cankizzzz'in diyett günlügü 80kilodan 60kiloyaa

cankız bende bugün diyete başladım 1 temmuza akdar 60 kiloya inicem şuan kikilom 76 sabah kahvaltısı olarak sosisliyumurta yedm 2-3 adet közlenmiş yeşil biber 2 dilim çavdar ekmeği, azıcık peynir, 3-4 tane zeytin.... :) kahvaltıyı saat 1de yaptıgım için bir nevi benm için öğle yemegi oldu o yüzden öğle yemegi yemeyecegm bugun. cankızz sende yazzzzz

iyii iyiii cnm basladigina sevindimmm
bende kilomu sabah yazarimm
yediklerimide tabikiii :)

yediklerimi yazıyorum.
Sabah: sosisli yumurta, 5 adet zeytin, 2 dilim çavdar ekmeği, azıcık beyaz peynir, 3 tane közlenmiş biber.
Ara: 1kase yogurt ve iki galeta
ikindi: 1 tabak tarhana çorbası ekmeksizzzz şimdilik bu kadar şimdide yürüyüşe çıkıyorum 1 saatlik. akşam 2 portakal yicem ve 1 kupa nescafe içicem. başka bir şey yemicem insalllaahhhh:)

menün gayett iyi cnmm
kusura bakmaa misafir vardi yazamadimm
ama bende yazicam artik hergün insallahh bukez basaririzzz

canım iyi gidiyorsun devam etmeliyiz. ben de sabah nestle nesfit
ögle: 1 kase tarhana corbası
3-4yk etli nohut
3-4yk pilav
azıcık turşu
akşam:
2 bardak ayran 2 galeta 1 armut bir elma

merhaba cnm anca eve gelebildim, dersimin geç başladığı tek gün salı günü o yüzden 10.30a kdar uyudum :) 11 gibi evden çıktım ve kahvaltı yapmadım çünkü 12.de okulda çıkan yemeği yiyecektm :)
12.30gibi
1kase çorba
3-4yk taze fasülye (suyunu yemedim)
4-5yk havuç salatası
3-4çatal kavurma eti
15.30 gbi arkadaşım büsküvi yiyiyordu uzattı bir tanecik aldım.
5te dersim bitti spor esyalarımı yanımda götürmüştüm direk okuldan dönüşre 18.00 gibi spor salonundaydım ve 20.00 a kadar spor yaptım... :)m sonra yarım saat yürüyerek eve zor gelebildim:) şimdi de 3 galete ve 3 bardak ayran içtim 1 tane de elma yedim:)

iyii kizzz az yemissin sporda yapmissinn
ayy ben bugünn gec saat yemek yedimm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…