canıma......

talin

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2007
4.250
27
358
46
şu anda sen içerde horuldayarak uyuyorsun:1rolleyes:...olsun ben senin uyurken horlamanı bile seviyorum:asigim:.bu yazdığım satırlardan büyük bir ihtimalle haberin bile olmayacak.sen okuyasın diye de yazmıyorum zaten.sen seni ne kadar çok sevdiğimi zaten sen çok iyi biliyorsun..buradaki dostlarımla paylaşmak istedim sadece seni,senin ne kadar özel bir eş olduğunu:asigim:
tam 9 yıl önce tanıdım arkadaşlar eşimi...çok mutsuz,çok yalnız olduğum bir dönemde,tam da sevgiye ve ilgiye o kadar çok ihtiyacım olduğu bir dönemde...herşeyin en güzelini,en farklısını en özelini yaşattı bana bitanecik eşim..beni hep el üstünde tuttu,hiç kırmadı,hiç yalnız bırakmadı.başka bir kadına yan gözle bile bakmadığından adım kadar emin olarak,hiç kuşku duymadan yaşadım bugüne dek..beni çokk ama çook sevdi,çook ama çook seviyor....şimdi belki diyeceksiniz ki nasıl bu kadar eminsin be kadın bu adam seni bu kadar mı çok seviyor yani ,erkek işte her erkek aldatır diye.....ama yoook işte sevgi böyle birşey,işte sadakat ,saygı,dürüstlük,evlilik,mutluluk böyle birşey...ben o kadar şanslıyım ki arkadaşlar ve o etrafımdaki yapmacık,ikiyüzlü evlilikleri gördükçe şükretmesini o kadar iyi öğrendim ki.....eşimle gurur duyuyorum bu dünyada ender bulunan,nesli tükenmiş erkeklerden sadece bir tanesi olabilecek kadar özel bir insan olduğu için .ve çok şanslıyım ki ben bu özel erkeğe sahibim...ve çok ama çok çok daha şanslıyım ki bu özel erkeğin bir kopyasına da sahibim..biricik oğlumaa.s

17 aralıkta evlilik yıldönümümüz kızlar..8 seneyi geride bırakıyoruz hayırlısıyla..tabiyiki hayat her zaman tozpembe olamıyor,olmamalı da..zor günler de yaşadık elbet eşimle..ama birlik oldukça, huzur oldukca ve en önemlisi de SEVGİ oldukca hallolmayan hiçbirşey kalmıyor şu hayatta...herşey boş..sevgi varsa herşey var....
son olarak hayata teşekkür ediyorum bu kadar mutlu bir ailem olduğu için
ve herkesin en az benim kadar mutlu bir ailesi olmasını diliyorum allahtan...
sevgiyle kalına.s.

Güzel yürekli talincim Allah mutluluğunu bozmasın,çok duygulandım el ele yaşlanıp,bir ömür boyu beraber olmanızı diliyoruma.s.

canım elinde olan değerin kıymetini bilmek ne kadar güzel çok sevindim senin adına ve çok etkilendim yazını okuyunca.ben hiç zaman eşim hakkımda bu sözleri kullanamadım.bana 2 günlük mutluluğu bile çok gördü. umarım bu mutluluğun bozulmaz canım

Güzel yürekli talincim Allah mutluluğunu bozmasın,çok duygulandım el ele yaşlanıp,bir ömür boyu beraber olmanızı diliyoruma.s.

teşekkür ederim canım benim..allah sana da versin böyle bir mutluluk inşallah:1hug:
sevgilera.s.

ya ben bu konuya mesaj yazmıştım ama elektrikler gittiğinden yollayamadan uçtu :a015:
neyse yineleyeyim :icecream:

talincim mutluluğun daimi olsun inşallah
dilerim Rabbim içinizdeki o aşkı o tutkuyu her geçen saniye arttırır
nice 9. yıllara :1hug:
oglunuzu da Allah bağişladin
ee bi kızın vakti de gelmiştir kanımca
17 aralık anısına başlayın çalişmalara :roflol:

bu satırları okurken yemin ederim o kadar duygulandım ki tüylerim diken diken oldu. Allahım nazarlardan saklasın .
bende sevgilimi özledim bu güzel satırları okuyunca :çok üzgünüm:

canım ya çok sağol:1hug:aynı konuya ikinci kez yorum yapacak kadar değerli bulduğun için beni teşekkür ediyorum:1hug:
inşallah canım bir kız istiyoruz artık bu sene..inşallah hayırlısıysa yeni senede alacaksınız bebiş haberimi:1rolleyes:
tekrar teşekkür ediyorum güzel dileklerin için
sevgiyle kala.s.

talincim senin adına çok sevindim bu kadar güzel bir aileye sahip olduğun için ,rabbim nazarlardan korusunbir ömür boyu mutlu ve huzulu olursun diliyorum ailenle ve sevdiklerinleŞeniz daha nice mutlu senelere a.s.

çok sağol canım teşekkür ederim güzel dileklerin için..evet dediğin gibi çok şanslıyım ve bu şansımın değerini de çok iyi biliyorum...çok şükür
sevgilera.s.

bu satırları okurken yemin ederim o kadar duygulandım ki tüylerim diken diken oldu. Allahım nazarlardan saklasın .
bende sevgilimi özledim bu güzel satırları okuyunca :çok üzgünüm:

sağol canım benim ya...işte sevgi böyle birşeya.s
allah herkese böylesine güzel bir beraberlik nasip etsin inşallah:1hug:
sevgiyle kala.s.

talincim
bir kadının bir evlilikte 8 yıldan ve bir evlattan sonra bunları söyleyebilmesi o kadar güzelki.
çok duygulandım anlatamam.
en kötü gününüz böyle olsun,sevginiz hiç bitmesin,ALLAH çocuklaınızla birlikte daha güzel günler göstersin inşallah.

evet canım gerçekten de çok şanslıyım ben.dediğin gibi a.s8 yıl ve 1 evlattan sonra...aşk bitiyor belki ama sevgi ve saygı her zaman kalmalı..yoksa insan asla mutlu olamıyor
allah herkese en az benimkisi kadar güzel bir evlilik versin inşallah
sevgilera.s.

Yaşlarımız aynı ama sen evlilikte benden daha kıdemlisin Talinciğim..
O kadar güzel anlatmışsın ki durup bir düşündüm. Şu anda 2,5 yıllık evliyim. Allahım acaba 9. senemizde de seninle aynı duyguları hissettirecek mi bana?
Rabbim evinizin huzurunu hiç bozmasın inşallah!
Sevgilerimle..

ayy canım ya evet yaşlarımız aynı ama ben biraz daha küçük evlenmişim işte...hep soruyorlar bana zorun neydi neden 20 yaşında evlendin diye..ama kime ne ben hiç pişman olmadım ki..keşke daha önce tanısaymışım eşimi 15 imde de evlenirdim emin olun
ve bılıyormusun canım insan mutluluğunu kendi yaratıyor bence..ne olursa olsun ne yaşanırsa yaşansın..tabıyıkı güzel günler kadar kötüleri de yaşamalıyız.ve bılıyormusun asıl kötü günlerde belli oluyor evliliklerin dayanışması,dayanılırlığı,bağlılığı....biz ne olursa olsun hep kenetlendik eşimle birbirimize...sevgi olduktan sonra gerisi geliyor mutlaka.sevgi varsa herşey var...dilerim ki siz de 9. senenizde en az bizim yaşadığımız mutluluğu yaşıyor olursunuz
rabbim hiçbirimizin evinin huzurunu bozmasın inşallah
herşey gönlünce olsun:1hug:
sevgiyle kala.s.

talincim yazdiklarini okudum duygulanmamak elde deyil az kalsin aglatiyordun benisenağlamasenağlama bi an dusunmeye basladim Allahimda öyle bi es nasip edermi bana diye:çok üzgünüm: öncelikle sunu demeliyimki cok sanslisin birbirnizin kiymetini bilin kirmayin birbirinizi Allahim nazarlardan saklarin insallah bi ömur boyu mutlu olursunuza.s.

canım ya rabbim inşallah sana da nasip eder böyle bir mutluluğu...evlilikler biraz da şans işi be canım.insan bazen evlendiği kişinin ne kadar değiştiğine inanamıyor,bu muydu benim sevdiğim adam diyorsun...ama şükürler olsun ki eşimi tanıdığım şu 9 yıl içinde bir saniye olsun ben hata mı yaptım acaba diye düşünmedim hiç..gerçekten de çok şanslıyım sanırım,ve emin ol etrafımdaki saçmasapan evlilikleri gördükçe kıymetini çok iyi biliyorum canım eşimin ve bu güzel ailemin...
güzel dileklerin için çok sağol:1hug:
sevgiyle kala.s.

hayat işte.. iyi günler ve kötüler birbirine karışıyor.ikisini aynı anda yaşıyor insan çoğunlukla..bir tarafta babamın sıkıntısı diğer tarafta yarın evlilik yıldönümümüzün heyecanını yaşıyorum.1 saat mutluyum 1 saat huzursuz,endişeli...bu sabah gerçekten içimde büyük bir sıkıntıyla uyandığımda başucumda oturup beni seyrederken buldum eşimi...aynı filimlerdeki gibi.benden önce uyanıp muhteşem bir kahvaltı tepsisi hazırlamışlar oğlumla bana sürpriz yapmışlar..tepside mahsun kırmızı tek bir gülle beraber...sabah sabah canımın da sıkıntısıyla başladım hüngür hüngür ağlamaya..sinirlerim o kadar bozuk ki...birden inanılmaz mutlu hissederken bir yanım kan ağlıyordu..ne kadar garip..hayat işte..yarın evlilik yıldönümümüz ve yarın sabah eşim işe gideceği için bugünden böyle bir sürpriz hazırlamış bana.canım ya:asigim:..yarınki sürpriz de ayrıymışş:1rolleyes:çok ısrar ettim söylemedi..bakalım neyle karşılaşıcam yarın...iyi ki var yanımda eşim ,bana bu kadar destek oluyor ,iyi ki beni bu kadar çok seviyor

talincim senin adına çok sevindim bu kadar güzel bir aileye sahip olduğun için ,rabbim nazarlardan korusunbir ömür boyu mutlu ve huzulu olursun diliyorum ailenle ve sevdiklerinleŞeniz daha nice mutlu senelere a.s.

çok sağol canım teşekkür ederim..dilerim hepinizin böyle güzel daim mutlulukları olur
öptüma.s.

Talinciğim kocama sinirlenmediğim zamanlarda senin duygularını aynen yaşıyorum. Ben 14 yıllık evliliğimde son bir iki ayı çıkar çok çoook çoooooook mutluydum şükür şimdi yeniden eskisi gibi olduk herkes bize gıptayla bakar bekar olanlar keşke sizin gibi bir evliliğim olsa derlerdi. Bunca yıl olmuş c.tesi gününü iple çekerim neden mi? ertesi gün yanımda olacak diye. Hala her akşam gelme saatinde balkoda (yaz kış farketmiyor) beklerim. Onu çoook seviyorum, bazen beni üzsede ne yapalım buda tuzu biberi.

Ayyy Talinciğim kaptırdım kendimi gidiyorum
Bugün 17 Aralık evlilik yıldönümün.
Allah ağız tadınızı, huzurunuzu, mutluluğunuzu daim etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…