canıma yetti artık...

Arkadaşım neden amcanı bekliyorsun?
Kendi aklın fikrin yok mu?
Neden davanı açmıyorsun?
Yazık değil mi bebene?

bebeğine karşı çok çok iyi ama derdi benimle.. gelip gidip beni kiniyle suratıyla cezalandiriyo güya... ailemle görüşmemi yasaklıyo işe sabah 8 de gidiyo gece 12 de geliyo... sosyal hayat hiç yok başbaşa hiç kalmıyoruz evlendiğimiz günden beri birlikte hiçbişey paylaşamadık. hiçbişey yapmadık..... maddi yönden durumumuz iyiydi. arabamız dükkanımız da var.. ama eşim aynı 50 sene geçmiş gibi ne birlikte yemek yiyoruz ne geziyoruz vs vs... kısaca durumlar bunlar işte böyle bi hayat nasıl geçer.

bunları boşannma dilekçene yaz hayat geçirmek zorynda değilsin seni sevenle devam namussuz demiş kanıtı yok senin darp kaydın var tazminat alır huzurla yaşarsın canını kurtar çocuk senin

ne yaptınız aldınız mı bebeğinizi ?ne derse desin tehdit etsin bir anne hele ki emen çocuğunu bırakıp çıkmaz.
ayrıca çocuğu bırakıp gitmeniz onun elini güçlendririr. sonuç ne olursa olsun çocuğunuz yanınızda olsun lütfen

Konunuzu ve msjlari uzulerek okudum,,en basta hatayi esinizi dinleyip ailenizle gorusmemekle yapmissiniz , emziklisiniz yavrunuzu saniyorum can havliyle mecburen biraktiniz yoksa okadar siddettede lafa iyi katlanmissiniz..amcanizi bekleyince arkaniz saglam kuvvetli olacak diye dusunuyorsunuz ama madem polis,bulubdugunuz mahallenin karakolun tlf nosu sizinle ilgilenecek memurun ad uncan vs amcaniza verinki .amcaniz gelene kadar devletin polisi size sahip ciksin..yoksa sizi tehdit mi etti eger dava acarsan kizin olur gibilerine ?

Allah yardımcın olsun canım cok zor seyler yasamıssın kızını yanına almaya bak. Bu adama bir daha dönme. İnsan en degerli varlığına vurabilir mı cok zor

alamadım bebeğimi daha dava yı açtım.. kaynanam aradı bana evine dön diyo tek suçlu oğlu değilmiş. bende de suç varmış felan filan deyip bi sürü laf etti.. eşim olacak da ne aradı ne sordu.. nefret ediyorum canım çok sıkılıyo kızımı da vermedi..

Ya bunun cahillikle ne alakasi var ama yaaa. Sana sadece buyuk konusmamani tavsiye ederim.

haklısınız bebeğine sahip çıkamamanın cahil olmakla ilgisi olmalalı,bir anne bebeğini bir caninin eline bırakıyorsa bunun adı nedir ben bilmiyorum kusura bakmayın.

Allah ım okurken delırdım, agladım, soylendım, kızdım. Hıcbırsey senı korkutmasın yıkldırmasın git cocugunu söke söke al. Avukat ne dıyor, ya davayı mı beklıceksın cocugu almak ıcın. Su anda cok sıkıntı yaptım yanlış bişi yazarsam affedın. Ben olum olsa gıderım, bırakamam yavrumu. Belkı demesı kolay dıyeceksın ama başka bişi dusunemıorum su anda. Polis le vs alamıyormusun cocugu. Yanı ne kadar beklemek gerekıyor. Insan kafayı yer yemın edıorum. Allah yrdımcın olsun, işini gücünü rast getirsin

Bende olsam saniye durmam bi şekilde gider alırım.. Bırak amcamı dayımı beklemeyi nefes alamam kızım olmadan..

polisle alınmıyormu merak etme mahkeme bu raporlar polis kayıtı çocuk ufak derken sana velayet verir tazminat iste nafaka asla pes etme az daha sabır

hemde ne ispatlar o.. arkadaşlar gerçekten çok zor bi durumdayım. babam bakmam ben onun çocuğuna deyip kestiriyo... ama ne yiyip içsem bebeğim aklıma gelio boğazım düğüm oluyo.. bi daha da dönersen seni evlatlıktAn atarım diyo.. eşim hiçbişekil de yaptıklarına dair delil olmadığının çocuğu kendi isteğimle bırakıp gittiğimi dönmezsem çocuğu bi daha göremeyecemi ve yurda vereceğini söylüo... herşeyi kendi tarafına çeviriyo.. offffffff kafayı yemek üzereyim. maddi yönden de manevi yönden de hiç iyi değilim...

Bu sitede avukat vardi,siteyle anlasmsli yani sen kafandaki sorulari sor,en iyi yardimci olacak kisi diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…