Canımcım diyen erkek

Hanımlar merhaba 👋🏻
Erkek arkadaşım bana whatsapptan yazarken sık sık “canımcım” diyor. Üç sene önce bir ayrılığımız oldu, o başka ülkeye gitti ayrıldıktan sonra. Şimdi tekrar barıştık ama hala da net bir adimiz yok bana yazarken “canımcım” deyip duruyor.
Eskiden hiç böyle bir söz etmezdi. Hayatım, bitanem, canım derdi.
“Canımcım” diyerek ne demek istiyor sizce?
İnternette arattım, kimi demiş canımın bir üst versiyonu kimi demiş gaydir uzaklaşın vs.
Sizin de yorumunuzu merak ediyorum, sizce ne demek istiyor?

Ahahahahahahaha boşan bence 😅😅

Hanımlar merhaba 👋🏻
Erkek arkadaşım bana whatsapptan yazarken sık sık “canımcım” diyor. Üç sene önce bir ayrılığımız oldu, o başka ülkeye gitti ayrıldıktan sonra. Şimdi tekrar barıştık ama hala da net bir adimiz yok bana yazarken “canımcım” deyip duruyor.
Eskiden hiç böyle bir söz etmezdi. Hayatım, bitanem, canım derdi.
“Canımcım” diyerek ne demek istiyor sizce?
İnternette arattım, kimi demiş canımın bir üst versiyonu kimi demiş gaydir uzaklaşın vs.
Sizin de yorumunuzu merak ediyorum, sizce ne demek istiyor?
Bazen ben bile yoruluyorum gerçekten herşeyi yorumlamaya çalışmanıza, ne var yani bunda adam canımcım demişse, kötü söz söylememiş, irrite edici bir hitapta bulunmamış, her harekete bu kadar anlam yüklemeye çalışmak cidden ruhunuzu boğmuyor mu, dikkat etmeniz gereken noktalar; adamın size verdiği önem, sizi sahiplenme şekli, size verdiği değeri size hissettirme şekli, size duyduğu saygı gibi gibi gibi bu kadar husus varken bir canımcıma takılmayın ki bunlar nesnel şeylerdir, misal ben bu kelimeyi severim siz sevmezsiniz...

Şakalı kasıntı bi kelime. Hele bir erkeğin kız arkadaşına söyleyeceği bir söz hiç değil. Genelde kızların kullanacağı bir söz.
kimden duyduğunu merak ederdim ben olsam 🙈
Yani bana da çok enteresan geliyor iste, hani biriyle aranızda bir muhabbet döner de dilinize takılır ya o sözcük, onun gibi. Soramıyorum da her şeyi kafasına takan biri gibi görünmemek için ama bana her dediğinde sanki benle dalga geçiyormuş gibi rahatsız oluyorum. O bunu gayet normal kullanıyor ama çok itici geliyor bana😕

Yani bana da çok enteresan geliyor iste, hani biriyle aranızda bir muhabbet döner de dilinize takılır ya o sözcük, onun gibi. Soramıyorum da her şeyi kafasına takan biri gibi görünmemek için ama bana her dediğinde sanki benle dalga geçiyormuş gibi rahatsız oluyorum. O bunu gayet normal kullanıyor ama çok itici geliyor bana😕
Sorsan ya sevgiline sana hitap etmek için onlarca kelime varken Neden canımcım kelimesini cımbızladığını

Back
X