Canımı sıkan kayınpeder..

Vina

Sevgi herseyin üstesinden gelir
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
299
217
103
Bir kaç saat önce yaşadığım bir olay ve öfkem hala dinmedi. Konuyu paylaşıyorum
6 senelik evliyim ve kayınpederim 10 kötü kayınvalideye değer cinsten. Herşeyin en doğrusunu o bilir tavırları, insanların hayatlarına müdail olması yetmiyormuş gibi bayanlara özel tüm konuları çekinmeden anlatması.. 6 senedir evliliğimin içinde çıkan tüm tartışmalard imzası vardır. Eşimle kendimize özel bir tartışmamız bile olmadı. Bugün yaşadığım olay beni iyice patlattı.
Annem bu sabah kalvaltı için bana geldi. Siteye girerken güvenlik kim olduğunı sorunca annemde benim isimi vererek bana geldiğini söylemiş. Güvenlik aaaa siz falanca kişinin kayınvalidesi misiniz ? diye sorunca annemde evet deyip içeriye geçmiş.. Neyse akşama doğru kayınvalidem aradı. Normal bir konusma yaşadık annemin geldiğinden bahsetmedim. Akşam bu sefer kayınpederim aradı. Açar açmaz bugün eve gelip giden oldu mu diye sordu. Bende hayır baba dedim. Hiç annen bacın falan gelmedi mi ? dedi. Hayır dedim. Tepkisini ölçmek için telefonu öfkemden hemen kapattım. 5 dk sonra kendisini arayıp. Baba, sizin bu yaptığınız normal bir davranışmı ? ne demek namus bekçisi gibi kapıda adâm tutmalar çok sinirlendim simdi dedim. Hemen konuyu yok kızım beni dinle ben kızın için aldığım hediyeyi annen beğendi öi diye soracaktım deyip lafı değiştirmeler.. Bende kaşınızda aptal yok ben sizin hareketinizden ne yaptığınız anlaya bikiyorum dedi. Özür dilerim dedi ( kinayice) Yaptığınız bu çirkinliği o kişide ödeyecek!!! yönetime özel hayatıma saygı göstermeyerek gereksiz kişilere bilgi veriliyor diye güvenliği site yönetimine şikayet edeceğimi söyledim. Çok sinirlendim bu işlemi mutlaka yapacağım. Şimdi soranlar olabilir bu duruma oğlu ne diyor diye? Oğlu babasını çok seviyor ne yazıkkı bu davranısını babasının çocukluğuna veriyor ama ben bi tür art niyeti sindiremiyorum.

Son düzenleme:
Anlamadım. Güvenlik kp ye misafirinizi mi haber veriyor?

Aynen öyle güvenlik bana gelen giden herkesin haberini kayınpedere bildiriyormuş

Yok artik Bu ne cesaret ya. O guvenlik neyine guveniyor da ispiyonculuk yapiyor. Konusun atsinlar isten. Kayinpeder cok tehlikeli size soyliyim...

Yok artik Bu ne cesaret ya. O guvenlik neyine guveniyor da ispiyonculuk yapiyor. Konusun atsinlar isten. Kayinpeder cok tehlikeli size soyliyim...

Bende anlamış değilim neyin nöbetini tutuyorlar

Yuhhhh güvenlikçi değil dedikoducu teyzeler gibi mübarek git söyle ona neymiş kime neymiş iyice bi paylakiii bir daha bırak dedikoduyu senin adını anmasın pislik ikincisi kayınpedere ne yahu senin eve gelen gidenden bi bu kalmamıştı karışmadıkları onada karışır oldular kayınvalide kayınpeder müstekveleri iyi yapmışsın sorarak kendi kızlarınıda bu denli takip ediyorlarmı çok merak ettim yok ama kendi kızları hanımhanımcık namuslu dürüstdür teee allahım yaaa ben bile sinirlendim ilk önce ona laf uçuranın önünü kes tatlım sonrada kayınpederin önünü

Yok artık ! Ona ne ki evine giren çıkan insanlardan..şikayet edin o güvenlik görevlisini de.çok iyi cevap vermişsiniz tebrik ederim sessiz kalmadığınız için . Eşin de bir Alem

Kayınpederle bir çok konuda tartışmamız oldu. Bu konu iyice patlattı beni. Doğru canım kendi kızlarının doğum kontrol yöntemini bilecek kadar iyi ve tanıyor biliyor.

Neden bilmek istiyor ki sizin evinize kim giriyor kim cıkıyor,baska işi gücü yok herhalde dengesizin.

yönetime sikayet o güvenlikciyi bencede herkes haddini yerini bilsin kp konusunda allah sabir versin

En iyisini yapmissin bencede sikayet et yonetime.
Dedikoducu merakli kp de haddini ve yerini bilir boylelikle.

Ölmesini bekle artık bebegım yapacak birsey yok

Ne yazıkki bu olasılık bana göre çok düşük gibi.. Tabii orasını önce allah bilir artık ama para ve zaman bol olunca kendinede süper iyi bakıyor. Yeme içme en iyi yerlerden, her ay sağlık kontrolleri ne şeker, ne tansiyon herşey yolunda.. Beni sorarsan şuan hamileyim karnımda sinirlen ufak bir sancı ve eklem yerlerimde sinir sıkısması hissediyorum

Benimde kayinvalidem öyleydi. .her sabah telefon açar(eğer ben açmadiysam çünkü hergün aramamı beklerdi)ve benden laf arasında resmen rapor isterdi..kim gelecek,ben bır yere gidecekmiyim,gideceksem nereye ve ne zaman vs..konuşmanın sonunda aklına gelirse nasıl olduğumu sorardı. .çoğu zaman saf saf cevap verirdim.baktım ki sinir ediyor iyice bir gün peşime dedektif tutun parasını ben ödeyeceğim emin olun telefon faturasindan daha ucuza mal olur boyke hergün rapor filan yazıyor tel dedim..
Öyle kizdiki benimle iki hafta konuşmadı..ohh
Siz iyi yapmışsınız cevabını almış bence artık sormaya cesaret edemez..

Bu resmen itham ne ima ediyor eve kimin girip çıkmasını bekliyor neyin açığını arıyor, dostun var falan mı sanıyor onu mu ima ediyor o adamla jir daha görüşme oğlu laf ederse ona da carla bi güzel herkes haddini bilsin güvenlikçi zibidileri de işten attır

En iyisini yapmissin bencede sikayet et yonetime.
Dedikoducu merakli kp de haddini ve yerini bilir boylelikle.

Mutlaka şikayette bulunacağım yarın. Herkes yerini ye işini iyi bilecek. Bilmeyenleri bildirmek gerek

Aynı şeyleri düşünüyoruz.. Gerekeni yarın yapacağım

Aaaaaa aaaa bi daha Aaaaaa bu ne ya şaka mi başka işi yokmuymus adamın Saçmalığa bak esin nasıl normal karşılar bu durumu ne bekliyomus da güvenlikle işbirliği yapmış adam mi atan eve ilginç yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…