canlar dördüzlerimin cinsiyetleri belli oldu?:

allah razı olsun arkadaşlar dediginiz gibi allah herkezlere ebiş nasip etsin agzınıza saglık canlarıma.s.

maşaallah canım ya..hayırlısıyla ve sağlıcakla kucağına alırsın inşaallah bebişlerini..arkadaşlar sormuş ama ben inanamadım..normal yolla oldu dimi, yanlış anlamadım...Rabbimin hikmetine bak..maşaallah barekallah..

canım ya maşallah allah nazardan saklasın seni benim ikizlerim var çok tatlılar fakat bakımı oldukça zor allah yardımcın olsun yanında yardımcı olabilecek kimse varmı saglıklı sıhhatli bir şekilde bebeklerine kavuşman dileğiyle

dördüz mü gerçekten :1shok::1shok:

allah analı babalı büyütsün yaa :asigim:
insan hangisini sevip öpeceğini şaşırır yaf..
bende istiyorum ikizlerim olsun..
çok istiyorum hemde..
ama önce goca bulmalıyım snırsam-tatlicadiarzu-

aman ya Rabbi..
dört tane mucize demek..
Allahım sağlıcakla kovuştursun inş civcivlerine a.s

Allah nazarlardan saklasın. Bir seferde 4 bebek. Harika ya a.s.

valla ne diyim,biz 2,5 yıl uğraştık didindik,bi tane ancak oldu..:)) sen kendiliğinden dört taneye birden hamile kalmışsın,Allah sağlıcakla kavuştursun yavrularına....

allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah....darısı başımıza...

arkadaşlar sizlerde olmasanız neolcak bilmiyorum doıktorlar iyice moralimi bozdular gidiyorum neden aldırmadın gidiyorum neden aldırmadın nebuya sapasagglam cocuklar cok şükür neden aldırayım diyorum adamlar bana küvvez yogun bakım sorunu olur diyorlar ne halt edecegimizide bilmoruz vallahi en son ist zeynep kamile gidiyorduk öle bişey demiyorlardı ordada enson aynı şeyi dedi doktor erken dogum riski yüksek yogun bakım araştırın diyorlar bilmiyoruz ne yapcaz bebişler 6ayına girdiler..

Kuzzum kaç yaşındasın.Kçıncı ayında hamile kaldın?Sanırım bir seferde fazla yumurta atıyorsun onun için dördüz oldu değil mi? hamile kaldığın ay 4 yumurta atmış olmalısın.Baya büyütmüşsün bebişleri.Bence biraz daha sabret,kaç haftan kaldı?33.HAFTAYI BULDUN MU KORKMA.BıR ARKADAŞIMA DOKTORU ÖYLE DEMıŞ.SAĞLIKLA DOĞURURSUN ıNŞALLAH.

allah kazasız belasız doğurmayı nasip etsin canım
ne kadar güzel 4 tane birden .senin için zor olacak tatlım ama olsun
onlar için herşeye değerr

ilk defa kendiliginden dorduzlere hamile kalan birini duyuyorum:1shok:cok sasirdim yazmak ıstedım
3kız 1 erkek super tebrik ederima.s. su an kac haftaliklar?en azından 28-29i doldursalar cok buyuk sorun yasamazsınız..uygun bir haftaya gelince akciger geliştirici igneyi mutlaka vurdur yalnız..yani sancılanmayı filan bekleme bunun icin..
genelde yumurta kapıya gelince yapıyorlar.etki edebilmesi icin 2 gun filan sure lazım..son anda yapılırsa yararı olmayabilir...
Allah yardımcınız olsun insallah vaktinde ve sapasaglam gelirlerrrrrrr

Bu muhteşem bişey sağlıkla büyütürsün inşallah yakın olsam yardım etmek isterdim, Allah kolaylık versin.

cnm öncelikle bu kararından dolayı yani bebeklerden birini ikisini aldırmadığından dolayı seni tebrik ediyorum.herkez bunu göze alamazdı.bu yükün altına giremezdi.şimdi ise gelmişsin 6 ayına rabbimden dileğim fazla bişey kalmamış.7aylıkken alırlar belki.hiç korkma çok yavrumuz var 7. ayında doğup 2 ayda kendini toparlayan.rabbim sana güç kuvvet versin.doktoralara bakma sen.şimdiye kadar bakan doktorlar niye bişey dememiş.bu zamana kadar gelmiş hamileliğin.rabbimin snaa verilmiş bir mucizesi bu.ben tüp bebek tedavisi gördüm.birini bulmak için maddi manevi ne emekler harcıyoruz bir bilsen.benimde 3üz olma ihtimali var.inşallah olurda bende doğururum allahın izniyle....sana da maşallah subhanallah.allaha emanet olun yavruların ve sen

hepinizden allah razı olsun yazı yazan arkadaşlardan hepinizin agzına yüreginize saglık allahıma şükürler olsun iyiyim diyelim iyi olalım işler degişti bebişler büyüdü işler zorlaştı hastane problemimiz vardı yogun bakım küvez falan eşim araştırdı özel umut hast de olcak galiba arkadaşlar orda varmış hepsi bakalım allahım onları bize bagışlasın hepinize dua ediyorum inşallah kalbinize göre verir rabbim.kaydirigubbakcemile5a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…