• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canınızı en son kim sıktı

canimi en son dun aksam yapmaya calistigim proje odevlerim sikti...yapamadim...anlamadim...agladim...sonra esim geldi beni guldurdu duzeldim kaydirigubbakcemile3

nişanlım sıktı tabi ki :oklava: ben onu beklıyorum hastayım evde o sırf annesi yemek hazırlamış diye eve gidip yiyip gelicekmiş pis ana kuzusu nolcek:mymeka:

benden sana bir tavsiye şuanda ufacık gördüğün her mesele buzdağının görünen kısmı evlendiğinde cok daha fazlasını yaşayacaksın dikkat et .

çalıştığımız halde,evime gelip günlerdir gitmek bilmeyen gitmek konusunu bile açmayan
kayınvalidem ve kayınpederim

idare amiri olmuş ama insan olamamış kişilik sıktı
bir insan kadın olduğu halde bu kadar mı duygudan yoksun olur

Konunuz içerik nedeniyle " ılişkiler, Duygular ve Hayatın ıçinden " bölümüne taşınmıştır.
Benim canımı en son apartmanın altındaki market sıktı :delphin:

Sevgilim...

Öyle bi şaka yaptıki yanımda olsa kesin boğardım!!

off ev sahibim sıktı haziran gibi çıkıcam evden ama o bana nisanda çık diyo ben nasıl çıkarım benim kiracım daha ev bulmadıki hem kolaymı ya oğlumun sınavı var össye gircek okul haziranda kapancak ben nisanda gidersem oğlum hazirana kadar burda kalmak zorunda nereye kime bırakırım onu offf çok sıkıldı canım çokkk

Back
X