canımda bi beziklik.

bogurtlenkusu

Çay' bırak o day'mın.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
4.845
8.803
248
Canımda bir bezmişlik var bilmem neden.
Aslında bilirim de söylemem.
Var mı şöyle güzelce bi film önerebilen?
Kült bişey olsun, ilginçli falan. sembolik sinema, eheh.
fazla dram olmasın, korku falan hiç olmasın.
öyle işte, başka bi aktivite gelmedi aklıma.

Perfume gerçekten harika arkadaşın dediği gibi. Ben de her sıkıldığımda izlerim. Sinematografik açıdan mukemmellll.

Ya black mirror seyret daha sakin olduğun bir günde. Dizi ama 5 bölüm =( hiç bir bölümün birbiriyle alakası yok . Ben hayatımda bu kadar harika bir şey izlemedim. Mükemmel toplum eleştirisi

Ya black mirror seyret daha sakin olduğun bir günde. Dizi ama 5 bölüm =( hiç bir bölümün birbiriyle alakası yok . Ben hayatımda bu kadar harika bir şey izlemedim. Mükemmel toplum eleştirisi
taam madem o gada övdün, onu not alıyom, şu an daha bi macera peşindeyim. parfümü izlediydim ondan sesimi çıkarmadım ona.

Requim for a dream filminin de Allah belasını versin hiç gül degildiii. Neyini ovdulerse . Sınır oluyorum o filme

Requim for a dream filminin de Allah belasını versin hiç gül degildiii. Neyini ovdulerse . Sınır oluyorum o filme
ehueh, amaan, o bizim şu adnan oktar kafasındaki insanlar tarafından çekilmiş gibi düşünebilirsin, caydırmaca odaklı uç örnekler işte.

Parfum benim favorim fakat kitabini okumadan cok anlamazsin gibi gelio...gone girl phsician ve interstellar son izlediklerimden

Maleficent izlediniz mi bilmiyorum, öneririm.

Kis uykusu ben cok sevdim ama esim sıkıntidan bayildi bence cok hos fılmdi tavsiye ederim
Kış uykusunu açtım geçen eşim resmen bunalıma girdi ayyyy zaten dışarda yağmur sıkıcı bi hava var bide bu bunalıma girdim kapat şunu dedi animasyon filmler izle bende 3 çoçuk olduğundan sürekli animasyon filmler izliyorum geçen notebook izleyim dedim başı güzel giderken sexk giriyo arkadaş çoçuklarda tepemde ya küfür ya o oluyo arkadaş bende çözümü animasyon filmlerinde buldum hemde sıkılmıyorum hepside birbirinden güzel

Big fish , run lola run , tavsiye etmişler benden önce ama kesinlikle black mirror , the hours , the stepford wives ...

Kuzum söylemişimdir daha önce muhtemelen ama A La Folie Pas Du Tout var, Fransız filmi ama psikolojik gerilim, ben severim şahsen.

Bir de içini karartıp canını sıkmak istediğin zaman Unsere Mütter Unsere Väter diye üç bölümlük kısa bir diziyi öneririm, İkinci Dünya Savaşı'na Alman cephesinden bakan bir dizi. Böyle bayağı bir kasvet kaplıyor içini ama güzel.

Dizi demişken Seed var bak, bir sperm donörünün biyolojik çocuklarının kendisini bulmasıyla gelişen kısa komedi dizisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…