- 20 Mart 2018
- 1.143
- 1.631
- 133
Yok benden aldığı bir şey yokta yinede büyük konuşmamak lazım ya sizden ya çocuklarınızdan daha kötüsü çıkabilir zaten buranın sorunu bu genellikle çok büyük konuşuyorlar kendi başlarına gelmez düşünerek belkide geliyordur onun acısıyla insanları yerip yadırgılıyorlar evet siz hiç aşık olup hata yapmadınız en zeki en uyanık en açık gözlü sizsiniz bayan okur:)
İlahi adalet hızla gerçekleşen bir durum değil malesef sen takip ettikçe daha dipte kalmaya devam edersin. Hala hissin var bence. Hayatta her ilişki sonsuza kadar sürecek diye birşey yok. Seven insan olmadığı için acı çekmesini beklemek ütopik.Çok değil 6 7 ay önce canımı çok yakan duygusal anlamda beni aylarca dipte bırakmış biri.. Ben dipteyken bile o başkasını bulup en güzel zamanlarını yaşadı hâlâ yaşıyor. Normalde haklı olduğumda ve canımı çok yakan biri olduğunda sadece Allaha bırakırım bunda da öyle yaptım ama hayatımda çok nadirdir bunu yaşadığım genellikle hemen duama geri dönüş olur Allah bana o üzen kişinin durumunu gösterir ben anlarım ama bunda öyle olmadı çok şükür geçtik o raddeleri ama canımı yakışını, beni oyalayıp kandırışını, asla unutmam unutamam. Neden böyle oldu sizce ?
Hayır ben kimseye zarar vermem çünkü Allahtan korkarım kimseyi de yargilamam başıma gelir ya benim ya benden olanlar çeker diye korkarım çünkü dediğim gibi malesef hangi anne baba hata yapıyorsa çocukları çekiyor neden bende anlamış değilim
O zaman neden ben çocukların da çektiğini görüyorum çok çok yakınımda gördüm kaç kişiyi bende çocuklardan asla çıksın istemem ama öyle oluyor malesef
Çünkü hep bir beklenti içerisindesiniz. Bazı insanlar vurdumduymaz başlarına bir şey gelse acaba şu insanın ahı yüzünden mi diye bile düşünmezler. Bir iki gün üzülüp tekrar hayatına bakarlar o yüzden en güzeli kendin için dua etmek bir şeyin bitişi belki de daha güzel bir şeyin başlangıcıdır takılı kalma oradaÇok değil 6 7 ay önce canımı çok yakan duygusal anlamda beni aylarca dipte bırakmış biri.. Ben dipteyken bile o başkasını bulup en güzel zamanlarını yaşadı hâlâ yaşıyor. Normalde haklı olduğumda ve canımı çok yakan biri olduğunda sadece Allaha bırakırım bunda da öyle yaptım ama hayatımda çok nadirdir bunu yaşadığım genellikle hemen duama geri dönüş olur Allah bana o üzen kişinin durumunu gösterir ben anlarım ama bunda öyle olmadı çok şükür geçtik o raddeleri ama canımı yakışını, beni oyalayıp kandırışını, asla unutmam unutamam. Neden böyle oldu sizce ?
Cunku ilahi adalet diye birsey yoktur.Çok değil 6 7 ay önce canımı çok yakan duygusal anlamda beni aylarca dipte bırakmış biri.. Ben dipteyken bile o başkasını bulup en güzel zamanlarını yaşadı hâlâ yaşıyor. Normalde haklı olduğumda ve canımı çok yakan biri olduğunda sadece Allaha bırakırım bunda da öyle yaptım ama hayatımda çok nadirdir bunu yaşadığım genellikle hemen duama geri dönüş olur Allah bana o üzen kişinin durumunu gösterir ben anlarım ama bunda öyle olmadı çok şükür geçtik o raddeleri ama canımı yakışını, beni oyalayıp kandırışını, asla unutmam unutamam. Neden böyle oldu sizce ?
Aynen öyle bu ah peşinde koşup durma olayida çok kötü .Allah'ın kanununun bekçisi gibi çıktı çıkacak benim kesin çıkar Ayin peşindeki yörünge gibi bu ah peşinde olma olayıda hep böyle olayları çekiyor art arda karadelige kadar götürüyor en son insanı koca bir boşluğa.... Hele o ahım çıktı sevinci hop kaydırır ayağını bunları konuşmak bile kötü enerji.Kendi hayatında çok hayatını güzelleştirmek ten çok kara liste tutmak gibi birşey.Ben buna inanmıyorum her bebek günahsız yaratılır doğar hiçbir insan anne ve babasının günahını çekmez bu adil olmaz yaratıcı tarafından bakarsak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?