Yok artikBu ne cesaret ya. O guvenlik neyine guveniyor da ispiyonculuk yapiyor. Konusun atsinlar isten. Kayinpeder cok tehlikeli size soyliyim...
Bende anlamış değilim neyin nöbetini tutuyorlar
Yuhhhh güvenlikçi değil dedikoducu teyzeler gibi mübarek git söyle ona neymiş kime neymiş iyice bi paylakiii bir daha bırak dedikoduyu senin adını anmasın pislik ikincisi kayınpedere ne yahu senin eve gelen gidenden bi bu kalmamıştı karışmadıkları onada karışır oldular kayınvalide kayınpeder müstekveleri iyi yapmışsın sorarak kendi kızlarınıda bu denli takip ediyorlarmı çok merak ettim yok ama kendi kızları hanımhanımcık namuslu dürüstdür teee allahım yaaa ben bile sinirlendim ilk önce ona laf uçuranın önünü kes tatlım sonrada kayınpederin önünü
yönetime sikayet o güvenlikciyi bencede herkes haddini yerini bilsin kp konusunda allah sabir versinBir kaç saat önce yaşadığım bir olay ve öfkem hala dinmedi. Konuyu paylaşıyorum
6 senelik evliyim ve kayınpederim 10 kötü kayınvalideye değer cinsten. Herşeyin en doğrusunu o bilir tavırları, insanların hayatlarına müdail olması yetmiyormuş gibi bayanlara özel tüm konuları çekinmeden anlatması.. 6 senedir evliliğimin içinde çıkan tüm tartışmalard imzası vardır. Eşimle kendimize özel bir tartışmamız bile olmadı. Bugün yaşadığım olay beni iyice patlattı.
Annem bu sabah kalvaltı için bana geldi. Siteye girerken güvenlik kim olduğunı sorunca annemde benim isimi vererek bana geldiğini söylemiş. Güvenlik aaaa siz falanca kişinin kayınvalidesi misiniz ? diye sorunca annemde evet deyip içeriye geçmiş.. Neyse akşama doğru kayınvalidem aradı. Normal bir konusma yaşadık annemin geldiğinden bahsetmedim. Akşam bu sefer kayınpederim aradı. Açar açmaz bugün eve gelip giden oldu mu diye sordu. Bende hayır baba dedim. Hiç annen bacın falan gelmedi mi ? dedi. Hayır dedim. Tepkisini ölçmek için telefonu öfkemden hemen kapattım. 5 dk sonra kendisini arayıp. Baba, sizin bu yaptığınız normal bir davranışmı ? ne demek namus bekçisi gibi kapıda adâm tutmalar çok sinirlendim simdi dedim. Hemen konuyu yok kızım beni dinle ben kızın için aldığım hediyeyi annen beğendi öi diye soracaktım deyip lafı değiştirmeler.. Bende kaşınızda aptal yok ben sizin hareketinizden ne yaptığınız anlaya bikiyorum dedi. Özür dilerim dedi ( kinayice) Yaptığınız bu çirkinliği o kişide ödeyecek!!! yönetime özel hayatıma saygı göstermeyerek gereksiz kişilere bilgi veriliyor diye güvenliği site yönetimine şikayet edeceğimi söyledim. Çok sinirlendim bu işlemi mutlaka yapacağım. Şimdi soranlar olabilir bu duruma oğlu ne diyor diye? Oğlu babasını çok seviyor ne yazıkkı bu davranısını babasının çocukluğuna veriyor ama ben bi tür art niyeti sindiremiyorum.
Neden bilmek istiyor ki sizin evinize kim giriyor kim cıkıyor,baska işi gücü yok herhalde dengesizin.
Ölmesini bekle artık bebegım yapacak birsey yokEmekli olunca saracak çok sey olur
Ölmesini bekle artık bebegım yapacak birsey yok
En iyisini yapmissin bencede sikayet et yonetime.
Dedikoducu merakli kp de haddini ve yerini bilir boylelikle.
Bu resmen itham ne ima ediyor eve kimin girip çıkmasını bekliyor neyin açığını arıyor, dostun var falan mı sanıyor onu mu ima ediyor o adamla jir daha görüşme oğlu laf ederse ona da carla bi güzel herkes haddini bilsin güvenlikçi zibidileri de işten attır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?