canlar dördüzlerimin cinsiyetleri belli oldu?:

kuzzum28

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
77
0
286
Kocaeli
canlar dördüzlerimin cinsiyetleri belli oldu?:lepi: allahıma cok şükür şuan 5 in icindeyiz cok iyeler maaşallah 3 kız bir erkek cok sevinçliyiz allahım onları bize bagışlasın inşallah...:lepi:

canım hayırlı olsn gerçekten bizlerede dua et tüp bebekmi yoksa kendilğindenmi gebe kaldınız eğer tüp bebekse ilk denemedemi cevaplandırısan sevinirm canım bizde 2defa denedik ama sonuç olumsuz tabiki o yüzden sordum ne güzel senin gibi olsaydım bende keşke nerde yaptırdınız tedavinizi bizde yaptırdık ama maneviyatan bittik diyebilerim canım hayırlısyla bebişlerini alırsın inşallah sağ salim

Vay Maasallah.Dört bebek.Süper.Allah tamamina erdirsin.
Saglikli bebekler nasip etsin Allah'im insallah.

hayırlı olsun canım gelişmelerden bizi hep haberdar et merak ediyoruz semanur bizimkide tüp bebek ilk denememizde tuttu ve merkezden çok memnun kaldık ANATOLIA TÜP BEBEK MERKEZı / DR.HAKAN YARALI

öncelikle herkeze teşekkür ederim moraliniz için semanurcugum bizinki tüp falan deyil tüp bebek hakkında da bibilgim yok allahım sanada nasip eder inşallah sana bişieeyler demek cok zor alışa gelen laflar olabilir ama insan herzaman dik olmalı yanlış anlama moral olsun diye soylüyorum cocuk insan yaşantısında oladabilir olmayada bilir allah insanı hertürlü sınar allah ahiret cocugu nasip eder onun için maneviyatını bitirme olur inşallah canım benim tamammı

canım hayırlı olsun inş. sagsalim kucagına alırsın tatlım ayyy benden cok merak ediyorum ya cinsiyetlerini inş. bende o günleri görürüm.......

Amannn maşallah dördüz mü?

Allah yardımcın olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin vallahi ender bir durum...

Tebrikler...

Hey masallah rabbimin hikmetine bak sen, hemde normal yolla ha Masallah rabbim sag selim kucagina aldigin gunleri de gostersin insallah, kolaylik versin rabbim, Allah isteyen kisiye istedigi kadar bebek versin insallah

maşaşllah canım 3 kız bir erkek ne güzel.. Allah sağlıcakla kucağınaa almayı nasip etsin.. Allah yardımcınız olsun..

kuzzum28 masallah canim insallah hayirlisi ile alirsin kucagina maallah rabbim nazardan korusun sizi insallah.cok güzel bir okadar da zor olsa gerek arkadsimin ki ikiz o bile zorlaniyor.insallah dogum haberinidesaglikli bir sekilde aliriz.rabbim tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün insallah.

ne güzel ya hayırlısıyla kucağına alırsın inşalah canım ooh ne iyi bi kerede 4 tane bi daha yapmazsın allah nazarlardan korusun bakımları biraz zor olur belki ama rabbim verir kuvvetini :1hug:a.s.

bı kerede 4 bebısın olcak ay nasıl bakıcan arkadasım valla kafayı yersın allah yardımcın olsun kazasız belasız dogurman temennısıyle...

tebrikler,4 tane bebiş maşallah,mucize bu:ecrin_bebek:
inş.sağsağlim alırsınız yavrularınızı kucağınıza
darısı diğer bebiş bekleyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…