slm sevgili günlügüm bugün benim daha 3günüm bende artik zayif olmak istiyorumm sana burdan gün ve gün neler yedigimi ve neler yaptigimi yazacam biktimm artikkk bakimsiz bakimsizz dolasmaktann
kilom 80
boyum 162filan
ve hedefimm 60kilo
evet yarinn baslicam sana yazmayaa bukez kararliyimmmmm
slm sevgili günlügüm bugün benim daha 3günüm bende artik zayif olmak istiyorumm sana burdan gün ve gün neler yedigimi ve neler yaptigimi yazacam biktimm artikkk bakimsiz bakimsizz dolasmaktann
kilom 80
boyum 162filan
ve hedefimm 60kilo
evet yarinn baslicam sana yazmayaa bukez kararliyimmmmm
63'üm bennnnnn :100:
Selammmm cankiz bakiyorum bir gelisme yok .Bende senin yasadigin herseyi yasadim.Doktora gittim .sekerime guatrima herseyime baktilar .Benim demirim dusuk cikti doktor bundanda veremezzsin kilonu dedi. Simdi duzenli ilac kullanmami onerdi. yediklerime dikkat etmemi falan. Bundan sonrasi bana kaldi. Simdi kilo vermemek icin bir nedenim kalmadi. dikkat ederek basladim. az yiyerek agir yiyeceklerden kacarak .duzenli spor sart. sende doktora git yaptir tahlillerini beraber baslayalim. Esime soz verdim hemde cok morelim bozuluyor birsey giyince. 38-->46 bunu tersine dondurmem lazim .Veremezsin yapamazsin diyenlere inat verecegim gorecekler. Beraber ama tamammi ???
basladiginda kactin canim
69 kiloydum .......
oo iyi vermissin canimm
aynene canım benim. yeni bir topik açalım ve herşeye yeniden başlayalım kilolar gideceekkk :93:
bugünkü menümü yazayimm sabah yok öglen cok az soslu balik aksamda ayni 2litre su 30dkspor
çok iyisin bitanem hadi gidicek bu kilocuklarrrrr bizde o televizyonlardaki kızlar gibi olcaz ne eksğimiz var ..........
benim eksigim yok fazlam var hatta :):):):)
kızlar birlikte zayıflayalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:)) evet fazlamız varrr
ben bir hafta sonra kesin diyete baslıyorum sınavlarım bıtınce yani. can kız sen????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?