Canımın içi boncuğum 2.5 aylıkken vefat etti :((

pinkpin

Arkana bakma, oraya doğru gitmiyorsun.
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
4.339
7.741
448
Merhaba kızlar, karşınıza şimdiye kadar hep farklı sorunlarımla çıktım ama şimdi öyle bir acı yaşıyorumki tarifi imkansız...

Ben 2 sene öncesine kadar hep büyük şehirde yaşadım şartlar dahilinde hiç evcil hayvanım olmamıştı uzaktan sever geçerdim elimi bile süremezdim..

Şimdi küçük bir yerde yaşıyorum ve burası evcil hayvan bakımı açısından cok musait bir yer ben de içimdeki hayvan sevgisini bu sayede pekiştirdim.. Tam 9 kediye bakıyordum baktıkça her birinin ayrı karakteri olduğunu insanlar gibi duygular taşıdıklarını keşfettim her birine ayrı ayrı çok bağlandım..

Ama biri vardı ki bende yeri çok ayrıydı evladım gibiydi onu yolun kenarında avazı çıktığı kadar viyaklarken buldum küçücüktü belli ki annesini arıyordu ve açtı annesi olabilir belki ayırmayayım diye elimi sürmedim ama ertesi günü aynı yerde aynı şekilde görünce yanıma almaya karar verdim gözüm gibi baktım yavruma biberonla da besliyordum kucağıma yatıp emişini görmeliydiniz..

Eşimle boşanma kararı aldım bileniniz vardır belki, annemle yaşıyorum artık yaşadığımız evin bahçesinde normalde heryerde serbest olmasına rağmen evcil hayvan bakmak yasak ama ben ayrılırken boncuğumu da yanıma aldım cünkü son zamanlarda iştahsızdı halsizdi onu öylece bırakamazdım

Hergün normal bakımını yapmaya devam ettim ancak gün geçtikçe daha kötüleşti yemek yemiyor su içmiyordu ölmesinden korktuğum için şırıngayla ağzından mamasını suyunu zorla veriyordum iki gün önce yediğini kusunca veterinere götürdüm iğnelerini yaptı gönderdi ben düzelecek umuduyla beklerken kedim bu sabah vefat etmiş (( Hem de can cekişerek ( Ağlamaktan gözlerim şişti annem o ölürken yanındaymış bana haber vermemiş ( Ben o ölürken yanında olamadım başını okşayamadım( bi şeyden korktuğu zaman gelir bacaklarımın arasına sığınırdı gözlerimin içine anlamlı anlamlı bakardı kafasını elime bastırıp öylece kalırdı sıcaklığımı hissedince rahatlardı bebekti daha benim yavrum (

Canım benim, seni çok iyi anlıyorum.
Hep evimizde hayvanlarımız oldu kediler, köpekler.. Sana onca yıl dostluk, yarenlik edip, ardından göçüp gitmelerini izlemek zor.

Sizi tebrik ediyorum sevginizi hayvan dostla4imizla da paylastiginiz icin. Onun sizinle birlikte gecirecegi sadece iki bucuk ayi varmis ne yazik ki.

Canım benim, seni çok iyi anlıyorum.
Hep evimizde hayvanlarımız oldu kediler, köpekler.. Sana onca yıl dostluk, yarenlik edip, ardından göçüp gitmelerini izlemek zor.
Hala ağlıyorum cok kıymetliydi benim için cünkü alırken bile tereddütlü almıştım acaba annesinden mi ayırıyorum diye bunun vicdan azabıyla başbaşayım şimdi ya gerçekten öyleyse ya bıraksaydım belki o zaman yaşayacakmıydı?...

Sizi tebrik ediyorum sevginizi hayvan dostla4imizla da paylastiginiz icin. Onun sizinle birlikte gecirecegi sadece iki bucuk ayi varmis ne yazik ki.

Evet ama bi vicdan azabı var içimde iyi bakamadım belki annesinden ayırdım sanki ölümüden ben mesulmüşüm gibi

Tatlım doğanın kanunu bu. Doğal seleksiyon böyle işliyor, annesinden ayrılmış bir yavru çok nadir hayata tutunabilir.
Sen sahip çıkarak yaşam süresini uzatmışsın. Belki hasta olduğu için bırakmıştı annesi, çünkü hayvanlarda soyu devam ettirecek sağlıklı nesiller esastır.
Benim köpeklerim doğum yaptıklarında gözlemlediğim en değişik olay, meme emmeyen yavruyu emzirmeye çabalamamalarıydı.
Onu ayırıp diger yavrulara daha çok süt verme yönünde işliyor kafaları. Doğa acımasız.

Annesi ya yasamiyordu yada sahiplenmedi yavrusunu. Iki bucuk ayi sizinle birlikte rahat gecmis hic uzulmeyin uzerinize duseni yapmissiniz siz. Eger daha iyi hissedecekseniz baska yavrulara sahip cikabilirsiniz.

Ay yavrum kıyamam ya
Sabırlar diliyorum.Çok zor olmalı.
Bende hayvanları severim ama kediler ayrı bir yerde benim için.Düşünüyorum benim miniğimede bir şey olsa günlerce kendime gelemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…