annem gdeblrsinn...
Ve sonra biz askerimle hayaller düyasında daldık ama taki bugune kadar , yine bir aksilik ve yine hersey iptal
Hemde benim yüzümden , nasıl dayanıcam ben okadar hayal kurmştm hç br istedgm olmuyor hiç mutlu olamıcakmym ben :25:
Beraber trenle gdicektk onun yaşadıgı şehire , piknk paycaktık iftarı beraber yapcktkk bana okudugu okulu göstercekti :5:
babasyla tanıscaktk. Sabah aynı sofrada kahvaltı yaptcaktk
Ama olmadı iste buda olmadı neyi istersem olmuyor hep birşey çıkıyor yasamak istemiyorum artk :59:
Neden gdemediğime gelnce ...
Gece arkadaşnın telefonunu almştı mesajlaştık .
Mesajda bana" askerden gelnce seninle beraber olmak istiyorum , kadınım ol"demşti :14: (2 yldr beraberz) güvenim tam ona
" Nerde yapıcaz nasıl olcak felan" die sordum .. " Piknige gtgmzde yaparız " dedi. Bende annem duyarsa beni gebertr dedm :43:
oda " 18 ne giriceksn olmazsa kaçarsın hçbrşey dyemez" dedi :59: tmm dedim bende.
Sonra bu mesajları slmeye unuttum.. gecede teelfonum şarjdaydı , dayım alms okumus mesajlarımı anneme göstermş bide :59:
annemm ögrennce sok geçrdi. sivasa gtmeyi felan unut seni dşarı ble yollamıcam dedi. telefonumu elmden aldı
o cocuklada daha görmüceksn dedi :59: canıma kymak istiyorum ölmek istyrum....
aradım sabah anlattım sözlüme oda beni suçladı gene herşeyi mahvettn dedi :43:
Annemm telefonumu aldı elmden daha eylemi araama die bagrdı :43:
Şimdi nolcak neyapmam gerekio sivasa gtmek için bu kdr hayal kurmasaydım bu kdr üzülmezdim ama
75 gün bekleyip . 1 ay hayal kurup olmaması gerçekten çok kötü :59:
dogum günü için bissürü hediye almştm ona oda bana almştı of allahım off nie mutlu olamıorm ben

Bir erkek sevdiği kıza değer verir, onu bu kadar ucuz görmez. ''Pikniğe gittiğimizde yaparız'' ne demek yahu? İlk defa ilişki yaşayacaksınız o ne öyle ormanda dağda bayırda. Bu hayatının tamamını etkileyecek bir şey. İyiki dayın mesajları görmüş, çünkü yaşı senden büyük olabilir ama sevgilin hala bildiğin çocuk ve saygısız. İkinizde bu konuda cahilsiniz. Savunma da çok güzel; 18ine geliyosun kaçarsın bir şey diyemez.
Annen baban seni bu yaşına kadar dağda bayırda sevgilinle oynaş sonra da kaç git onları terket diye büyüttü emek verdi dimi kızım? Bu topikleri gördükçe kızım olmasında oğlum olsun diye dua edesim geliyor.

17 yaşındaki gencecik kızdan, ormanda bekaretini almak isteyen adamla hala sevgili misin?

Allah dayına, annene, babana sabırlar versin..

17 yaşındaki gencecik kızdan, ormanda bekaretini almak isteyen adamla hala sevgili misin?

Allah dayına, annene, babana sabırlar versin..

Hala sevgili olmasını bırak bir de ölmek istiyor :50::50:

Ben o yaşlarda okul sınav falan düşünürdüm
En büyük derdim de sınava mı çalışsam arkadaşlarımla sinemaya mı gitsem falandı
Yeni nesil çok enteresan, hoş ben de 22 yaşındayım pek fark yok aramızda konu sahibiyle.

Kusura bakma da Annen çok iyi yapmış dayının mesajları görmesi çok kötü olmuş keşke onun yerine annen görseydi.Ama annen de çok yerinde bir karar vermiş..Biz de bir zamanlar çok sevdik dünya gelse bizi ayıramaz sanırdık, onsuz yaşayamam sanırdık ama onlar geldi ve geçtii..Şimdi nişanlıyım daha geçen gün yolda yürürken kendi kendimize küçükken bize ozaman doğru gelen ne çok hata yaptığımızı konuşup durduk ama bu derece hatalar değil.. İlerde kendin için diyeceğin tek şey "İyi ki annem izin vermemiş "diyeceksin.. Annen'e de tavır alma o gerçekten sana çok güvenen biriymiş ki seni başka bir şehire göndermiş.. Erkek arkadaşın ise bana çok güvenilir biri gibi gelmedi "yine herşeyi mhvettin " ne demek.. Herşeyi bir kez daha düşün 5 dk için değmez..

Son düzenleme:
Niyetini belli etmiş,daha neyi konuşmayı düşünüyorsunuz?Sizinle evleninceye kadar beklemeyi düşünseydi bu teklifi yapmazdı öyle değil mi?Bence hiç arkanıza bile bakmadan bitirin gitsin.Bundan sonra güvenebilecek misiniz?Yanlız kalmaya korkar insan.

Konunun tamamını okumadım...

Sayfalar dolusu yoruma istinaden söylenmesi gerekenler yazılmıştır diye düşünüyorum...

Konu başlığına takıldım...

İstekleri gerçekleşmeyen herkes intihar etse dünyada adam kalmaz... Hastalar, engelliler, gidenleri geri döndüremeyenler hayata tutunmak için sebep ararken şimdiki gençlerin her şeyi dert etmeleri, en ufak sıkıntıda "Ölmek istiyoruuuammm" demeleri beni "öldürecek"... Emo akımımı dersiniz, ergenlik mi dersiniz; bu halin adı her ne olursa olsun "hayatla dalga geçilmez"... Yaşamanın kıymetini anladığınız gün Allah bir hastalıkla, gerçek bir dertle sınayıverir; kaçacak delik ararsınız... Hayat bir nimettir; "nimetle şaka olmaz"...
:20:

kimileri gündemde olup biteni görerek tecrube kazanıyor, kimileride yasayarak..baskalarının hayatlarından ders cıkaran akıllı ınsanlardan ol sende hayatını daha da dramatikleştirme.konu sahibi herşeyi birakta Tanrı'na kocaman bir teşekkür et,yanında olduğu için..ama sanmiyorum ki sana 2 kere kıyak geçicek :) ikinci bir atak ta yalnızsın unutma :)

Artık onunla konuşma,ona dert anlatma çabasını bırak canım bak sen.
Hala onu arayıp konuşmanın derdindesin.
yapma.
Hı yaparsan ; şirinleri görürsün seen,az kalmış.

Bunları yazarken hüngür , hüngür ağlıyorum çok çaresizim bnu anlatablcegm kmse yok ve sizinle paylaşmak istyrm :2:

Askerimin izne gelmesine 11 gün kaldı.. ve bazı planlarımız vardı ( 1 aydır hayal kuruyoruz)
Biz normaldede ayrı şehirlerde yaşıyoruz. ben onun yemin töreninede gdicem dediğim halde gdemedim ( yol paramı ble ayarlamıştm ama aksilik oldu gdemedm). Neyse dedik . ve söle karar verdik onunla brlkte bende yasadıgı sehire gdicektm ( 5 gün felan kalıcaktm) annemden izin almak kaldı btek.
izinide , Annemden onun annesi aldı :14: tamam dedi annem gdeblrsinn...
Ve sonra biz askerimle hayaller düyasında daldık ama taki bugune kadar , yine bir aksilik ve yine hersey iptal
Hemde benim yüzümden , nasıl dayanıcam ben okadar hayal kurmştm hç br istedgm olmuyor hiç mutlu olamıcakmym ben :25:
Beraber trenle gdicektk onun yaşadıgı şehire , piknk paycaktık iftarı beraber yapcktkk bana okudugu okulu göstercekti :5:
babasyla tanıscaktk. Sabah aynı sofrada kahvaltı yaptcaktk
Ama olmadı iste buda olmadı neyi istersem olmuyor hep birşey çıkıyor yasamak istemiyorum artk :59:
Neden gdemediğime gelnce ...
Gece arkadaşnın telefonunu almştı mesajlaştık .
Mesajda bana" askerden gelnce seninle beraber olmak istiyorum , kadınım ol"demşti :14: (2 yldr beraberz) güvenim tam ona
" Nerde yapıcaz nasıl olcak felan" die sordum .. " Piknige gtgmzde yaparız " dedi. Bende annem duyarsa beni gebertr dedm :43:
oda " 18 ne giriceksn olmazsa kaçarsın hçbrşey dyemez" dedi :59: tmm dedim bende.
Sonra bu mesajları slmeye unuttum.. gecede teelfonum şarjdaydı , dayım alms okumus mesajlarımı anneme göstermş bide :59:
annemm ögrennce sok geçrdi. sivasa gtmeyi felan unut seni dşarı ble yollamıcam dedi. telefonumu elmden aldı
o cocuklada daha görmüceksn dedi :59: canıma kymak istiyorum ölmek istyrum....
aradım sabah anlattım sözlüme oda beni suçladı gene herşeyi mahvettn dedi :43:
Annemm telefonumu aldı elmden daha eylemi araama die bagrdı :43:
Şimdi nolcak neyapmam gerekio sivasa gtmek için bu kdr hayal kurmasaydım bu kdr üzülmezdim ama
75 gün bekleyip . 1 ay hayal kurup olmaması gerçekten çok kötü :59:
dogum günü için bissürü hediye almştm ona oda bana almştı of allahım off nie mutlu olamıorm ben

Başlıgı okudugumda ne derdi var acaba demiştim sonra konuyu okudum şoka girdim. Sevgili kızım hiç bir istediginin olmadıgını yazmışsın iyide bir anne o mesajı görünce ne demeliydi sence? Aaaa harika karar vermişsiniz evladım hatta sen iki gün önceden git vs diyeceginimi ummuştun acaba?

Seni seven biri seni beklemeyide bilir evladım kalkıpta piknikte beni,m olursun demez bunu diyen birinin aşkınada güven olmaz yaşın çok küçük. Kaldı ki annen sana izin vermiş bir tür seni ona emanet etmişte olacaktı bumudur emanete sahip çıkmak.

Oturup dua etmen gerek bölesi bir yanlıştan seni korudugu için allaha önünde upuzun bir hayat var askerlik biter gelip ister telinle duvagınla gidip kadınıda olursun merak etme.

hem iftar yaparız hem de ... neyse:53:
annenin yerinde sen olsan ne yapardın tamam kızım git böyle mi derdin
bence seven insan sevdiğine böyle bir teklif yapmamalı haydi yaptı diyelim siz de soruyorsunuz nerede yaparız diye
neyse bence üzülmeyin zararın neresinden dönerseniz kardır böyle düşünün
her şeyde bir hayır varmış(bu söylediklerim pek hoşuna gitmeyebilir kusura bakmayın)

Son düzenleme:
Back
X