Canımızı haksız yere yakanların yanına kalır mı?

Beddua döner derler ya, eğer gerçekten çok saf kalbinizde ah attiyseniz yani hiç art niyetiniz yokken sizi üzüyorlar ve ah ediyorsanız dönmüyor.
Patronum haksız yere rencide etmişti beni herkesin ortasında, sen de üzül inşallah dedim içimden, haftasına düğün takıları çalındı evinden.

Evlilik hazırlığındayken herşeyimi baltalayan, beni işimden eden iş arkadaşıma (kadın) inşallah evlenemezsin dedim içimden, 10 yıl evlenemedi çok istediği halde.

En son kaynanamdan bıkmıştım artık, burnumdan getiriyordu her geldiğinde, üstelik eşim de görmüyordu yaptıklarını, inşallah son gelişin olur dedim içimden, corona patladı gelemiyor daha da :KK70:

Valla yanlarına kalmıyor, daha ufak tefekleri anlatmadım bile.

Ben depremde ailemi kaybettigimde dayımın karısı yanıma gelip söyle demişti... Anan baban gitti hayatın gitti geleceğin gitti. Belki babanı emekli yaparlar üç kuruş bağlanır karın tokluğuna hayatını geçirirsin. Asla unutmam bu kelimeleri. O dönem ıyi bir üniversiteyi yeni kazanmış genç bir kızdım. Hep Allahım sana havale ettim dedim çok aglatmisti beni. Yıllar geçti çok ıyi bir isim var ıyi bir gelirim var herşeyim var. O kadının oğlu sürekli işten atıldı . Karısı aldattı terketti perişan oldu. Ilahi adalet en sevdiğinden çıkardı.
Mutlaka herkes hesap verecek.

Ben depremde ailemi kaybettigimde dayımın karısı yanıma gelip söyle demişti... Anan baban gitti hayatın gitti geleceğin gitti. Belki babanı emekli yaparlar üç kuruş bağlanır karın tokluğuna hayatını geçirirsin. Asla unutmam bu kelimeleri. O dönem ıyi bir üniversiteyi yeni kazanmış genç bir kızdım. Hep Allahım sana havale ettim dedim çok aglatmisti beni. Yıllar geçti çok ıyi bir isim var ıyi bir gelirim var herşeyim var. O kadının oğlu sürekli işten atıldı . Karısı aldattı terketti perişan oldu. Ilahi adalet en sevdiğinden çıkardı.
Mutlaka herkes hesap verecek.
Ne kötü kalpli insanlar var Allahım.Ben de saçma sapan iftira ve sözlerle karşı karşıya kaldım sonunda en çok de onlar beni bitirdi.Allahın adaletine kurban.Kimsenin yanına kalmaz en kötü öteki tarafta kırılan kalplerin hakkı bir bir sorulacak.

Beddua döner derler ya, eğer gerçekten çok saf kalbinizde ah attiyseniz yani hiç art niyetiniz yokken sizi üzüyorlar ve ah ediyorsanız dönmüyor.
Patronum haksız yere rencide etmişti beni herkesin ortasında, sen de üzül inşallah dedim içimden, haftasına düğün takıları çalındı evinden.

Evlilik hazırlığındayken herşeyimi baltalayan, beni işimden eden iş arkadaşıma (kadın) inşallah evlenemezsin dedim içimden, 10 yıl evlenemedi çok istediği halde.

En son kaynanamdan bıkmıştım artık, burnumdan getiriyordu her geldiğinde, üstelik eşim de görmüyordu yaptıklarını, inşallah son gelişin olur dedim içimden, corona patladı gelemiyor daha da :KK70:

Valla yanlarına kalmıyor, daha ufak tefekleri anlatmadım bile.
Allahın adaleti🤲🏻

Merhaba herkese
Çok detay vermek istemiyorum mazur görün.Canım yanıyor şu sıralar haksız yere hem de.Kötü bi olay geçti başımdan.Şükür biraz daha iyi gibiyim,günler geçtikçe toparlandığımı hissediyorum.Günlerce kabuslar gördüm o geçti.Şimdi ise kalp çarpıntım oluyor uyuyamıyorum bazen.Çok sık dua ediyorum.Allah gözyaşlarımı üzüntümü görüyor.Beddua etmekten korkuyorum ama beni böylesine üzen birinin yaptıkları yanına kalır mı?Hani derler ya mazlumun ahı diye?Böyle siz de ahınızın çıktığı bir olay yaşadınız mı merak ediyorum.Çok korkuyorum dua ederken böyle düşündüğüm için kötü mü oluyor bilmiyorum.Biraz da olsa içi sızlasın pşşman olsun.Demek ki hakkımda hayırsızmış diyorum sürekli.Büyük dersler çıkardım her ne kadar detay vermesem de haksız yere canımın yandığını bilseniz yeterli.Sizlerden de dua alırsam çok sevinirim gerçekten kötü günler geçirdim.Ve bir de böyle ilişkinizde herhangi bir can yakıcı olay yaşadığınızda ne kadar sürede toparlanabildiniz? Şimdiden teşekkür ederim biraz dertleşmek iyi gelecek.
Cok kötü bir şekilde bırakıldım. Ve karsi taraf gayet mutlu şu an. 1 hafta olmadı henuz aldatilalı. Acim geçmedi. Sizden önce geçerse buraya yazarım size de umut olur . Kalp çarpıntısı bende de var. Karnıma ağrı giriyor. Fiziken ve ruhen acı çekiyorum . Boşuna dememişler dünya hassas kalpler için cehennemdir diye

Merhaba herkese
Çok detay vermek istemiyorum mazur görün.Canım yanıyor şu sıralar haksız yere hem de.Kötü bi olay geçti başımdan.Şükür biraz daha iyi gibiyim,günler geçtikçe toparlandığımı hissediyorum.Günlerce kabuslar gördüm o geçti.Şimdi ise kalp çarpıntım oluyor uyuyamıyorum bazen.Çok sık dua ediyorum.Allah gözyaşlarımı üzüntümü görüyor.Beddua etmekten korkuyorum ama beni böylesine üzen birinin yaptıkları yanına kalır mı?Hani derler ya mazlumun ahı diye?Böyle siz de ahınızın çıktığı bir olay yaşadınız mı merak ediyorum.Çok korkuyorum dua ederken böyle düşündüğüm için kötü mü oluyor bilmiyorum.Biraz da olsa içi sızlasın pşşman olsun.Demek ki hakkımda hayırsızmış diyorum sürekli.Büyük dersler çıkardım her ne kadar detay vermesem de haksız yere canımın yandığını bilseniz yeterli.Sizlerden de dua alırsam çok sevinirim gerçekten kötü günler geçirdim.Ve bir de böyle ilişkinizde herhangi bir can yakıcı olay yaşadığınızda ne kadar sürede toparlanabildiniz? Şimdiden teşekkür ederim biraz dertleşmek iyi gelecek.
Kendi tecrübe ve etrafımdakilerin yaşantılarına dayanarak diyebilirim ki kimsenin yaptığı yanına kar kalmıyor, eninde sonunda ilahi adalet yerini buluyor, ama bu siz beklerken beddualar ederken olmuyor, üstünden biraz zaman geçmesi sizin onu Allaha havale edip unutmuş olmanız gerekiyor 'gözün aydın bedduaların tuttu' mesajlarını hep hiç aklımda yokken aldım hep de duyunca üzüldüm ulan acaba benim yüzümden mi oldu diye, başıma gelen sıkıntılarda da hep düşünürüm birine bişey mi yaptım kalbini mi kırdım diye, ister karma ister ilahi adalet deyin yani illa ki bi şekilde eden buluyor

Bugüne kadar hiç görmedim karşılığını aldıklarını hep yanlarına kar kaldı . Hatta çok daha iyi durumdalar .Benden daha mutlu ve huzurlular , her işleri yolunda. Ben ilahi adalete falan artık inanmıyorum . Yaşadığınla yapılanlarla kalıyorsun .

asla kalmaz !! biri canını yaktiginda hiç bir şey yapma ...otur seyret zamanla başına gelenleri ..bende hep böyle oldu mucize gibi rabbim bana bu seyrettiyor ...en iyiside , ayrı eve çıkarken görümcem gidin gidin suruneceksi iz kirada bizde seyredecez demişti hiç unutmam ..kendide peşine uktrsa lüks daire almışlardı eşiyle ....biz kirada kendi yagimizda kavuruluyorduk zordu ilk günler ama kimseye muhtacettirmedi eşim saolsun...sonra görümcemler o evin kredisini ödeyemez oldu ...evi çok uyguna sarmak zorunda kaldılar ..ebiseynin dedesinin harabe evine geçtiler ..bizde çok tatlı üç arti bir geniş balkonlu çok ideal bir ev aldık :) şimdi olanlara ben bile inanamıyorum ...kim kimi seyretti gördük ..yinede Allah herkesin yardımcısı olsun.

Merhaba herkese
Ah edince tutmaz herkes hayatına bakar

Bugüne kadar hiç görmedim karşılığını aldıklarını hep yanlarına kar kaldı . Hatta çok daha iyi durumdalar .Benden daha mutlu ve huzurlular , her işleri yolunda. Ben ilahi adalete falan artık inanmıyorum . Yaşadığınla yapılanlarla kalıyorsun .
Katılıyorum. Hep dört ayak üzerine düşüyorlar. Tam tersi olmuşsa da denk geldiği içindir. Sonuçta iyi insanlar da haketmediği şeyler yaşıyor. Beddualara inanıp da boşuna beklemek gereksiz.

Yorum yapmayacagim bu konuda düşününce bile içim yıllar geçse de yangın yeri...

Benim ah ettim insanlar dan çıktı ama çevremde saf kötü biri var bana bir zarari olmadı ama benim bildiğim 4 çocuğa zarar verdi hayatı yolunda pisliğin maalesef

Bende çok beddua ettim. İlk iş yerimdeki patrona muhasebe müdüre falan çıktı mı bilmiyorum. Çünkü maaşımın üzerine yattılar. Umarım çıkmamıştır da ahirette hesaplasiriz onlarla. 😎Birde eski sevgilime etmişsim oda çıktı mı bilmiyorum. Benden uzak Allaha uzak olsun 🙏 o yüzden takip etme kafanada takma ilahi adalet şaşmaz hiçbir zaman

Bana zarar verenlerin ceza gördüğünü henüz görmedim.Tuhaf bir düzen.

Back
X