Güzel yürekli talincim Allah mutluluğunu bozmasın,çok duygulandım el ele yaşlanıp,bir ömür boyu beraber olmanızı diliyoruma.s.bu yazdığım satırları sen okumayacaksın.sen okuyasın diye de yazmıyorum zaten.sen seni ne kadar çok sevdiğimi zaten sen çok iyi biliyorsun..buradaki dostlarımla paylaşmak istedim sadece seni,senin ne kadar özel bir eş olduğunu:asigim:
tam 9 yıl önce tanıdım arkadaşlar eşimi...çok mutsuz,çok yalnız olduğum bir dönemde,tam da sevgiye ve ilgiye o kadar çok ihtiyacım olduğu bir dönemde...herşeyin en güzelini,en farklısını en özelini yaşattı bana bitanecik eşim..beni hep el üstünde tuttu,hiç kırmadı,hiç yalnız bırakmadı.başka bir kadına yan gözle bile bakmadığından adım kadar emin olarak,hiç kuşku duymadan yaşadım bugüne dek..beni çokk ama çook sevdi,çook ama çook seviyor....şimdi belki diyeceksiniz ki nasıl bu kadar eminsin be kadın bu adam seni bu kadar mı çok seviyor yani ,erkek işte her erkek aldatır diye.....ama yoook işte sevgi böyle birşey,işte sadakat ,saygı,dürüstlük,evlilik,mutluluk böyle birşey...ben o kadar şanslıyım ki arkadaşlar ve o etrafımdaki yapmacık,ikiyüzlü evlilikleri gördükçe şükretmesini o kadar iyi öğrendim ki.....eşimle gurur duyuyorum bu dünyada ender bulunan,nesli tükenmiş erkeklerden sadece bir tanesi olabilecek kadar özel bir insan olduğu için .ve çok şanslıyım ki ben bu özel erkeğe sahibim...ve çok ama çok çok daha şanslıyım ki bu özel erkeğin bir kopyasına da sahibim..biricik oğlumaa.s
17 aralıkta evlilik yıldönümümüz kızlar..8 seneyi geride bırakıyoruz hayırlısıyla..tabiyiki hayat her zaman tozpembe olamıyor,olmamalı da..zor günler de yaşadık elbet eşimle..ama birlik oldukça, huzur oldukca ve en önemlisi de SEVGİ oldukca hallolmayan hiçbirşey kalmıyor şu hayatta...herşey boş..sevgi varsa herşey var....
son olarak hayata teşekkür ediyorum bu kadar mutlu bir ailem olduğu için
ve herkesin en az benim kadar mutlu bir ailesi olmasını diliyorum allahtan...
sevgiyle kalına.s.
Güzel yürekli talincim Allah mutluluğunu bozmasın,çok duygulandım el ele yaşlanıp,bir ömür boyu beraber olmanızı diliyoruma.s.
şu anda sen içerde horuldayarak uyuyorsun:1rolleyes:...olsun ben senin uyurken horlamanı bile seviyorum:asigim:.bu yazdığım satırlardan büyük bir ihtimalle haberin bile olmayacak.sen okuyasın diye de yazmıyorum zaten.sen seni ne kadar çok sevdiğimi zaten sen çok iyi biliyorsun..buradaki dostlarımla paylaşmak istedim sadece seni,senin ne kadar özel bir eş olduğunu:asigim:
tam 9 yıl önce tanıdım arkadaşlar eşimi...çok mutsuz,çok yalnız olduğum bir dönemde,tam da sevgiye ve ilgiye o kadar çok ihtiyacım olduğu bir dönemde...herşeyin en güzelini,en farklısını en özelini yaşattı bana bitanecik eşim..beni hep el üstünde tuttu,hiç kırmadı,hiç yalnız bırakmadı.başka bir kadına yan gözle bile bakmadığından adım kadar emin olarak,hiç kuşku duymadan yaşadım bugüne dek..beni çokk ama çook sevdi,çook ama çook seviyor....şimdi belki diyeceksiniz ki nasıl bu kadar eminsin be kadın bu adam seni bu kadar mı çok seviyor yani ,erkek işte her erkek aldatır diye.....ama yoook işte sevgi böyle birşey,işte sadakat ,saygı,dürüstlük,evlilik,mutluluk böyle birşey...ben o kadar şanslıyım ki arkadaşlar ve o etrafımdaki yapmacık,ikiyüzlü evlilikleri gördükçe şükretmesini o kadar iyi öğrendim ki.....eşimle gurur duyuyorum bu dünyada ender bulunan,nesli tükenmiş erkeklerden sadece bir tanesi olabilecek kadar özel bir insan olduğu için .ve çok şanslıyım ki ben bu özel erkeğe sahibim...ve çok ama çok çok daha şanslıyım ki bu özel erkeğin bir kopyasına da sahibim..biricik oğlumaa.s
17 aralıkta evlilik yıldönümümüz kızlar..8 seneyi geride bırakıyoruz hayırlısıyla..tabiyiki hayat her zaman tozpembe olamıyor,olmamalı da..zor günler de yaşadık elbet eşimle..ama birlik oldukça, huzur oldukca ve en önemlisi de SEVGİ oldukca hallolmayan hiçbirşey kalmıyor şu hayatta...herşey boş..sevgi varsa herşey var....
sevgiyle kalına.s.
ya ben bu konuya mesaj yazmıştım ama elektrikler gittiğinden yollayamadan uçtu :a015:
neyse yineleyeyim :icecream:
talincim mutluluğun daimi olsun inşallah
dilerim Rabbim içinizdeki o aşkı o tutkuyu her geçen saniye arttırır
nice 9. yıllara :1hug:
oglunuzu da Allah bağişladin
ee bi kızın vakti de gelmiştir kanımca
17 aralık anısına başlayın çalişmalara :roflol:
canım elinde olan değerin kıymetini bilmek ne kadar güzel çok sevindim senin adına ve çok etkilendim yazını okuyunca.ben hiç zaman eşim hakkımda bu sözleri kullanamadım.bana 2 günlük mutluluğu bile çok gördü. umarım bu mutluluğun bozulmaz canım
bu satırları okurken yemin ederim o kadar duygulandım ki tüylerim diken diken oldu. Allahım nazarlardan saklasın.
bende sevgilimi özledim bu güzel satırları okuyunca :çok üzgünüm:
şu anda sen içerde horuldayarak uyuyorsun:1rolleyes:...olsun ben senin uyurken horlamanı bile seviyorum:asigim:.bu yazdığım satırlardan büyük bir ihtimalle haberin bile olmayacak.sen okuyasın diye de yazmıyorum zaten.sen seni ne kadar çok sevdiğimi zaten sen çok iyi biliyorsun..buradaki dostlarımla paylaşmak istedim sadece seni,senin ne kadar özel bir eş olduğunu:asigim:
sevgiyle kalına.s.
talincim
bir kadının bir evlilikte 8 yıldan ve bir evlattan sonra bunları söyleyebilmesi o kadar güzelki.
çok duygulandım anlatamam.
en kötü gününüz böyle olsun,sevginiz hiç bitmesin,ALLAH çocuklaınızla birlikte daha güzel günler göstersin inşallah.
Yaşlarımız aynı ama sen evlilikte benden daha kıdemlisin Talinciğim..
O kadar güzel anlatmışsın ki durup bir düşündüm. Şu anda 2,5 yıllık evliyim. Allahım acaba 9. senemizde de seninle aynı duyguları hissettirecek mi bana?
Rabbim evinizin huzurunu hiç bozmasın inşallah!
Sevgilerimle..
talincim yazdiklarini okudum duygulanmamak elde deyil az kalsin aglatiyordun benisenağlamasenağlama bi an dusunmeye basladim Allahimda öyle bi es nasip edermi bana diye:çok üzgünüm: öncelikle sunu demeliyimki cok sanslisin birbirnizin kiymetini bilin kirmayin birbiriniziAllahim nazarlardan saklarin insallah bi ömur boyu mutlu olursunuz a.s.
talincim senin adına çok sevindim bu kadar güzel bir aileye sahip olduğun için ,rabbim nazarlardan korusunbir ömür boyu mutlu ve huzulu olursun diliyorum ailenle ve sevdiklerinleŞeniz daha nice mutlu senelere a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?