• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canımcım diyen erkek

biri kendisine kullanıyorsa ondan kullanmıştır da, koskoca kelli felli adammış ya, komik canımcım demesi.
canımcım dediğinde gulun, çocuklara kullanırız biz onu falan gibi rahatsız oluyosanız.
canımcım nedir ya, kadınsı kadınsı.
erkeklere kuzum demek de, canımcım demek de, tatlım demek de yakışmıyor.

Hanımlar merhaba 👋🏻
Erkek arkadaşım bana whatsapptan yazarken sık sık “canımcım” diyor. Üç sene önce bir ayrılığımız oldu, o başka ülkeye gitti ayrıldıktan sonra. Şimdi tekrar barıştık ama hala da net bir adimiz yok bana yazarken “canımcım” deyip duruyor.
Eskiden hiç böyle bir söz etmezdi. Hayatım, bitanem, canım derdi.
“Canımcım” diyerek ne demek istiyor sizce?
İnternette arattım, kimi demiş canımın bir üst versiyonu kimi demiş gaydir uzaklaşın vs.
Sizin de yorumunuzu merak ediyorum, sizce ne demek istiyor?

Ahaha şu kk beni şaşırtamaz diyorum yine şaşırtıyor yine şaşırtıyor. Net bir adımız yok nedir allasen? Doğunca konulmuyor mu adımız? İlla süpersonik romantik aşkitomsu falan gibi bişey mi olması lazım.

Eşim canımcım ve güzelcim çok kullanır. Çevresindeki pek çok kişiye, özellikle genç kızlara. Gay olduğunu da öğrendim burdan kırk yıllık kocamın, çok şükür.

biri kendisine kullanıyorsa ondan kullanmıştır da, koskoca kelli felli adammış ya, komik canımcım demesi.
canımcım dediğinde gulun, çocuklara kullanırız biz onu falan gibi rahatsız oluyosanız.
canımcım nedir ya, kadınsı kadınsı.
erkeklere kuzum demek de, canımcım demek de, tatlım demek de yakışmıyor.
Kuzum kelimesini kullanan erkekte mi varmış :ruh: tövbe bismiilah Allahu Ekber veleddaallin amin

Hanımlar merhaba 👋🏻
Erkek arkadaşım bana whatsapptan yazarken sık sık “canımcım” diyor. Üç sene önce bir ayrılığımız oldu, o başka ülkeye gitti ayrıldıktan sonra. Şimdi tekrar barıştık ama hala da net bir adimiz yok bana yazarken “canımcım” deyip duruyor.
Eskiden hiç böyle bir söz etmezdi. Hayatım, bitanem, canım derdi.
“Canımcım” diyerek ne demek istiyor sizce?
İnternette arattım, kimi demiş canımın bir üst versiyonu kimi demiş gaydir uzaklaşın vs.
Sizin de yorumunuzu merak ediyorum, sizce ne demek istiyor?
Cidden arama motorunda arattınız mı ne demek anlamı Canımcım diye :KK70:
Hey Yaradan Allahım ne demek istedi ki bu çocuk Canımcım diyerek

Ahaha şu kk beni şaşırtamaz diyorum yine şaşırtıyor yine şaşırtıyor. Net bir adımız yok nedir allasen? Doğunca konulmuyor mu adımız? İlla süpersonik romantik aşkitomsu falan gibi bişey mi olması lazım.

Eşim canımcım ve güzelcim çok kullanır. Çevresindeki pek çok kişiye, özellikle genç kızlara. Gay olduğunu da öğrendim burdan kırk yıllık kocamın, çok şükür.
Erkeğe yakışmıyor 😎 can diyecek cano diyecek maho diyecek öyle bişiler 😂

canımcım ve guzelcim çok kadınsı geliyor bana ya, bu arada nasılsa soracaksınız ya da ne bileyim fesatlandı :halay: dersiniz belki benimki bana aşkım ya da yavrum der.
ben olsam uyarırdım canımcım guzelcim deme irrite ediyor diye.

Ya konu sahibininde sıkıntısı kendisine kullanılması çevresindeki genç kızlara kullansa bu kadar sıkıntı olmazdı eminim 😁

Ben de gülüm lafını sevmem ama yasadigim yerde gülüm kelimesini kadın erkek herkes hitap kelimesi olarak söyler😵
Yani bir erkegin ağzına gülüm/canimcim tarzi cıvık sevgi hitaplarini yakıştıramıyorum
35 yasinda bir adam bunu kullanıyorsa bence ya fazla samimi olmayi seven biri ya ezik (bu şahıs için kullanıyorum)

Back
X