Benimde kayinvalidem öyleydi. .her sabah telefon açar(eğer ben açmadiysam çünkü hergün aramamı beklerdi)ve benden laf arasında resmen rapor isterdi..kim gelecek,ben bır yere gidecekmiyim,gideceksem nereye ve ne zaman vs..konuşmanın sonunda aklına gelirse nasıl olduğumu sorardı. .çoğu zaman saf saf cevap verirdim.baktım ki sinir ediyor iyice bir gün peşime dedektif tutun parasını ben ödeyeceğim emin olun telefon faturasindan daha ucuza mal olur boyke hergün rapor filan yazıyor tel dedim..
Öyle kizdiki benimle iki hafta konuşmadı..ohh
Siz iyi yapmışsınız cevabını almış bence artık sormaya cesaret edemez..
Aaaaaa aaaa bi daha Aaaaaa bu ne ya şaka mi başka işi yokmuymus adamın Saçmalığa bak esin nasıl normal karşılar bu durumu ne bekliyomus da güvenlikle işbirliği yapmış adam mi atan eve ilginç yani
Eşim babam çocuk gibi hee de geç diyor. Ciddiye alma söykediklerini diyor. Çünkü ben öyle yapıyorum diyor eşim. Ama ben tüm davranışlarında art niyet seziyorum
O zaman hiç yüz göz olma..sen yapacağını yap ve asla hesap verme..madem onursuz sende onu hiçe say gitsin..Canım benim bu adam bildiğin gibi değil çok tartışmamız oldu hepsinde onursuza karşımda durdu. Onur sıfır anlayacağın. Tükürsem yarabbi şükür der.
O zaman hiç yüz göz olma..sen yapacağını yap ve asla hesap verme..madem onursuz sende onu hiçe say gitsin..
Söylediği yada yaptığı hiçbirşey takmaya değmez bak hamilesinde kime zararı oldu bu durumun?sana ve bebeğine değilmi..
Düşünmemeye çalış. .
Evet tahmin edebiliyorum çok zor gerçekten tek çare eşinin bir çare bulması..babasıyla konuşsun senin hamilesin zaten diye daha hassas olduğunu filan söylesin uzak dursun sizden..adama bak ya deli mi nedir?sanki sen kölesin oda sahibin..Bugün geçecek ve bir iki gün sonra başka bir konuyla tekrar gündemimde olacak ne yazıkki( yahu bazen diyorum herkes kayınvalideden çeker ben adamından. Vallahi kayınpederle uğraşmak çok daha zor. Hem cinssinin en azından ne yapacağını ne söyleyeceğini saptaya bilirsin ama bunun çok zor.. Her an tetiktesin resmen
Yok artık yaa, bu kadar da saçmalanmaz.
Onun huyu öyleymiş. Nefret ettiğim cümle.. Bizim huyumuz ne olacak, bizi kim alttan alacak..
Pedere bu sefer tavrınızı net koyun, ne hakla adam görevlendirmiş, ne umuyo, kim gelecek, kimi bekliyo.. terbiyesizlik
Güvenlikçiyi de şikayet edin, o da ödesin işgüzarlığının bedelini
Özür dileyerek cussssss ohaaaaaa bu nedir yaaa esin dur diyecek walla kp istediğini soyle kocan dur demedikce durmaz da susmazda biktim pisirik erkeklerden. Ayrıca bunun çocuklukla ne alakası var ki bunu çocuk yapmaz yaa Eşiniz siyrilacak bi bahane bulmus kendisin
Evet tahmin edebiliyorum çok zor gerçekten tek çare eşinin bir çare bulması..babasıyla konuşsun senin hamilesin zaten diye daha hassas olduğunu filan söylesin uzak dursun sizden..adama bak ya deli mi nedir?sanki sen kölesin oda sahibin..
Ben bile burdan sinir oldum yeminle..
Günah o kadına da Allah yardimciniz olsun. Bende de var öyle haddini bilmez kp bende kendim mücadele ediyorum dilini sokuyor uygun bi yerine napcan iste bitmiyorlar cogaliyorlar aksineDoğru tespit eşim kolayını bulmuş. Başka şekilde başa çıkamıyor he deyip geçiyor. Bendende bunu istiyor. Ben biraz ters bir yapıdayım onlara göre kafam attımı hiç durmam. Çata çat lafımı söylerim hiç altta kalmam.. Bu adam kendi karısını sinir hastası etmiş kadıncağız her gece uykusuz o daha beter çekiyor
Günah o kadına da Allah yardimciniz olsun. Bende de var öyle haddini bilmez kp bende kendim mücadele ediyorum dilini sokuyor uygun bi yerine napcan iste bitmiyorlar cogaliyorlar aksine
O kişi güvenlik değil, kayınpederinizin haberci kuşu olmuş.Aynen öyle güvenlik bana gelen giden herkesin haberini kayınpedere bildiriyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?