- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.803
- 248
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
-
Evli değilse yokturGece 24 aktivite mi yok
Hangisi daha ilginç?Melancholia veya Donnie Darko derim.
İkisi de kendi kulvarında epey ilgi çekici bence. Canımdan bezdim temasına çok uygunlar. Ama ilki biraz yavaş ilerliyor, aksiyon yok. Sıkılır mısın bilmem.Hangisi daha ilginç?
taam madem o gada övdün, onu not alıyom, şu an daha bi macera peşindeyim. parfümü izlediydim ondan sesimi çıkarmadım ona.Ya black mirror seyret daha sakin olduğun bir günde. Dizi ama 5 bölüm =( hiç bir bölümün birbiriyle alakası yok . Ben hayatımda bu kadar harika bir şey izlemedim. Mükemmel toplum eleştirisi
ehueh, amaan, o bizim şu adnan oktar kafasındaki insanlar tarafından çekilmiş gibi düşünebilirsin, caydırmaca odaklı uç örnekler işte.Requim for a dream filminin de Allah belasını versin hiç gül degildiii. Neyini ovdulerse . Sınır oluyorum o filme
eheh, izlediydim ve anladıydım. diğer dediklerini de izledim.Parfum benim favorim fakat kitabini okumadan cok anlamazsin gibi gelio...gone girl phsician ve interstellar son izlediklerimden
Maleficent izlediniz mi bilmiyorum, öneririm.Canımda bir bezmişlik var bilmem neden.
Aslında bilirim de söylemem.
Var mı şöyle güzelce bi film önerebilen?
Kült bişey olsun, ilginçli falan. sembolik sinema, eheh.
fazla dram olmasın, korku falan hiç olmasın.
öyle işte, başka bi aktivite gelmedi aklıma.
Kış uykusunu açtım geçen eşim resmen bunalıma girdi ayyyy zaten dışarda yağmur sıkıcı bi hava var bide bu bunalıma girdim kapat şunu dediKis uykusu ben cok sevdim ama esim sıkıntidan bayildi bence cok hos fılmdi tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?