Canımı sıkan kayınpeder..

Canım benim bu adam bildiğin gibi değil çok tartışmamız oldu hepsinde onursuza karşımda durdu. Onur sıfır anlayacağın. Tükürsem yarabbi şükür der.

Aaaaaa aaaa bi daha Aaaaaa bu ne ya şaka mi başka işi yokmuymus adamın Saçmalığa bak esin nasıl normal karşılar bu durumu ne bekliyomus da güvenlikle işbirliği yapmış adam mi atan eve ilginç yani

Eşim babam çocuk gibi hee de geç diyor. Ciddiye alma söykediklerini diyor. Çünkü ben öyle yapıyorum diyor eşim. Ama ben tüm davranışlarında art niyet seziyorum

Eşim babam çocuk gibi hee de geç diyor. Ciddiye alma söykediklerini diyor. Çünkü ben öyle yapıyorum diyor eşim. Ama ben tüm davranışlarında art niyet seziyorum

İyi de o oğlu çekebilir de sen çekmek zorunda mısın, bende böyleyim bana da He diyin de delilige vur sende

Bu yeni moda oldu onun huyu öyle o öyle onu alttan al o cahil vs vs örnekler uzar, niye tahammül edicem canım b.kunda boncuk mu buldum milletin, alttan aldıkça yaptığım doğru zannediyo iste

Canım benim bu adam bildiğin gibi değil çok tartışmamız oldu hepsinde onursuza karşımda durdu. Onur sıfır anlayacağın. Tükürsem yarabbi şükür der.
O zaman hiç yüz göz olma..sen yapacağını yap ve asla hesap verme..madem onursuz sende onu hiçe say gitsin..
Söylediği yada yaptığı hiçbirşey takmaya değmez bak hamilesinde kime zararı oldu bu durumun?sana ve bebeğine değilmi..
Düşünmemeye çalış. .

Anan bacin gelse onlara ne. Yani bunu neden sorar ki bir insan hesap sorar gibi. Simdi bu sorunun cevabi ne islerine yaracak .
Hayret birsey yaa.
Siz dogru kararlar alin, saygili olun sinirli olun yeter.
Zor bir insamis karsinizdaki nasil ugrasilir bilemem.

Bugün geçecek ve bir iki gün sonra başka bir konuyla tekrar gündemimde olacak ne yazıkki ( yahu bazen diyorum herkes kayınvalideden çeker ben adamından. Vallahi kayınpederle uğraşmak çok daha zor. Hem cinssinin en azından ne yapacağını ne söyleyeceğini saptaya bilirsin ama bunun çok zor.. Her an tetiktesin resmen

Evet tahmin edebiliyorum çok zor gerçekten tek çare eşinin bir çare bulması..babasıyla konuşsun senin hamilesin zaten diye daha hassas olduğunu filan söylesin uzak dursun sizden..adama bak ya deli mi nedir?sanki sen kölesin oda sahibin..
Ben bile burdan sinir oldum yeminle..

Yok artık yaa, bu kadar da saçmalanmaz.
Onun huyu öyleymiş. Nefret ettiğim cümle.. Bizim huyumuz ne olacak, bizi kim alttan alacak..

Pedere bu sefer tavrınızı net koyun, ne hakla adam görevlendirmiş, ne umuyo, kim gelecek, kimi bekliyo.. terbiyesizlik
Güvenlikçiyi de şikayet edin, o da ödesin işgüzarlığının bedelini

Özür dileyerek cussssss ohaaaaaa bu nedir yaaa esin dur diyecek walla kp istediğini soyle kocan dur demedikce durmaz da susmazda biktim pisirik erkeklerden. Ayrıca bunun çocuklukla ne alakası var ki bunu çocuk yapmaz yaa Eşiniz siyrilacak bi bahane bulmus kendisin

Aynen öylele olacak

Doğru tespit eşim kolayını bulmuş. Başka şekilde başa çıkamıyor he deyip geçiyor. Bendende bunu istiyor. Ben biraz ters bir yapıdayım onlara göre kafam attımı hiç durmam. Çata çat lafımı söylerim hiç altta kalmam.. Bu adam kendi karısını sinir hastası etmiş kadıncağız her gece uykusuz o daha beter çekiyor

Eşimden hiç ümidim yok ailesiyle hiç konuşmaz. Karşı karşıya hep ben gelirim

Günah o kadına da Allah yardimciniz olsun. Bende de var öyle haddini bilmez kp bende kendim mücadele ediyorum dilini sokuyor uygun bi yerine napcan iste bitmiyorlar cogaliyorlar aksine

Günah o kadına da Allah yardimciniz olsun. Bende de var öyle haddini bilmez kp bende kendim mücadele ediyorum dilini sokuyor uygun bi yerine napcan iste bitmiyorlar cogaliyorlar aksine

Ne yazıkki çok küçük yaşta evlendirilip hiç bir sosyal hak verilmeden yaşanmış 50 sene ve bir çok hastalık sahibi edinmiş kayınvalidem. Ne yapsın başa gelen çekilir deyip çekiyor.. Adamda bu duruma istinaden herkes bana tabii diyor.. Şunu farketmek istemiyor. Yahuu ben eğitimli çalışan bir gelin aldım. Çok farklı bir kültürde yetişmiş ben ağır durayım da azıcık adam bilsinler.. Çevremde görmediğim tüm hatsiz davranışlar bir kişide toplanmış oda bu kişi

Sır mükellefiyeti diye birşey var, git o densize hatırlat aksi takdirde şikayet edeceğini söyle.

kendi karısını kızını kontrol etsin

Aynen öyle güvenlik bana gelen giden herkesin haberini kayınpedere bildiriyormuş
O kişi güvenlik değil, kayınpederinizin haberci kuşu olmuş.
Çok ayıp ve etik olmayan bir durum söz konusu.
Siz evde olmasanız bile görevlinin arayacağı kişi eşiniz ya da sizin cep telefonunuzdur.
Bir de kalkıp size hesap sorması ne haddine acaba?
Nasıl bu yüzü buldu kendine, o bölümü merak ettim.

Kp degisik model ama kapida duran herif daha degisik... Belki kp para verdi bu is karsiliginda? Yoksa adam niye isini riske atsin? Bence sikayet edin adami..

Kp art niyetliden çok dedikoducu mahalle teyzesi kıvamında.Ben şok.Onane ayol güvenlik neden söylüyo.Böylesinide ilk defa duydum.Delimi ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…