- 2 Haziran 2017
- 314
- 516
- 18
- Konu Sahibi dolunay229
-
Ben evimi kiraya vermezdim o zaman hadi o şehirde evi olmasa neyse de var olan evi kiraya verip kimsenin başına ekşimeye gerek yokBir kac hafta diye okudum ama ? 5 6 ay konu sahibinin tahmini sanirim diye bekirtmis zaten. Aylar surerse zaten usulu vardir ortak edilir.belki gercekten zor durumdadir.ayni konumda oldugunuzu varsayiniz.geecektende atamalar suan oyle karma karisik.
Masrafların 3 e bölüneceğini belli et sende yok öle bedavadan eve yerleşmek , arkadaşınızla iletişiminiz de pek iyi değilmiş anlaşılan size sormadan kararlar alıyor.
Bu gidişle size yol görünecek gibi
Wow. Onlar gitsin o zaman. Arkadas evini kiraya verecegine kalsalardi ne guzel birlikte.Evet söyledim zaten. Giderler 3 e bölünür o zaman diye. Pek bişey demedi. Evleri ayıralım istersen diyor ben de isabet olur dedim
Kızlar merhaba, sizlerin bir konuda fikrini almak istedim.
Konu ev arkadaşlığı ile ilgili. Ev arkadaşım sık sık bir kız arkadaşını eve getiriyor. O kızın kendi evi var aslında. Haftasonları genelde kalıyor. Benim de tanıdığım Muhabbetim olan biri ama aşırı samimi değilim. neyse dedim sorun etmedim her ne kadar rahatsız olduysam da boşverdim işime baktım.
Ancak sorun şurda başlıyor: bu kız kendisi şehir dışında bir yere taşındı tayin çıkacak diye ve aynı şehirde bulunduğumuz evini kiraya verdi ama çalıştığı yerden ayrılmadı tayini çıkmadı yani henüz. Bu durumda tayin çıkana kadar bizde kalacakmış. Bunu ev arkadaşım mesajla söyledi. Umarım rahatsız olmazsın filan yazmış. ne zaman tayin çıkacağı belli değil. Birkaç haftaya kadar çıkar diyor. Çıkmama ihtimali de var. Çıkmazsa beş altı ay bizimle olcak sanırım.
Sinir oldum çok. Canımı sıktı. Ben mi abartıyorum. Siz olsanız naparsınız?
İşte tamda bu yüzden gelip yerleşiyor bencede size ikisi birlik olup size hadi git diyeceklerEvet söyledim zaten. Giderler 3 e bölünür o zaman diye. Pek bişey demedi. Evleri ayıralım istersen diyor ben de isabet olur dedim
Evet söyledim zaten. Giderler 3 e bölünür o zaman diye. Pek bişey demedi. Evleri ayıralım istersen diyor ben de isabet olur dedim
kızlar bu konunun devamını yazmak istedim ama hala sıkıntılıyım. yüzyüze konuşalım demiştim en son mesajla olmaz diye, o da tamam dedi ama arkadaşı direk geldi zaten eve. sonra arkadaşım evdeyken nasıl konuşcaz haberi yok durumdan, tayini çıktı zaten gidecek haftaya, faturaları da fazla öderim bu ay diyor. yani oturup yüzyüze konuşamadık daha. evden çıkarım filan demişti önceden pek de niyeti yok gözüküyor.
kızın haberi yokmuş güya. kız da hiç anlamıyor sanki aramızdaki soğukluktan, gerginlikten. o değil de başka ortak arkadaşlarımız var onlara da bahsedip beni kötülerler diye de düşünmüyor değilim.
bilmiyorum artık nolcak.
HaklısınKızlar merhaba, sizlerin bir konuda fikrini almak istedim.
Konu ev arkadaşlığı ile ilgili. Ev arkadaşım sık sık bir kız arkadaşını eve getiriyor. O kızın kendi evi var aslında. Haftasonları genelde kalıyor. Benim de tanıdığım Muhabbetim olan biri ama aşırı samimi değilim. neyse dedim sorun etmedim her ne kadar rahatsız olduysam da boşverdim işime baktım.
Ancak sorun şurda başlıyor: bu kız kendisi şehir dışında bir yere taşındı tayin çıkacak diye ve aynı şehirde bulunduğumuz evini kiraya verdi ama çalıştığı yerden ayrılmadı tayini çıkmadı yani henüz. Bu durumda tayin çıkana kadar bizde kalacakmış. Bunu ev arkadaşım mesajla söyledi. Umarım rahatsız olmazsın filan yazmış. ne zaman tayin çıkacağı belli değil. Birkaç haftaya kadar çıkar diyor. Çıkmama ihtimali de var. Çıkmazsa beş altı ay bizimle olcak sanırım.
Sinir oldum çok. Canımı sıktı. Ben mi abartıyorum. Siz olsanız naparsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?