canlar dördüzlerimin cinsiyetleri belli oldu?:

ya maşallah, bir kere, bin kere, yüzbin kere
hem kendiliğinden 4 üz hamiş kalmışsın, hem onları 8. aya kadar taşımışsın, hem de baskılara rağmen korkup hiçbirini aldırmamışsın.. vallahi maşallah, allah nazardan saklasın, bir avazda sağ salim doğurup kurtarsın seni inşallah...

hem de ne güzel 3 kız, biri de erkek, hem ondan hem öbüründen vermiş rabbim, bakacak büyütecek sabrı da verir sen korkma.. küvöz diyorlar ama 32. haftaya gelmiş, 34-35 i bulsan belki küvöz bile gerekmez ... benim komşum 33. haftada doğurdu tek bebkti gerçi 1 gün bile küvözde kalmadı. darısı bebişlerinin başına...

ayy allahım ne güzel 4 tane bebek bir arada rabbim saglık versin 4 üne ve tabikide annelerine rabbim kolaylıkla dogurmak nasip etsin inş ayy çok heyecanlandım allahım bende ikiz olsun istemiştim ama sorun ddeğil rabbim tek de olsa bana da bir tane evlat gönderiyo çok şükür rabbime rabbim olmayanlarında yüzünü güldürsün inş cnm hayırlısı ile dogur inş

maşallah allah nazarlardan korusun. ben bi taneyi bile 9 ay taşıyamadım. allah yardımcın olsun.inşallah sağlıkla doğar hepsi

allah nazarlardan saklasın canım babayada sabır versin 3 kız bide anne etti 4 kız bitane erkek var babaya arkadas o olur işte:) allah hayyırlı dogumlar versin canım..

allah analı babalı büyütür inşallah.bebelerin sağlıkla doğarlar ve inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın.güle güle büyütürsün inşallah.

Tebrik Ederim..

Hmm Düşündümde Bi Anda 4 Bebek Hem Eğlenceli Olur Hemde Zahmetli.. Darısı Tüm İsteyenlere..

Allah bağışlasın canım yavruların bereketleri ile gelsinler dünyana bütün anne olmak isteyenlerede Rabbim bu duyguyu tattırsın:Saruboceq:

ayy canım hadı hayırlısı ısallah hayırlı dogumlar dılıorum rabbım anne ve babalarına bagıslasın yavrularını ...amin :)

Bende merak ettim nerdesin kuzum bilen arkadaş yokmu acaba inş sağ salim doğurmuşsundur ....

allahıma cok şükür arkadaşlar bebeklerim oldu lar bebişlerim geldiler ben cok iyiyim evdyim ama bebişlerim hastanedeler küvvezde ler haliyle kiloları biraz düşük ama cok şükür iyiler tabiki bitanesi 1250 kg bitanesi 1450 kg 2 tanesi 1600 kg lar arkadaşlar allahıma bin şükürler olsuna.s.:lepi:

masallah allahım nazarlardan saklasın tebrık edıyorum sizi :1hug:

tebrik ederim canım..
çok ama çok sevindim sağlıklı olmalarına...
Rabbim bir ömür sağlık, mutluluk versin yavrularınla birlikte....
4 meleğini öp yerimize opuyorumnanaktan

canım maşallhhh allah nazarlardan saklasın kaç haftalık doğum yaptın bebeklerinin kilolarıda iyiymiş

minicikler annesinin melekleriii masallahhhh sen kurtuldun ya geriside cok güzel olacak insallah insallah tez kavusursun meleklerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…