canıma kıymak istiyorum , hiçbir istedgm olmuyor:(

herşey yolunda gitse,herşey istenildiği gibi pırt gerçekleşse,hiç zorluk yaşamasak kıymet bilmesdikki..hayatı ot gibi yaşardık..benle ol sonra kaç gibi şeyler demiş ya sakın yapma..bu ağladığın sıkıldığın günleri gün gelir ararsın yapma böyle bi hata..gez dolaş ama fazlasını yaşama..hayat senin tabi ama pişmanlık yaşama diye dedim..insan yaşarken herşey mükemmel görünüyor en iyi mükemmel insanlamışsın gibi ama ayrılık gelince en kötü insan gözükebiliyor sonda işte..ondan mantıklı davran aceleci olma..hiç bişeyim olmuyor diye isyanlar yerine vardır bundada bir hayır diye düşün..içini ferah tut sen..:71:

cvp verenlerin çoğu hiç aşık olmamış gibi yha verilen cvplara bak siz hiç istemediniz mi sevdiğiniz kişinin kokusunu çeke çeke uykuya dalmayı sabah öpülerek uyandırılmayı :40::40:

Niye bu kadar büyümeye bazı şeyleri erkenden yaşamaya meraklısın? Gitseydin oraya o şeyi yapsaydın üstüne de hamile kalsan ne olucaktı?Hangi yüzle dönücektin evine.Televizyonda izlerdin annein feryadlarını.Önceden gözlerine bakmaya çekinirlerdi sevdiklerinin.Senin aşk anlayışın bu mu?Gerçekten bu kadar basit misin?

cvp verenlerin çoğu hiç aşık olmamış gibi yha verilen cvplara bak siz hiç istemediniz mi sevdiğiniz kişinin kokusunu çeke çeke uykuya dalmayı sabah öpülerek uyandırılmayı :40::40:

Gençler artık ufak tefek heyecanlardan geçti , büyük oynuyorlar!
Peki 17 yaşında geleceğini , eğitim hayatını düşünmesi gereken bir genç kızın bir erkeğin peşinden koşması mı normal ?
İşte bu cahilce düşünceleri yüzünden kızlarımız korkudan bebeklerini tuvalet çukurlarında doğuyor, korkudan minnacık bebeği camda aşağı atıyor
Nasıl ödenir bunların vebali ?
cahillik bu başka birşey değil :19:

Son düzenleme:

17 yaşındasın daha askerin sana neler söylüyor kadınım ol diyor sende nerede yapacaz diyorsun..

Sonrada annem duyarsa gebertir diyorsun,böyle bir teklifi sana söylediği zaman hayır kabul etmiyorum cevabını veremedinmi ?

Seni gerçekten seviyorsa değer veriyorsa bu kadar ucuz numaralara asla girişmez yaşın çok küçük daha sakın bunlara kanayım deme...

sevgilinin niyeti başka sende dünden razısın
ne demek NERDE YAPICAZ
sonra terkedildiğin zaman ortada kaldım diye başlık ama buraya

Modern zamanlarda aşk
Yorulmuş mudur?
Bu Mudur? :27:

Modern zamanlarda aşk
Buharlaşıp uçmuş mudur?
Bu Mudur? :27:

Eyyy genç insan..Aklını başına topla vesselam senin için daha hayırlı :82:

:1::1::1::1::1::52::52::52::52:bu şakamı????????????hanım hanım kendıne gel ananın babanın yedırdığı helal lokmaymısta basına bisey gelmemıs:45::45::45:sendekı cüret ve cesarete şok oldum ne yalan söyleyeyim.ama merak etme bu gidişle sen canına kıyamasanda baskaları kıyabılır.dikkatli olllllllllllllllll

askere gittiğine göre 20li yaşlarda ve sana dediği cumlle kadınım ol bu çocuğun amacı belliki sen onu çocukça severken o kimbilir neler düşünüyor zaten ne düşündüğü belli piknikte yaparız fln çok aşağılayıcıydı canına kıymayıda düşünme böyle ahlaksızlığa deymez doğruyu söyliyim annen çok iyi yapmış ve iyikinede o mesajı okumuşlar okumasaydı kimbilir neler olacaktı ve ne kdr pişmanlık çekecektin allaha şükretmen lazım

Niye bu kadar büyümeye bazı şeyleri erkenden yaşamaya meraklısın? Gitseydin oraya o şeyi yapsaydın üstüne de hamile kalsan ne olucaktı?Hangi yüzle dönücektin evine.Televizyonda izlerdin annein feryadlarını.Önceden gözlerine bakmaya çekinirlerdi sevdiklerinin.Senin aşk anlayışın bu mu?Gerçekten bu kadar basit misin?

bencede doğru söylüyorsun ve bu nedir yaa resmen ahlaksızlık yeni neslin ahlak anlayaşı çökmüş resmen bi de 17 yaşındasın ne gördünüzki de yok nerde fln diosunuz siz senin sevgilin seni yatağa atma derdinde sen ne derdindesin

Öncelikle yeni üye oldum herkese merhabalar :3:
İsteklerini sıraya koyarsan başarabileceğine inanırsan bu durumuda aşabilirsin ayrıca "aŞk" o kadar özel ki bunu sadece şanslı insanlar hissedebilir:16:
Ne desek hislerini o an senden başkası bilmediği için kifayetsiz kalır ama aileni üzcek birşey yapmamalısın seni karşılıksız sewen insanları üzmek yakışmaz dimi

gelmiş ama http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/444627-91-2ler-mayis-temmuz-burayaa.html buraya yazmış birşeyler sadece. bi mesajında da ''gelince sopalim bi sunu'' falan yazmış... yani diyeceğim şu ki kızlar; uğraşmayın artık değmez :34: bir nasihat bin musibetten iyidir derler ama bu kızımız için bir müsibet bin nasihattan iyidir aklının başına gelmesi için...

Evett orada yani bizim topic te şafakçılardan oda...Hala :36:
Hey Allah'ım ne günlere kaldık...Yazık ..Yazık...

aradım söyledim demişssin ''sözlüm''e demişssin de sen kendi kendini sözlemişsin bence ne çabuk sözlendiniz?
Erkek:Söz ver bakiyim
Kız:Söz Aşkitooom
bu şekilde bir şeydi hobaaa hadi baalım gençler sözlendiniz maşallah:37:

valla iyiki annen yakalamış ...
çok pişman olurdun çoooooooookkkkk ...
çocuk asker çocuk tabii hormonlar orda tavan yapmış , eger boyle birşey gerçekleşseydi senden istediğini alacaktı askerden gelincede seni tanımayacaktı bile belki yapma yawrucum böyle ucuz oyunlara kanma ,annenle de boyle bırsey ıcın aranı bozma, kendını de uzme. uzme hatta sevın bence ...

gelmiş ama http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/444627-91-2ler-mayis-temmuz-burayaa.html buraya yazmış birşeyler sadece. bi mesajında da ''gelince sopalim bi sunu'' falan yazmış... yani diyeceğim şu ki kızlar; uğraşmayın artık değmez :34: bir nasihat bin musibetten iyidir derler ama bu kızımız için bir müsibet bin nasihattan iyidir aklının başına gelmesi için...

evt canım bende gördüm o kadar yorum yaptık bi cevap bile vermedi tınlamadı bizi ama umarım okumuşturda biraz aklı başına gelmiştir.şafak saysın daha:57:

evt canım bende gördüm o kadar yorum yaptık bi cevap bile vermedi tınlamadı bizi ama umarım okumuşturda biraz aklı başına gelmiştir.şafak saysın daha:57:

hiç sanmıyorum bu dakikadan sonrada umrumda olmaz. tanımadığım böylesine akılsız bi insanada fazlasıyla ehemmiyet verdim zaten... ben diyeceğimi demiştim zaten
bkz: bedenini ve kendini bu kadar ucuz görme.
görünüş o ki tam tersi
bitmiştir.

Annen seni teslim edebildiği
Erkek arkadaşın uçkurundan ötürü
Sende teslimiyetinden ötürü suçlusun!
3 yanlış bir doğruyu götürür.
Rabbim hidayet etsin.

Son düzenleme:
Back
X