canıma kıymak istiyorum , hiçbir istedgm olmuyor:(

hey yavrum hey piknik falan amaç neymiş bellide kendine dikkat et bende 17 yaşından geçtim burdaki herkeste 17 yaşında geçti acı talı başından aşk geçmiştir ama bu bence oha dencek kadr fazla bu devirde insanlar çok kötü bir elinin digerine faydası yok oku meslegini al sonra hayyatan beklentilerinini gerçekleştir cinsellik senin ve benim yaşımda hiç normal degil bu konuşmayı yapması bile seni sevmedigini gösterir annen sana nasıl izin verdi böyle bi yere gitmene ah annem babam onları çok seviyorum özellikle babamı sana dua edicem dogru yolu bulursun inşallah

bakın canlarım bu gızcağızımız annesigil uyurken bodrum misali sivasa kaçmış olabilir..
bu onun en doğal hakkı..bugün havada tam piknik havasıydı zaten..

dipnot:ormanları koruyalım..ağaçlandıralım..
kestane gürgen palamut orman ne güzel ne güzel.

bakın canlarım bu gızcağızımız annesigil uyurken bodrum misali sivasa kaçmış olabilir..
bu onun en doğal hakkı..bugün havada tam piknik havasıydı zaten..

dipnot:ormanları koruyalım..ağaçlandıralım..
kestane gürgen palamut orman ne güzel ne güzel.

:1::1::9::9: aaayy en çok bu yoruma güldüm :64: süpersin tatlım yaa :54: :D:64:

bu arada ben konumu atladım yavs :77: :D

evet hanımlar şimdi olayı kesiyoruuuz...

tanışma zamanlarından;
-Yazın ailesini görme bahanesiyle yanıma geldiğinde , onu eve çağırdım aksama kadar hasret giderdk öpstk koklastık:69:-

adamın eski sevgilisini kafasına takmış bizim 17lik;
- kız bi gün dioki
" Ben kız değilim zaten Neden yatmıyoruz" Sevglmde " Ben sana dokunmaya kıyamıyorum ne yatması " dio-

ve kızımızın olamadığı için canına kıymak istediği aktivitelerden biri;
-Mesajda bana" askerden gelnce seninle beraber olmak istiyorum , kadınım ol"demşti (2 yldr beraberz) güvenim tam ona
" Nerde yapıcaz nasıl olcak felan" die sordum .. " Piknige gtgmzde yaparız " dedi.-

aşk adamının acısı;
koluna bira şişeleryle kızın adını kazımş aklımdan kızın resmi gtmio

1.si hasret gidermenin öpüşmek koklaşmaktan ibaret olduğu bi devirdeyiz Allah hepimizin yardımcısı olsun.
2.si adamın eski sevgilisi bakire değil ama adam ona saygı duyup dokunmak istemiyo, fakat bizim 17lik saftirik açılmamış gonca gülümüze ormanda hayvanlar gibi (benim bildiğim hayvanlar ulu orta ormanlarda birlikte olur) birliktelik teklif ediyo (hatta ağır olucak ama hanfendi gerçeklerle yüzleşsin biraz. birde benim bildiğim bedeni gerçekten bi paraya mukabil edenlerde olur genelde ama onlara bile saygım varken böylesi cidden ağır)
3.sü kalkıpta koluna camla falan kız adı kazıyacak seviyede embesil ve ergenliğin hat safhasında olan bi insan.

bak güzel kardeşim sen 20lik aklı uçkurunda olan bi erkeğin zevki kadar değilsin(dir umarım). bir erkek ancak bu kadar aşağılayabilirdi bir kızı.
bence sen bunları sorun etme git biricik askerine de ki ''bakire olmayan bir kıza bile o kadar saygı gösterirken benim gibi birine gösterdiğin saygı bu mu?'' diye bir sor. (yanlış anlaşılmasın konu birinin bekareti de değil). biraz üstüne git hatta olay çıkar. o zaman görürsün gerçek yüzünü. sinirlendir falan. sana kalkıpta ''e ama sende kabul ettin suç bende mi?'' gibi birşey sormazsa bende insan değilim. sonra gel tekrar bi konu aç burada. şahsen örneklemek bile istemiyorum ama aynısı bana olsa gerçekten etmediğim küfür hakaret vs kalmazdı hatta canını feci yakardım diyebilirim.

sende kendini bu kadar ucuz görmüyosan
(bkz:fakat bizim 17lik saftirik açılmamış gonca gülümüze ormanda hayvanlar gibi (benim bildiğim hayvanlar ulu orta ormanlarda birlikte olur) birliktelik teklif ediyo (hatta ağır olucak ama hanfendi gerçeklerle yüzleşsin biraz. birde benim bildiğim bedeni gerçekten bi paraya mukabil edenlerde olur genelde ama onlara bile saygım varken böylesi cidden ağır)
en azından o insandan uzaklaş ve ömür boyu seni bu kadar aşağılayabilecek başka bir insana değil kalbini açmak yanından bile geçme. ama dediğim gibi, bedenini ve herşeyiyle kendini o kadar ucuz görmüyorsan...
(hanfendinin dikkatini çeksin diye büyük yazdım kızlar...

Son düzenleme:
ben hala orman piknik olayına takılmış durumdayım :D bir program vardı eski türk filmlerini taklit eden yaman vardı gözümün önüne o geliyor :66: insan evde kimse yokken falan yaparız der. orman ne ya :D:D

Son düzenleme:
Annede iyiymiş ya
ben anneme normal bi okul arkadaşimdan
bi erkekten bahsedemezken o anne yatmaya kadar herşeyi sakinlikle karşılamış
annemde çok iyi demiyorum
ama iyiki böyle değilmiş şimdi anneme şu halinden dolayi şükrediyorum ..
Ve iyikide o hatayi yapmamişssn
insan nelere ne kadar küçük seylere pişman olurken
sen onu yapipta pişman olmayacağin aklimin ucundan bile geçmiyor ..

DİKKAT !!!!!

Mesajda bana" askerden gelnce seninle beraber olmak istiyorum , kadınım ol"demşti (2 yldr beraberz) !!!!!!!!!

yalana gel şimdiii...2 yıldır birlikteyizz yazıyorrrr ama 29.06.2010 da bi topiğinde 3 AYLIK ilişkimiz var diye başlıyorr !!!bu topiğin tarihi 25.07.2011 yani üşenmeden hesapladım 1 yıl 4 ay filan olmuşşşş !!! yani sözde 2 yıl olunca bilikte olmaya hak mı kazanmış oluyosun bee çocukkkkk !!!! :53:

Anlamadıgım annen, neye güvenip seni taa sivasa göndermeye kalkıyor?
Böyle rahat bir annenin kızıda ancak bu kadar rahat olabilirdi neye sasırıyoruz ki?
Bir annenin cocuguna dogruyu anlatması gerekmez mi? Yasına basın kac senin tek basına sevgilinin evine gönderiyor? Ya annen cok saf, ya da ben cok geride kalmısım!
Senin iliskiyi böyle kabul etmen ayrı bir olay zaten!
18 yas sana cok büyükmüssün gibi geliyor bana da gelirdi ne yalan söyleyim ama simdi söyle bir geriye dönüyorum da ne kadar da cocuk oldugumu görüyorum. Zaten, simdi 17-18 yasında olanlar bana hala cocuk geliyor!
Ayrıca sevgiline, sen buna nasıl güveniceksin diyecegine, sen bunu nasıl teklif edersin diyebilirdi?
Simdi cocuga biz bunu evlenince yasıycaz desen ne olacak? Nasıl güveniceksin hadi sen güvenirsin toysun annen nasıl güvendi, inandı!
Herseyden daha bir korkar oldum artık!

Son düzenleme:
konu sahibi arkadaşın aklı bir karış havada olmasa öss stresi başına vurmuş saçmalıyor derdim ama nerede onda üniversite kaygısı, orman ve piknik işleri daha çok ilgisini çekiyor gibi :D

Son düzenleme:
valla ben sana ne diyeyim ki bilemedim? akıl işimi senin bu düşündüklerin,yaptıkların yada yapacakların? 2 yıl çıktıysan nolmuş bu onunla beraber olman için geçerli neden mi?yada ona güveninin tam olması? neye göre tam senin güvenin ?güvendiğin adam sana benimle ilişkiye gir olmadı kaçarsın diyor ..............! sen kime güveniyorsun????????????seni hiç umursamayan bir erkeğemi?ah be canım yaşın gerçekten küçük ve böyle düşünmen çok normal diyeceğim ama yinede akıl işi değil seninki bunu şimdi değil ilerde anlayacaksın !:20:
ailen yine iyi davranmış onları hiç suçlama ! bu kadar aksilik niye oluyor bir düşün bakalım belkide Allah'ın sevgili kulusunda bir şekilde hayatını karartman erteleniyor...........hem sen ne diye oğlanın memleketine gidiyorsun?babasıyla tanışacakmışta bilmem ne ............aklını başına al yoksa taştan taşa vurursun kafanı ama geç olur :6:

bu nasıl bir mantıktır anlamış değilim arkadaşım...
seni gerçekten seven ve evlenmek isteyen adam sana evlenmeden böyle bir teklifte bulunmaz.
bir kere ben sözlünün yerinde olsam derim şuna bak her dediğime tamam diyor daha evlenmeden cinsel ilişkiyi kabul ediyor.sor bi kendine sen erkek olsan ileride karın olacak kişiyi böyle küçük düşürür müsün?
ne biçim adam bu böyle piknikte yapalım nedir ya? senle piknikte yapar sonrada seni tanımaz izini bile bulamazsın ortada kalırsın.hiç mi tv izlemiyorsun neler geliyor kızların başına? hiç mi korkun yok? bu zamanda babana bile güvenmiceksin denirken sen daha evlenmeden benim ol diyen bir adama güveniyorsun!

üstelik bir genç kız olarak hayalin bu mudur? evlenmeden piknikte o işi halletmek? bence bir kız için çok ama çok küçük düşürücü bir durum! istemez misin kendi ailenin rızasıyla herşeyi geleneğe göreneğe göre halletmek! neyin acelesi bu? arkadaşlara katılıyor senin 75 gündür yanına gidememen bir şekilde iptal olması annenin mesajları okuması resmen allahın sevdiği kuluymuşsun! az mantıklı ol lütfen! aşk meşk daha yaşın kaç? daha kaç kişiden hoşlanırsın kimlerden vazgeçersin! resmen allah korumuş seni! umarım bu yazılanların hepsinden ders alırsın!

üşenmedim hepsini okudum mesajların. ben en çok şunu merak ettim; senin baban yok mu başında? dayın sizin evde ne arıyor? telefonun niye ortalık yerlerde? hayır benim babamlar akrabalarımda 1 gece kalmama izin vermez (amcamlarda,amcam vefat etti 3 kızı var 2 kzıı evli bir bekar kzı varken) yollamazken seni elaleme 1 haftalığına nasıl yollar ki? çok saçma. ailen yerinde benim ailem olsaydı çoktan ölmüştün. en azından sakattın. kzını dövmeyen dizini döver. bence utan. sevgilinin ailesi de annen ormanda kadın olma planlarınızı okudu yollamıyo diye aileni küçük görücek,beğenmicekse ne diyim ki ben. sözlüm sözlüm diye bahsetitiğin insanla aranızda hiçbir resmiyette yok. aileler arasında yani. siz aranızda yüzük takıcaksınız. onu da daha yapmadınız bile. neyse. sen bildiğini okursun, burda yazılanları takmazsın. o yüzden her şey boş sana

insanlları tanıma konusunda çok iddialı değilim ama senın forumdaki insanlarla dalga geçtiğini düşünüyorum açıkcası.ve de yalan söylediğini

yalnız kız forumu dağıttı 2 günde ya :60: 34 sayfa yazı bence ona yeticektir daha uğraşmamak gerekir diye düşünüyorum:82:

Back
X