canıma kıymak istiyorum , hiçbir istedgm olmuyor:(

bunun için ölmek istemen enteresan ...
annen az bile yapmış...piknik yerinde birlikte olmayı teklif edeen bi insana güvenip nereye gidiyosun sen....
seni gerçekten seven insan sen böle bişey talep etsen bile reddetmesi lazım seni telinle duvağınla gelinlik giymiş bi halde bnm olmanı istiyorum demesi lazım.
bence ALLAHIN sevgili kulusun sen annen o msjı yakalamasaydı başka pişmanlıkları buraya yazıyor olabilirdin..
şaka gibi heeee

Senin hayallerin ideallerin yok mu? Okumak, bir iş sahibi olmak istemiyor musun? Senin yaşındayım sevgilim var bana bunları söylese kafasını ezerdim arkama bakmadan giderdim. Bunlar ne iğrenç muahbbetler aranızda. Konuşma bunlara geliyorsa zaten ilişkinizin seviyesi yerlerde sürünüyor demektir. Erkek arkadaşım asla böyle bir şeyi aklına getirmez buna eminim. Getirdiği anda onunla tüm ilişkimi keserim, "Nerede yapacaz" diye sormam. Ha ne zaman evlendin, barklandın istediğini yap kimse sana karışamaz.

Şu an aklımda önümüzdeki sene gireceğim sınavlar var ki bu senin umrunda gözükmüyor. Ben nereyi kaç puanla tuttrurum hangi alanda doktora yapmalıyım, yapabilir miyim diye düşünürken yaşıtlarımdan bunları duymak üzücü. Bu kadar basite indirgemeyin Allah aşkına bu duyguyu.

Seven insan değil bu teklifte bulunmak dokunmaya kıyamaz!

olur canım olurr :D bal gibi olur
yapacak adam ormandada yapar dağda da :D
yalnız ahlak polisleri yakalarsa fena olur :D

valla yapan moda sahildede yapmaya çalışıyo saolsun ahlak polislerinden bi uyarışları var görünce koptuk gülmekten :60:
çocuk utandı kız utanmadı yok böle bişey yaaaa:52::52:

haydar dümen ne diycek kenelere dikkat edin çocuğum bi tarafınızın kanını emer mazallah fln derdi heralde....

Son düzenleme:
valla yapan moda sahildede yapmaya çalışıyo saolsun ahlak polislerinden bi uyarışları var görünce koptuk gülmekten :60:
çocuk utandı kız utanmadı yok böle bişey yaaaa:52::52:

bizim parkta yan yana fazla yakın oturuyolar diye yanlarına polis dikilmişti hemen :D
ama inşallah bu kız yapmaz öyle birşey..
ailesi bu sefer dahada yıkılır

benim anlamadığım şu annesi telefonu elinden almış ama en kolay şeyi bırakmış.elinin altında internet var :26:

ay allahım sana geliyorum !
17 yaşındasn ya 17 kardeşimi düşünüyorm şuan midem bulanıyo ... bide istediklerim olmuyo ölmek istiyorum diyosun allah akıl versin canm sana ya !
o ne kadar özel bişey algılayabiliyomusun bunu ?
piknikte yaparmş ay yorum yapamıcam daha fazla
nerden geliyo bu güven size anlayamıyorm benm açık görüşlü bi ailem oldugu halde cesaret edemem helal olsun.

ayrıca ben öyle bi msjla yakalansam şuan açıcagm konu ailemin yüzüne nası bakıcam olurdu ! sen hala istediklerim olmuyo diyosn pes

Son düzenleme:
canım iyikide gidemiyorsun sivasa eğer sivas derdindeysen gel seni gezdiriyim ve sevgilinide gör derdim fakat düşündüğün şeyler seni yanlışa sürükler yaşanması gereken herşey zamanı gelince yaşanır ayrıca bir sivaslı olarak sevgilinede çok kızdım niye kaçarız falan diyo hemen, üstelik annenin de iyi niyetine karşı böyle yapması çok tuhaf

hiçbir istedigim olmuyor demişsin senin için hayattaki tek istegin sevgilin mi ?! üstelik nasıl dediğin olmamış bal gibi olmuş...annen sana güvenmiş ve izin vermiş gitmene.sen annenin güvenini yeniden kaybettigine üzül yeniden güvenini nasıl kazancagını düşün bence..üstelik dayın okumuş bir erkek sonuçta yüzüne baktıgında '' nerde yaparız'' kelimesinden utanmayacakmısın.iyi ki okuyan baban değilmiş.senle ciddi düşünen adam halka açık yerde başkalarına teşhir etmek istemez...askerligi bitsin gelsin ailenden istesin başın dik telli duvaklı kadını olursun.

Sendeki de ne dert be.. Sorun üstüne sorun :51:
Hem güvenilmediği için, hem de piknikte :44: Sordun mu erkek arkadaşına bu mu değerim diye?

Ve böyle birşey için canına kıymak istiyorsan buyur kardeşim..
Böyle basit şeyler için isyan etmeyin bari günaha girmeyin..

Allah ailene sabır versin senin gibi aceleci, saf ve kolay oyuna getirilebilecek bir kızları olduğu için..

Bence sevgilinden de, tum bunları planlayan ailesindende uzak durmalısın.

Gazetelerde 3. sayfa haberlerine düşmek istemiyorsan vazgeçmelisin bu sevdadan, en başta okulunu, üniversiteni oku, bir meslek sahibi ol, herkese değerini göster, piknik yapmaya gidiyoruz diye ormana götürmesinler seni..

:50:

sabırla ilişkisinin nasıl başladığını okudum.saçmalık üstüne saçmalık.2010da oyunda tanış başla sonra babasını cebinden habersiz para alarak(aileside olsa çalmak olmuş bu ) kalkmış senin yanına gelmiş.cam de gördüğün bi adamı sen nasıl koynuna alıyosun ya ve o zman 16 yaşındasın.erkek arkadaşım dediğin şahsın 4 yıllık ilişkisi varmış 20 yaşında ve 16 yaşındaki ilişkiden ne hayır gelir.çok büyük bi saflık başka hiç bişey değil.
senin durumun gibi bi durumda olan kız tanıyorum.kız 21 yaşında sınavlara hazırlanıyodu.bi çocuk bulmuş netten ölüyom bitiyom havalarında çocuk başka şehirde.bi gün ailesini arıyo ben kaçtım haberiniz olsun.kızın babası sen yeterki oku ben seni özel üniversiteye bile gönderriim dedi.kız ısrar etti.mecbura ile kabul etti bişey gelmesin kızın başına diye.yalandan yere istem oldu.babası nikah olucak dedi.nişanlı olsa kız kaçıcak biliyo.şu an evli 1 aydır.ama kocasıyla aynı evde değil ramazandan sonra düğün için zorlamış kızın ailesi.karşı tarafta kabul etmiş.şimdi kız bin pişman boşanmak istiyo.1 ay geçti 1 ay.otur aklını başını al.tabi biz bunları yazarken telefonununa el koyulmasına rağmen internetin hala varsa.......

herkes sevgilin sana değer verseydi bu teklifi yapmazdı vs. demiş..
ama herşeyi geçtim ama bir genç kızın kendisine hiç mi saygısı olmaz yaaaa..
bir ablam derdi sen kendine saygı duymazsan başkasındanda aynı saygıyı bekleyemezsin...
çok doğru söylemiş ya..bu kız kendinede mi değer vermiyor ya ??

erkek arkadaşı bira şişeşinin kırıklarıyla kollarına eski sevgilisinin ismini yazacak kadarda iyi bi yazar...ayrıca eski sevgili bakire olmamasına rağmen ve kız istemesine rağmen
onunla hiç birlikte olmamış ....bi garip geldi bana....

Back
X