canıma......

ayhh ne güzel anlatmışsın sevgini taa nezamanın msjı ama ben yoktum ozaman onun içinde yorum yapmak istedimyerimseniben
Rabbim hepimizi bir yastıkta kocatsın mutlu mesut huzurlu...:asigim:
canım çokçoookk geçmiş olsun rabbim hayırlısı neyse onu göstersim hepimize:Saruboceq:
tabi ya herzaman mutlu laylaylom olmuyor evlilikler önemli olan şükretmek değer kıymet bilmek,elinden yitip gidince değilde zamanında kıymetini bilmek..
inan yaşadığın anlattığın duyguları şuan bende yaşıyorum,eşime her baktığımda içimde heyecan fırtınası kopuyor sankii,hiçbir zaman ilk günkü gibi sevmedim eşimi hergün bi öncekinden daha fazla oldu bu sevgimŞeniz
dediğim gibi Allah hepimize mutlu mesut bir evlilikle yaşlanmayı nasip etsin

canımm benımm sızın böle yazılarınızı okuyunca okdr mutlu oluyorumkı anlatamam sevdıgımle bıtanecık nısanlımla bızde su an böyleyız ve inş ilerdede böyle oluruz bızede 6sene olcak inş yazın dugunumuz olck ve sızın yazılarınızı okuyunca evlılıkten hıc korkmuyorum endişe duymuyorum öyle mutlu oluyorumkı bıtanem benım inş hep mutlu olursunn dılerım cocukların ve eşin hıc bır zaman basından eksık olmaz

çok sağol canım benim
Allah sizi de bir ömür mutlu eder inşallaha.s.

kk da genelde hep iç kapatıcı,eşinden şikayeti olan,keşke evlenmeseydim diyen,mutsuz bir hayatı olan yazılarmokuyorum...benim de içim kapanıyor bazen bu tür yazılar okuyunca..
dilerim sen de benim kadar mutlu olanlarıon arasında olursun
güzel bir hayat diliyorum size:teselli:
sevgilera.s.

Mutlulugunuz Daim Olsun talincim...Yavrunuzla beraber bir ömür boyu mutluluklar dilerim...

allah mutlu yuvanızın mutluluğunu kat kat daha arttırsın inşallah...
ne mutlu size...
bende çok seviyorum eşimi
canım o benim:1hug:

Nice yıllara Talincik Allah eşinle ve çocuğunla uzun bir ömür versin size mutluluğunuz daim olsun.

nerdeyse 1 sene geçmiş yazinin üzerinden :) inşaAllah şimdide,ömür boyuda hep böyle duygular yasarsin talincim mutlulugunuz,sevginiz,sayginiz daim olsun gece gece içimi aydinlatti bu yazi

evet kızlar tam 18 gün sonra yeni bir evlilik yıldönümümüz daha geliyor
her şey geçen yıki kadar güzel
hatta herşey 8 yıl önceki kadar güzel
dilerim herşey 28 yıl sonra da çok güzel olur a.s

güzel yorumlarınızla yazılarıma renk kattığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
dilerim herşey hepinizin dilediği gibi olsuna.s.

merhaba Talin bende bugun bu yazini okurken sanki beni anlatiyorsun bir an dedim o kadar guzel ve benzer hayatimiz varki bende esim icin senin hissettiklerinin aynilarini hissediyor belki biraz daha fazlasi:> ve tabiki karsilikli halen birbirimize hic isimlerimizle hitap etmeden askim deriz artik cocuklarimiz buyuyorlar onlarda burda anne babayi cok duymadiklarindan bize askim diye hitap ediyorlar bizde 6. yilimizi geride birazktik ve allah omur boyu bu guzelliklerle devam ettirsin dedigin cok dogru o kadar duygu dolu anlar yasiyorumki kotu giden evlikleri okudukca hele birde cocuk varsa neyse hayatta boyle guzellikleri umarim herkes yasar haa bu arada ikinci kiz falan diye dusunup garantileme benim bir oglum var 2,5 yasinda birde kardesi oldu 8 aylik erkek iki erkekte guzel kardeslik yapiyorlar birbirlerine yeterki ailleler mutlulugunu cocuklarina yansitsin sevgiyi saygiyi aski onlarada ogretsin
sevgiyle kal

allah nazarlardan aklasın mutluluğunıuz daim olsun a.s.

talinciğim allah bir ömür böle bir hayat yaşatsın sana
dediğin kelimelere çok uzak değilim aynısın tıpkısı bir eşe sahibim
hamiliyim ben kusarken başımda bekelyen (çok iğrenç ama )kustuğum yerleri temizleyen
hasta olduğumda gözünü kırpmdan başımda bekleyen gerektiğinde altıma sürgü sürüp temizleyen ...özel temizliğimi yapan ve böle sürüp giden kötü günler ve iyi günlerimiz çokk 7senedirde birekere bıktım demedi 7 sene nasıl geçti bilmiyorum bir sene var aramızda senle bende 23 haziranda 8 senemi dolduracağım.......

ALLAH HERKESE BÖLE EŞLER NASİP ETSİN ALLAH ONLARA SAĞLIK VERSİN
ÇOKKKKKK TEBRİK EDERİM SENİDE EŞİNİDE
a.s.a.s.:asigim:

benim kadar mutlu beraberliği olan insanlar görmek beni o kadar mutlu ediyor ki anlatamam
dilerim siz de eşlerinizle 50.yıldönümünüzü yaşarsınız kızlara.s.

sadece yarım saat sonra 17 aralık
yani bizim evlilik yıldönümümüz kızlar:teytey:
çok mutluyum
harika bir yıldönümü olacak
ve yine yeniden harika bir yıl bizi bekliyorrr:teytey:

Okuyunca çok hoşuma gitti maşallah ya ne güzel anlatmışsın........
Allah bozmasın oğlunuzla beraber nice sağlıklı huzurlu mutlu yıllara..

GErçekten böyle evliliklerin olduğunu bilmek beni çok rahatlatıyorum ..çok duygulandım geçrekten ..Umarım katlanarak artar mutluluğnuz...Allah daim etsin...Sevgiler

Evlilik yıldönümün kutlu olsun canım güleryüzlümŞeniz
Allah mutlulugunuzu hiç bozmasın inş
Daha nice senelere a.s.
Hamilelik haberini bekliyorum canımsın inş bir kız cocugun olur
Rabbim banada böyle huzurlu mutluu sevgi dolu bir yuva nasip etsin inş

teşekkür ederim arkadaşlar
allah sizlere de böylesine harika bir eş nasip etsin inşallah
harika bir evlilik yıldönümü daha geçirdim
8. senemiz bitti
inşallah 80.yılımızı da kutlarızsırnaşık şey
dermişimkaydirigubbakcemile3

sevgiylea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…