canıma kıymak istiyorum , hiçbir istedgm olmuyor:(

Kusura Bakmayin Ama `Yuh!` demekten kendimi alamiyorum!....

18 yasinda bir kiz.....
Onu daha hicbirseyi olmayan erkegin yanina atan bir ANNE!
Ve kendi hatasi yokmus gibi mesajlari gorunce cildiran bir ANNE!
Ve onu tamamen kullanmak istiyen bir ERKEK!

Bu kiza herkez ortam saglamis zaten,ne diye karisiyorlar ki artik!!

Bir anne baba,kizina her konuda izin verirse,cagdaslik adi altinda onundeki engelleri kaldirirsa olucagi bu...

Dini inanclarimiz malesef ARTIK GOZ ARDI EDILIYOR!
Eminim kizin ZINADAN bile haberi yoktur!... Bu kadar rahat olduguna gore.....

Simdi olmazsa bile ileride mutlaka yanasacaktir ona,hic sasirmamak lazim...

Ahiretini unutan genclige ACIYORUM! YAZIK....

Rabbim hidayet versin!

tüm sayfaları okuyamadım ama kızımız 'AŞK'ını koruma,sevgilisi de uçkurunun derdinde

Son düzenleme:
Inanamıyorum yaaa 18 yaşında bir kızın canına kıymak istediği şeye bakın şaka gibi ne günlere kaldık:53::53:

kötü şeyler söyleyeceğim ama zorla kendimi tutuyor, hasbunallah diyor, gülüyor ve geçiyorum bu konuyu :)

ben 18 yaşındayım ve babam beni kız arkadaşımın evinde bir gece kalmaya bile göndermiyor. senin ve karşı tarafın nesine güveniyorlar da ta sivasa gönderiyorlar.

:66::66: Benim ailem o mesajı okuduğunda senin ailen gibi görüşmiceğini demeyi bırak beni gebertirlerdi valla sen yat kalk dua et de annen insaflı cıkmış :66::D

kendini ne kadar da kolay teslim edebiliyorsun. ya seni kullanip birdaha yüzüne bakmassa? nede olsa elde ettim düsüncesiyle hareket eder erkekler genelrde..

sakın bu hataya düşüp kendini ona teslim etem asıl bunu yaparsan olacakları ve olmayacakları düşün..
senden vazgeçebilir kolay lokma görebilir...
sen neden dert ediyorsun bırak o düşünsün o gelmek için fırsatlar kollasın
hiç üzülme seni seviyorsa her şekilde sana ulaşmaya çalışır,anlayışla karşılar,ve mutlu etmek için çabalar...
bekle gör

Ya herşeyi bi kenara bırakalım,tamam sevgi illa ki var ama biri bana böyle yaklaşsa ben soğurdum.Bu kız daha neyin peşinde :) Hem piknik yapacak yer mi yok :) Taa Sivas'a pikniğe mi gidilir? :):):) Piknik dediğin Emirgan'da falan olur :) İşin şakası bi yana da,o telefonun dayının elinde ne işi var :) Telefon kilidi diye birşey var ama di mi ? : ):1::1::1::1::1:

umarım bişe olmamıştır kendisinin bile bu şekilde bir karar alması hayatını tamamen karartır. Daha çok ama çok küçük nasıl böyle bir şey düşünebilir anlamıyorum bence bunların asıl sorumlusu aile herşeyin başı aileden başlıyor oraya göndermeye izin vermesi bile doğru değil bence ve ayrıca erkek arkdaşının bile o şekilde demesi hiç ama hiç doğru değill öyle bir erkekten pek hayır gelmez:50:

hey allahım yaa 17 yaşındaymış da sivasa gitcekmiş,5 gün kalcakmış,sevgilisinin kadını olcakmış,ona kaçacakmış:53::53::53::53::53:kızım ne kadını bee sen daha çocuksun,adam seni kullanacak,bide güvenim tam diyo:37:valla ben annenin yerinde olsam seni markete bile yollamazdım bu kafayla çok iş açarsın başına.bide ölmek istiyomuş,hiç bi istediği olmuyomuş:63:ne kadarda şımarıksınız yaa hayret valla:19:

Benim annem o mesajları okusa ıslatılmış budaklı meşe odunuyla peşime düşerdi..

Bence sevgilinle piknikte bir eylem gerçekleştirmeyeceksen hemen canına kıy..:68:

Dünyadaki tek çıkar yok cana kıymak..:68:

Back
X