• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canımcım diyen erkek

Bizim sevdigimiz bir cift var arkadasimiz, pisicim diyorlar birbirlerine o nasil :KK70: bayagi kedi cagirir gibi pisicim

keşke kusma butonu olsaydı aşağıda, başbaşayken insan daha farklı sıfatlar kullanır. hepimiz kullanırız. ama arkadaşların ailenin yanında falan pisicim nedir ya, ustlerine su dökup ayırın mıç mıç mıç hiç sevmem:emir_bebek:

canımcım ve guzelcim çok kadınsı geliyor bana ya, bu arada nasılsa soracaksınız ya da ne bileyim fesatlandı :halay: dersiniz belki benimki bana aşkım ya da yavrum der.
ben olsam uyarırdım canımcım guzelcim deme irrite ediyor diye.
Ben rahatsız olmuyorum. Çok şükür cinsiyetçi insanlar değiliz ikimiz de.

Konuyu şaşkınlıkla okuyorum şu an gerçekten. En aklı başında sandığım üyeler bile korkunç cinsiyetçi, erkeğin ağzına yakışmıyor, gaydir o adam yorumları yapmış. Yarın kadına şiddet konusunda kınama mesajları yazarlar. Şok oldum resmen.

Konuyu şaşkınlıkla okuyorum şu an gerçekten. En aklı başında sandığım üyeler bile korkunç cinsiyetçi, erkeğin ağzına yakışmıyor, gaydir o adam yorumları yapmış. Yarın kadına şiddet konusunda kınama mesajları yazarlar. Şok oldum resmen.

bu cinsiyetçi değil ki ne ilgisi var, bir erkeğin şekerim demesi çok tuhaf mesela, şekerim 60 yaş ustu teyze sözudur, kanki bro panpa falan mesela 25 yaş altı erkek sözudur, bebiş, bestie falan 20 yaşlarında öğrenci kızlara falan yakışan hitap sözudur.
ben bir ortamda bir erkeğe bro ya da panpa desem saçma ve tuhaf olur, ya da en yakın arkadaşıma şu yaşımda bestiem desem tuhaf olur.
cinsiyetçi değil sadece hitap sözcuklerinin yakıştığı yaş ve cinsiyet aralıkları vardır.

cinsiyetçi değilim ama hayatımın her alanında feminizme de uygun hareket eden ya da etmeyi isteyen biri değilim, etiketleri de etiketlenmeyi de sevmem.

ayy bana diyorsan ben şaka yaptım 😂 gerçi aklıbaşında üye ben değilimdir sanırım 😂😬

Evet, bana çok itici geldi ilk duyduğum anda, hala da alışamadım. Tek aratan ben değilmişim zaten🤣
Bizim eşimle bi arkadaşımız var bizim tanışmamıza vesile olan kişiler eşine hep canısı der dururdu benim de çok hoşuma giderdi o zamanlar bana da desene derdim o ne ya Canısı ne demişti😁şimdilerde Niloya Hanım diyor :KK70: Hayatım diyor

bu cinsiyetçi değil ki ne ilgisi var, bir erkeğin şekerim demesi çok tuhaf mesela, şekerim 60 yaş ustu teyze sözudur, kanki bro panpa falan mesela 25 yaş altı erkek sözudur, bebiş, bestie falan 20 yaşlarında kadınlara yakışan hitap sözudur.
ben bir ortamda bir erkeğe bro ya da panpa desem saçma ve tuhaf olur, ya da en yakın arkadaşıma şu yaşımda bestiem desem tuhaf olur.
cinsiyetçi değil sadece hitap sözcuklerinin yakıştığı yaş ve cinsiyet aralıkları vardır.

cinsiyetçi değilim ama hayatımın her alanında feminizme de uygun hareket eden ya da etmeyi isteyen biri değilim, etiketleri de etiketlenmeyi de sevmem.
Hayır hiç biri saçma olmaz ve son derece cinsiyetçi.

keşke kusma butonu olsaydı aşağıda, başbaşayken insan daha farklı sıfatlar kullanır. hepimiz kullanırız. ama arkadaşların ailenin yanında falan pisicim nedir ya, ustlerine su dökup ayırın mıç mıç mıç hiç sevmem:emir_bebek:
Ilk duydugumda cok komik geldi hemen esime baktim ama o tepkisizdi alismis artik. Esimle is arkadasi onlar cunku surekli bir aradalar. Is yerinde de boyle diyorlar mi diye sordum sonra esime, sadece pisi diye kisaltiyorlarmis :D

Hanımlar merhaba 👋🏻
Erkek arkadaşım bana whatsapptan yazarken sık sık “canımcım” diyor. Üç sene önce bir ayrılığımız oldu, o başka ülkeye gitti ayrıldıktan sonra. Şimdi tekrar barıştık ama hala da net bir adimiz yok bana yazarken “canımcım” deyip duruyor.
Eskiden hiç böyle bir söz etmezdi. Hayatım, bitanem, canım derdi.
“Canımcım” diyerek ne demek istiyor sizce?
İnternette arattım, kimi demiş canımın bir üst versiyonu kimi demiş gaydir uzaklaşın vs.
Sizin de yorumunuzu merak ediyorum, sizce ne demek istiyor?
Bende efendim diye hitap eden birine denk gelmiştim kadın gibi görünüyordu ama çift cinsiyeliymiş bunu kendi ağzından şok bir şekilde öğrenip ürkmüştüm önceden olsa aklıma gelmezdi ama sözlerle bazen insan kendini ele veriyor herşey olabilir aman dikkat.

Bu nasıl hitap görüşmeyeli tercihlerin mı değişti 🤭 diye söyle

Bende efendim diye hitap eden birine denk gelmiştim kadın gibi görünüyordu ama çift cinsiyeliymiş bunu kendi ağzından şok bir şekilde öğrenip ürkmüştüm önceden olsa aklıma gelmezdi ama sözlerle bazen insan kendini ele veriyor herşey olabilir aman dikkat.

Çift cinsiyetli olmasından neden ürktünüz?

Hanımlar merhaba 👋🏻
Erkek arkadaşım bana whatsapptan yazarken sık sık “canımcım” diyor. Üç sene önce bir ayrılığımız oldu, o başka ülkeye gitti ayrıldıktan sonra. Şimdi tekrar barıştık ama hala da net bir adimiz yok bana yazarken “canımcım” deyip duruyor.
Eskiden hiç böyle bir söz etmezdi. Hayatım, bitanem, canım derdi.
“Canımcım” diyerek ne demek istiyor sizce?
İnternette arattım, kimi demiş canımın bir üst versiyonu kimi demiş gaydir uzaklaşın vs.
Sizin de yorumunuzu merak ediyorum, sizce ne demek istiyor?
Canim derken kimse esimiz dahil canimiz olmadigi gibi canimcim derken de ayni özellikte bir kelime. Kelimeler bazen anlamlarinj yitiriyorlar iste

Back
X