İlahi adaletin tecellisinin zamanlamasının sorgusunu biz nasıl yapalımÇok değil 6 7 ay önce canımı çok yakan duygusal anlamda beni aylarca dipte bırakmış biri.. Ben dipteyken bile o başkasını bulup en güzel zamanlarını yaşadı hâlâ yaşıyor. Normalde haklı olduğumda ve canımı çok yakan biri olduğunda sadece Allaha bırakırım bunda da öyle yaptım ama hayatımda çok nadirdir bunu yaşadığım genellikle hemen duama geri dönüş olur Allah bana o üzen kişinin durumunu gösterir ben anlarım ama bunda öyle olmadı çok şükür geçtik o raddeleri ama canımı yakışını, beni oyalayıp kandırışını, asla unutmam unutamam. Neden böyle oldu sizce ?
Yok zaten bıraktım da insanın bazen zoruna gidiyor işteİlahi adaletin tecellisinin zamanlamasının sorgusunu biz nasıl yapalım1 gün de sürebilir 10 yıl da Allah'ın bileceği şey (inananlar için tabi, inanmayan biri için bağlayıcı bir yöntem de değil)
Takip etmeyin, kendi önünüze bakın geçmişte yaşayarak şimdiyi kaçırmayın
Hayatımıza giren herkes bizi sevmiyor maalesef bunu kabullenmekle başlamak en güzeliYok zaten bıraktım da insanın bazen zoruna gidiyor işte
Tövbe haaşaaa kız bizi günaha sokucan şimdi. Biz nereden bilelim duan niye kabul olmadı diye? Tövbe yarabbim:))Çok değil 6 7 ay önce canımı çok yakan duygusal anlamda beni aylarca dipte bırakmış biri.. Ben dipteyken bile o başkasını bulup en güzel zamanlarını yaşadı hâlâ yaşıyor. Normalde haklı olduğumda ve canımı çok yakan biri olduğunda sadece Allaha bırakırım bunda da öyle yaptım ama hayatımda çok nadirdir bunu yaşadığım genellikle hemen duama geri dönüş olur Allah bana o üzen kişidurumunu gösterir ben anlarım ama bunda öyle olmadı çok şükür geçtik o raddeleri ama canımı yakışını, beni oyalayıp kandırışını, asla unutmam unutamam. Neden böyle oldu sizce ?
Ablacım bunu da Allah'a sorman lazım. Biz ne bilelim ne zaman verecek cezasını, bize de öyle bir bilgi gelmedi.Çok değil 6 7 ay önce canımı çok yakan duygusal anlamda beni aylarca dipte bırakmış biri.. Ben dipteyken bile o başkasını bulup en güzel zamanlarını yaşadı hâlâ yaşıyor. Normalde haklı olduğumda ve canımı çok yakan biri olduğunda sadece Allaha bırakırım bunda da öyle yaptım ama hayatımda çok nadirdir bunu yaşadığım genellikle hemen duama geri dönüş olur Allah bana o üzen kişinin durumunu gösterir ben anlarım ama bunda öyle olmadı çok şükür geçtik o raddeleri ama canımı yakışını, beni oyalayıp kandırışını, asla unutmam unutamam. Neden böyle oldu sizce ?
Çünkü takılı kaldın. Kimsede takılıp kalmamak gerek. Adam değilmiş diyip başka flörtlere yelken açacaktın.
Bende Allah'a havale ettiğim olmuştur ama hiç zamanlamasına bakmadım. Sizin ki biraz Allah'a gücenmek gibi olmuş. Öncekileri getirdin önüme bu ne ayak gibilerinden.Çok değil 6 7 ay önce canımı çok yakan duygusal anlamda beni aylarca dipte bırakmış biri.. Ben dipteyken bile o başkasını bulup en güzel zamanlarını yaşadı hâlâ yaşıyor. Normalde haklı olduğumda ve canımı çok yakan biri olduğunda sadece Allaha bırakırım bunda da öyle yaptım ama hayatımda çok nadirdir bunu yaşadığım genellikle hemen duama geri dönüş olur Allah bana o üzen kişinin durumunu gösterir ben anlarım ama bunda öyle olmadı çok şükür geçtik o raddeleri ama canımı yakışını, beni oyalayıp kandırışını, asla unutmam unutamam. Neden böyle oldu sizce ?
GülmemeliyimÇok değil 6 7 ay önce canımı çok yakan duygusal anlamda beni aylarca dipte bırakmış biri.. Ben dipteyken bile o başkasını bulup en güzel zamanlarını yaşadı hâlâ yaşıyor. Normalde haklı olduğumda ve canımı çok yakan biri olduğunda sadece Allaha bırakırım bunda da öyle yaptım ama hayatımda çok nadirdir bunu yaşadığım genellikle hemen duama geri dönüş olur Allah bana o üzen kişinin durumunu gösterir ben anlarım ama bunda öyle olmadı çok şükür geçtik o raddeleri ama canımı yakışını, beni oyalayıp kandırışını, asla unutmam unutamam. Neden böyle oldu sizce ?
hemen sizin için bi ticket açalımgenellikle hemen duama geri dönüş olur Allah bana o üzen kişinin durumunu gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?