maşallah canım ya
inşallah sağlıcakla alırsın dördüzlerini kucağına :1hug: :Saruboceq:
darısı bana ve tüm bebek isteyenlere inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:
Maşallah canım.Allah nazarlardan saklasın.Stres yapma hiç herşey olacağına varır.Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah canım.Allah bize de nasip etsin.
bebişlerim agzınıza saglık herzanman cevap yazımıyorum allahım herkeze nasip etsin evet 32 haftaya girdik cok şükür bi problem yok ama biraz agrı falan olmaya başladıbakalım daha gidebilecegizmi inşallah sagsalim olurda bende buradan hepinize duyurcanm canlarım benm allah hepinize nasip etsin..kaydirigubbakcemile:lepi::ecrin_bebek:
maşallahhhh canım maşallahhh size Rabbim hepsini sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin
kim bilir ne kadar mutlusundur şimdi :))))
az kalmış doğuma maşallahh Allah ım hayırlısı ile kucagında göstersin hepsini
göbişini görmek isterdim 4 tane nasıl oluyor çok şanslı bir annesin sen :)))
ay canım baya sevindim demek 32. haftaya girdin inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğurursun bebişleri allahım sanada bebişlerede dayanma gücü versin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh......benim kuzenimin eşide kendiliğinden dördüzlere hamiş kalmıştı onun 2 tane kızı vardı zaten çok ağladı moralleri çok bozuldu bakamayız edemeyiz diye mevlam duydu herhalde 2.5 3 aylıktı kendiliğnden galiba düşük yaptı belkide hakklarında bu hayırlıymış....keşke benimde olsa diye o zamanlar çok iç çekmiştim gerçi 1 tane bile olmasına razıyım inşallah rabbim bu yolda emek sarfeden tüm kullarına hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder............not.....kız sen şimdi doğum yapınca dödüzlerle uğraşmaktan belki bizlere haber vermeyi unutursun lütfen bizleri habersiz bırakma senin doğum hikayenide okumak istiyorum canım hiç değilse doğum yaptım bebişlerimle vedeyiz de yeter