canimdan bezdirdiler artık.

Dila11

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2022
131
33
18
Eşim 1 hafta önce beni babamin evine bıraktı.ailesi istemiyoruz falan demişler .bende o sırada çalıştım,biraz para biriktirdim.suanda annem ve babamın kavgaları vs babamin ,dün senin yerin kocanın yeri degilmiydi demesi.canimdan bezdirdiler artık.

Bıraktı dediğimde hır gür içinde bıraktı iki parça eşyamla geldim.resmen beni evlerinden attılar.ve hala konuşmaya çalışıyor

Kadın sığınma evine gitseniz

Siz kendiniz gitmemişsiniz ki adam kovmuş, aileniz neyin peşinde? Zorla mı gönderecekler kovulduğunuz yere? Yalvar yakar ayaklarına da kapansınlar bari kızı geri alın diye.

Sinirlenmiycem. Buna bir suru tavsiye verildi ne diyor bu hala? En son yazdiklarini unutuyor mu bunlar yoksa biz mi anormaliz?

Sinirlenmiycem. Buna bir suru tavsiye verildi ne diyor bu hala? En son yazdiklarini unutuyor mu bunlar yoksa biz mi anormaliz?
Kaç kere kadın sığınma evine gitmeye çalıştım karakolun önünden ağlaya ağlaya tur attım psikolojik durumum yeterli olmadığı için girişim yapamadım

Kaç kere kadın sığınma evine gitmeye çalıştım karakolun önünden ağlaya ağlaya tur attım psikolojik durumum yeterli olmadığı için girişim yapamadım

Psikolojik destek alın.
İl Sağlık ücretsiz terapi vs imkanı sunuyor.

Sen benimle kafa mi buluyorsun? Son konularini ac oku bakalim ben sana ne tavsiyeler vermisim, sen bana hangi cevaplarla gelmissin. Simdi bambaska seyler yaziyorsun. Ne diyorsan ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…