Canımı sıkan kayınpeder..

Kp ile güvenlikçinin kafalarını birbirine tokuşturup kıvılcımlar çıkartın.

Keşke kim geldi dediğinde neden soruyosun baba deseydiniz. Verdiği cevaba göre tepki verirdiniz. Yok hediyesini beğenmişmi bilmem ne. Ben olsam bunun için mi aramıştın baba senin yok galiba ama benim çok işim var deyip kapatırdım telefonu yüzüne. Hatsiz adam.

Kp degisik model ama kapida duran herif daha degisik... Belki kp para verdi bu is karsiliginda? Yoksa adam niye isini riske atsin? Bence sikayet edin adami..
Bende öyle düşünüyorum durduk yere kimse bu riske girmez.Belli ki para verilmiş güvenliğe

İşin özü ne kayınpeder, kayınpederlik görevini nede güvenlik kendi işini yapıyor.. Ben bildiğimi okuyarak güvenliği şikayette bulunacağım

Iyi yapıyorsun. Boyle rezillikleri " aman cahill iste, cocukca ya bosver, iyi niyetlidir o seni dusundugunden" diyenler de oluyor iyice çıldırıyorum ben

Iyi yapıyorsun. Boyle rezillikleri " aman cahill iste, cocukca ya bosver, iyi niyetlidir o seni dusundugunden" diyenler de oluyor iyice çıldırıyorum ben

Vallahi arkadaşım bir branşta 12 senedir yetişkin eğitimi veriyorum. Kendi eğitim hayatım ve çalışma hayattım boyunca karşıma hiçte saf aptal bir insan çıkmadı. Kısaca salağa yatmak yap.

Ben ise neden ısrarla kimse gelmediniz kısmına takıldım

yuh yani kapıya kendi geçsin ,güvenlik diye.......neyin kafasını yaşıyor kp iniz....hayır benim kp de çok gariptir ama sizinki acayipmiş,birde ima ediyor yani herşeyden haberim var ona göre diye!

yuh yani kapıya kendi geçsin ,güvenlik diye.......neyin kafasını yaşıyor kp iniz....hayır benim kp de çok gariptir ama sizinki acayipmiş,birde ima ediyor yani herşeyden haberim var ona göre diye!

Aynen benim herşeyden haberim olur hesabına getiriyor

valla yandin sen bide hamileymişşin ee çocuk olunca gelen gideni de merak edicek??..
güvenlik direk kp ye sölemesi kim gelmiş kim gitmiş..
kaynanan annenin geldiğinde bilseydi vay haline.. gelirdi demi hemen oraya.:)

Aynen benim herşeyden haberim olur hesabına getiriyor
Allah akıl fikir versin,gerçekten bazı erkek ebeveynleri resmen sabır sınavı.........eşinizin hatırna ,tepkinizi koyun ama çok ta üzmeyin kendinizi ve eşinizi....

Kpe kisi kendinden bilir isi demek lazim
Kendisi eve birilerini atiyor herhalde ki herkesi kendi gibi zannediyor rezil

Ben ise neden ısrarla kimse gelmediniz kısmına takıldım

Canım işte kendince açık yakalamaya çalışıyor.. Ben ilkkşn hayır kimse gelmedi dedim. Onun tepkisini ölçmek için oda sklınca beni deniyor.

Kp dengesizin biriymiş, size kolay gelsin ama neden annem geldi diyemediniz?

valla yandin sen bide hamileymişşin ee çocuk olunca gelen gideni de merak edicek??..
güvenlik direk kp ye sölemesi kim gelmiş kim gitmiş..
kaynanan annenin geldiğinde bilseydi vay haline.. gelirdi demi hemen oraya.:)

Bu benim ikinci çoçuğum olacak inşallah.. Olabilecek olayları ilk çocuktan tecrübeliyim artık bazı durumların önünü önden kestim canım

çok iyi anlıyorum seni zira başımda bir adet benzerinden mevcut....Adam bir ara yemek yeyişime kadar takılıyordu yavaş yerim ben yemeği,ne yemişimki, can gelmezmiş,bir lokmayla doyulurmuymuş....En son kaynımlarla aynı sofrada yerken artık gayriihtiyari hayırdır lokmalarımımı sayıyorsunuz dedim o oldu bir daha gık çıkarmadı....Ama kaşı diyorlar bazen resmen......

Babası çocuk mu da çocukluğuna veriyo?
Adam resmen dedektiflik yapıyo yanlışlıkla kurye murye gelse sana damgayı yapıştıracak daha eşin ses çıkarmıyo öyle mi
O görevli işten atılmayı hakediyo o kp de sayılmamayı hakediyo
O değil neden annenizin geldiğini söylemediniz

Aman Allahım ! Bu nasıl aşşağılık bir davranış, ağzının payını vermekle iyi yapmışsın, güvenlik içinde hemen gerekli yaptırımı kullan

eşine söyledinmi, bunadamı babamın çocukluğu diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…