canımı acıttılar:((

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
merhaba arkadaşlar 1 buçuk aylığına seminer için başka bir şehre geldim .Önceki konumu da bilirsiniz ki malesef çok yoğun bir psikolojik rahatsızlık geçiriyorum.Takıntımı önceki konumdan bilirsiniz.Her neyse kardeşimde 5 gün önce geldi buraya tedavi için ...Geldiği gün kız arkadaşı almış otogardan ...zaten ben almazdım seminer dolayısıyla...akşamüstü bir arkadaşımı da alarak onun ve lanet olası kız arkadaşının yanına gittik.1 saat oturduk oturmadık kızı da alıp ben gifiyorum diye tutturdu ...şoktaydım beni aylar önce görmüştü...arkadaşım illa size birşeyler ısmarlayayım deyince oturdu ama hiç bir şey yemedi kızı alıp çekip gitti .Ertesi gün hastaneye gitmişler yanındakiyle.ben gidemedim tabi ama sürekli arayıp sordum duyma sorunu olduğu için kızı aradım defalarca..akşamüstü yine yanlarına gittim annem memleketten ağır bir koli yollamıştı onu alacaktım bir de onlara yemek ısmarlayayım demiştim .ben acıktım kalkın yemek yiyelim dedim biz aç değiliz dediler ben yemeğimi yalnız yedim onlar bahçede oturdular .sonra yanıma geldiler sen şimdi ne yapacaksın dediler ben de hiç burda oturacaktım dedim kardeşimde ben x i yemeğe götürecektim deyince ben de kalktım ağır kolimi aldım gidiyordum durağa kadar taşırım bile demedi.Ertesi gün de babamın verdiği yüklü parayı harcamıştı benden para istedi vermek de istemiyordum açıkçası ama yine gittip yemek yedikten sonra parayı ver dedi yemek yemedim ben oturuyordum onlar yiyordu masada ben de arkadaşla mesajlaşıyordum gülüyordum kızın yanında bana bıraksana şunu diye bağırdı..salak falan dedi kız su içmişti bardağı alabilirmiyim dedim bardağı bi çekti terbiyesiz bardağı alma dedi.. ben de dayanamadım kalktım çıktım sonra kıza demişki para için yaptı cevap verme şunun teline dedi kız da vermiyor tabiii..dün de yanlarındaydım sen git ben kızı bırakcam dedi benim gideceğim yer çok uzakta olmasına rağmen kız da küstü güya ağladı ağladı ..sabah kahvaltıya gittik hemen sen ne yapcan şimdi diye sormaya başladı akşam kaldığı yere gititm aileme aldıklarımı vereyim memlkete götürsün diye baktım yok yerinde aradım gel telefonum bozuk diye bana tel alalım kıza dedirttiki gitsin ben gelemem beklemesin ben geç geleceğim demiş o kadar ağladım ki anlatamam yolda sinir krizi geçirdim gecenin bir yarısı sen bin hastaneye git dedi ben kızı bırakacağım attı yol ortasında beni gitti bu ne biçim insan benim hatam nerde?kıza da ablam benle ilgilemedi demiş aksine ben de bu kıza önemli bir sırrımı anlatmıştım şimdi ondan da korkuyorum

kardeşiniz kız arkadaşını size tercih ediyorsa o zaman bir daha aramayın benı görmek istemeyeni ben niye isteyeyim. bu kızı tanımadan ne gibi bir sırrınızı anlattınız merak ettim

kız kardeşinin davranışları çok tuhaf hep mi böyleydi aranız:44:
ne diyeceğimi bilemedim

Ben olsam benim de canım acırdı herhalde...bence kardeşine duygularını söyle, beni üzdün de.

araya saygı mesafesi koyma zamanı gelmiş.

daha fazla üzülmemek için kendinizi biraz çekin.

ayakta durabilen siz olduğunuz için sizin desteğe ihtiyacınız olduğunun farkına varamamış kardeşiniz..kız arkadaşının rahatlığı,terbiye noksanlığı biraz kardeşinizden cesaretle çoğunluklada zaten varolan bir durumdur sonradan kazanılan bir durum değil..kardeşiniz ve kız arkadaşından beklentinizi sıfırlayın.şuan yaşadığınız yerde size sizden başka kimse yardımcı olamaz gibi görünüyor,maşallah hallediyorsunuz da kendinizi üzmenize değmez..önemli sırlarınızı kimseyle paylaşmayın,bugün dost olanın yarın düşman olup olmayacağı belli değildir..

Yani yazdığından hiç bir şey anlamadım sonradan çevrilmiş yazılara benziyor :51:

Kardeşin erkek sanırım değil mi, kız diye sevgilisinden bahsediyorsunuz. Bu arada para konusunu çözemedim, birde terbiyesiz diyen kardeşiniz mi kız mı? Cümlelerin başını sonunu anlamadım malesef.

Kardeşinizin kız arkadaşına anlattığınız sırrınızdan dolayı resti çekemiyorsunuz sanırım:ssz:

canım konuyu ben de çok iyi anlamadım, yazarken biraz nokta,virgül vs. kullansan daha anlaşılır olabilir. galiba sinirinden makinalı tüfek gibi yazmışsın herşeyi. kardeşin çok düşüncesiz ve sana karşı saygısız anladığım kadarıyla. eğer kızın karakteri de pek sağlam değilse, kardeşinden görerek aynı davranışlarda bulunması kaçınılmaz. ben sadece okuduğum bu konu üzerinden düşündüklerimi paylaşıyorum, takıntın nedir bilmiyorum. ama kendini yaralanmaya bu kadar açık bırakma derim, karşındaki kardeşin de olsa. önce çek karşına insan gibi konuş, onunla ilgili sıkıntını anlat. yok yine aynen devam ediyorsa resti çekersin. gerekirse ailenden de yardım alırsın takınılacak tavır konusunda.

Back
X