• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canımdan bıktım

canım bencede gittiği iyi olmuş..
zaten pek öyle canciğer bir durummunuzda yokmuş..
sırf vazife gözüyle gelmiş yardım etmiş sana belli...
o yüzden de en ufak lafından alınıp gitmiş..
kendi annen gelir şimdi de kalır senle ne olacak sanki boşver,

Lohusa kadın hiç üzülür mü? Bu kayınvalidelerin hepsi mi böyle Yarabbim..Resmen bütün ilgiyi çekmiş kendi üstüne..Rol çalmak genlerinde var zaten.Sinir oldum yahu!.. Kimse olmazsa olmasın yanında daha güzel tadını çıkar yavrunun..Ben ne doğumumdan önce ne de sonra gerek duymadım kimseye.Yavruma da baktım, kocama da, evime de..sende yaparsın alimallah..

ben senin yerinde olsam sonuca bakar sevinirim: )))
arkamdan ne demiş hiç önemli değil,
sonuçta gitti mi gitti,bebeğine rahatça bakacak mısın bakacaksın.
daha ne olsun.

eşim akşam eve gelince bana sarıldı. bende özür dıledım. annesi gıttı dıe degıl tabıkı sonuçta olmuş olanlar ıcın.
o da böyle yapmasaydınız olmaz mıydı falan dedı. 15 gun gecınemedınız dedı. sadece sen degıl onda da hata var dedı. ama sen hep benı uyarıyorsun dedım ona da dıyecegım dedı. annem de dört dörtlük degıl bılıyorum fln dedı.
keşke durumumuz olsa kımse gelmese çocuğuna sen bak ama mecburuz dedı.(ben ıse başlayınca çocuğa kayınvalıdem bakacaktı)
gordum kı cok uzuldu , annesı gıttıgı ıcın degıl esım ıcın uzuldum ne olursa olsun annesı. bende kv. aradım esım. gelıp senı alacak gel yıne dedım. o da tamam dedı. sımdı gıttı annesını almaya. ıyı yapmadım bılıyorum ama bunu esım ıcın yaptım. umarım bu yaptığımı gorur cunku daha fazla tavız verecek halım kalmadı

bende hamileyim neyse ki eşim bu konuda kesin kararlı kendi annesine karşı dahi net.çocuk her ağladığında kucağa alınmayacak hemen bacaklara yatırışıp sallanmaycak ve kayınvalide üst katta oturuyor eltinin bebeği daha doğduğu gibi bi onların daire bi eltinin daire kucakta gezdirilirdi hemen kayınpeder uyandımı getirin buraya sevelim derdi eşim bu konuda çok net sevmek görmek isteyen gelsin görsün ama uzaktan öyle el kadar bebeği kucağa almak yok diyor..ohh benimde işime geliyor eltinin gibi bi o daire bi bu daire kucaktan kucağa gezdirilecek diye içten içe korkuyordum tartışma çıkacak bişey desem diye ama çok rahatım eşim sağolsun benden yana :emir_bebek::nazar:

bende hamileyim neyse ki eşim bu konuda kesin kararlı kendi annesine karşı dahi net.çocuk her ağladığında kucağa alınmayacak hemen bacaklara yatırışıp sallanmaycak ve kayınvalide üst katta oturuyor eltinin bebeği daha doğduğu gibi bi onların daire bi eltinin daire kucakta gezdirilirdi hemen kayınpeder uyandımı getirin buraya sevelim derdi eşim bu konuda çok net sevmek görmek isteyen gelsin görsün ama uzaktan öyle el kadar bebeği kucağa almak yok diyor..ohh benimde işime geliyor eltinin gibi bi o daire bi bu daire kucaktan kucağa gezdirilecek diye içten içe korkuyordum tartışma çıkacak bişey desem diye ama çok rahatım eşim sağolsun benden yana :emir_bebek::nazar:

inş. hep böyle gıder cnm allah kucağına almanı nasıp etsın

bence kucağa almakta gerekir neticede bebek dünyaya çok yabancı, bilmiyorum belkide şimdi böyle düşünüyorum

tabıkı doğru koklarsın opersın konuşursun ama haldır duldur pışpışlamazsın yanı. saga sola sallamazsın gereksız bence

bilmem ki, annem şimdiden kardeşinle sende hevesimi alamadım torunumu iyice sevicem diyo bakalım neler olucak bu arada neden annen değilde kv geldi yanına

Canım sen yinede kendini azda olsa hazırla. Benim esimde ne sozler verdi kati konuştu ama cocuk dogdu baba oldu ne annesine ne babasina soz soyledi. Neden değişti düşüncelerim dedigimde ise cevabı ben baba oldum uukusuz kaliyorum maddi manevi yikiliyorum demekki onlarda bemde bu eziyetleri çekmişler hem ben daha genaymisim haklarini nasil oderim olmustu. Tek kelime ettim diue dayak bile yedim ben. Sen anneme nasil oyle konusursun demişti halbuki bişi dediğim bile yoktu. Sen yinede dikkatli ol canim

bence doğru tepki vermişsln çocuk senin oda sen ne istiyorsan öyle olmalı, geri kalmış bilgilerle sana bilmişlik taslamasın ,

Canım sen yinede kendini azda olsa hazırla. Benim esimde ne sozler verdi kati konuştu ama cocuk dogdu baba oldu ne annesine ne babasina soz soyledi. Neden değişti düşüncelerim dedigimde ise cevabı ben baba oldum uukusuz kaliyorum maddi manevi yikiliyorum demekki onlarda bemde bu eziyetleri çekmişler hem ben daha genaymisim haklarini nasil oderim olmustu. Tek kelime ettim diue dayak bile yedim ben. Sen anneme nasil oyle konusursun demişti halbuki bişi dediğim bile yoktu. Sen yinede dikkatli ol canim

sağol canım uyardığın için ama eşim katıdır dediği dediktir evet annecidir babacıdır ama inat ettimi bi konuda böyle olcak dedimi inattır dediğini de yapar biz geç ve zor bulduk kızımız 6 sene sonra tüp bebekle geldi o yüzden kolayını bulsa pamuklara sarcak kimselere vermeycek beni de çok uyarıyor asla yüksek sesle konuşmak yok azarlamak yok ağlatmıcan falan filan..

sağol canım uyardığın için ama eşim katıdır dediği dediktir evet annecidir babacıdır ama inat ettimi bi konuda böyle olcak dedimi inattır dediğini de yapar biz geç ve zor bulduk kızımız 6 sene sonra tüp bebekle geldi o yüzden kolayını bulsa pamuklara sarcak kimselere vermeycek beni de çok uyarıyor asla yüksek sesle konuşmak yok azarlamak yok ağlatmıcan falan filan..
Allahim yüzünü göstersin inşallah. Canım dilerim bu konuda uzulme ve mutlu mesut bebecigini büyüt. :)

Back
X