Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte var böylesi ailelerSiz kendiniz gitmemişsiniz ki adam kovmuş, aileniz neyin peşinde? Zorla mı gönderecekler kovulduğunuz yere? Yalvar yakar ayaklarına da kapansınlar bari kızı geri alın diye.
Siz kendiniz gitmemişsiniz ki adam kovmuş, aileniz neyin peşinde? Zorla mı gönderecekler kovulduğunuz yere? Yalvar yakar ayaklarına da kapansınlar bari kızı geri alın
Çocuk yokAnnenle babanı duymazdan gel, alttan al, biraz toparlanana kadar sonra bakarsın başının çaresine. Çocuk var mı?
Siz kendiniz gitmemişsiniz ki adam kovmuş, aileniz neyin peşinde? Zorla mı gönderecekler kovulduğunuz yere? Yalvar yakar ayaklarına da kapansınlar bari kızı geri alın diye.
Kaç kere kadın sığınma evine gitmeye çalıştım karakolun önünden ağlaya ağlaya tur attım psikolojik durumum yeterli olmadığı için girişim yapamadımSinirlenmiycem. Buna bir suru tavsiye verildi ne diyor bu hala? En son yazdiklarini unutuyor mu bunlar yoksa biz mi anormaliz?
Kaç kere kadın sığınma evine gitmeye çalıştım karakolun önünden ağlaya ağlaya tur attım psikolojik durumum yeterli olmadığı için girişim yapamadım
Kaç kere kadın sığınma evine gitmeye çalıştım karakolun önünden ağlaya ağlaya tur attım psikolojik durumum yeterli olmadığı için girişim yapamadım
Su anda zaten çalışıyorum para biriktirmeye çalışıyorumKaç kere kadın sığınma evine gitmeye çalıştım karakolun önünden ağlaya ağlaya tur attım psikolojik durumum yeterli olmadığı için girişim yapamadım
Anlamadım1 haftada nasıl para biriktirdiniz?
Nasıl anlamadınız?Su anda zaten çalışıyorum para biriktirmeye çalışıyorum
Anlamadım
Eşim 1 hafta önce beni babamin evine bıraktı
bende o sırada çalıştım,biraz para biriktirdim