- 23 Aralık 2016
- 7
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi solmaz15646
abimin eşi biraz patavatsız boş boş konuşur. bir gün abarta abarta akrabadan bir çoçuktan yana 'senin konuşkan halin ' falan dış görünüş olarak dedi. bende sinir oldum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
abimin eşi biraz patavatsız boş boş konuşur. bir gün abarta abarta akrabadan bir çoçuktan yana 'senin konuşkan halin ' falan dış görünüş olarak dedi. bende sinir oldum.
benimde benden bir tane daha mı var diye paranoyak düşünceler aklıma geldiabimin eşi biraz patavatsız boş boş konuşur. bir gün abarta abarta akrabadan bir çoçuktan yana 'senin konuşkan halin ' falan dış görünüş olarak dedi. bende sinir oldum.
benimde benden bir tane daha mı var diye paranoyak düşünceler aklıma geldi
+1ya sen su kuzeninin bebeklik resmî kendine benzetildi diye de sıkıntı çıkaran kişi değil misin. Yeni üyelikle bile yazsan konu yazma sekli aynı yani bene tedavi ol artık
Vj bulent mi,ay ne cok severdim ben onueskiden bir VJ Bülent vardı Kral Tv'de
saçları o zaman uzundu
aynı bana benzerdi
herkes aa sana ne kadar benziyor derdi
dayımlar vs hiç alınmak bozulmak aklıma gelmedi
o erkek ben de o zamanlar liseye giden genç kızdım beni nasıl bir adama benzetirsiniz ühhühhhh diye ağlamam lazımmış galiba
Vj bulent mi,ay ne cok severdim ben onu
Ne guzel iste insan guler gecer yahu
Ben hep sacimi sariya boyarsam tarik mengucr benzerim diyorum herkes guluyor![]()