cankizzzz'in diyett günlügü 80kilodan 60kiloyaa

aynı dert bende de var çok denedim daha önce verdim aldım ama şimdi gürkan kübilaya gidiyorum...bana bu adresten ulaşabilirsinde Bebeğim İÇİN | Facebook

Selammmm cankiz bakiyorum bir gelisme yok .Bende senin yasadigin herseyi yasadim.Doktora gittim .sekerime guatrima herseyime baktilar .Benim demirim dusuk cikti doktor bundanda veremezzsin kilonu dedi. Simdi duzenli ilac kullanmami onerdi. yediklerime dikkat etmemi falan. Bundan sonrasi bana kaldi. Simdi kilo vermemek icin bir nedenim kalmadi. dikkat ederek basladim. az yiyerek agir yiyeceklerden kacarak .duzenli spor sart. sende doktora git yaptir tahlillerini beraber baslayalim. Esime soz verdim hemde cok morelim bozuluyor birsey giyince. 38-->46 bunu tersine dondurmem lazim .Veremezsin yapamazsin diyenlere inat verecegim gorecekler. Beraber ama tamammi ???

ayy gecmis olsun cnm evet gidicem en kisa zamanda doktora ben birkac gün daha giremeyebilirim telefonum bozuldu laptopdan da girmek zor oluyor iki cocuk olunca sen kac kilosun suanda

cankız seni en başından beri takip ediyodum aynı kilolarda başlamıştık en son sen 76lara inmiştin ben girmedim nete 13 aralıktan bu yana rejimdeyim bende 78 kilodaydım şuan 61 oldum bence tam anlamıyla yapıp yanında sporuda yaparsan veriyosun kaçamak yapmamaya çalış sen ne yediklerini yazıyodun ve ben hep okuyup senin adına yorumlar yapıyodum kendi kendime bence yanlış yöntem deniyosun bi uzmana görün ve ona göre istikrarla başla şimdiden bol şans :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…