canlar dördüzlerimin cinsiyetleri belli oldu?:

canım allah bağışlasın..

aldırmakta ne demek sapasağlam çocukları..

rabbim öyle uygun görmüşki dört tane birden gelmiş..

dr a çok kızdım..

ilk zamanlar zor olacak ama ne güzel eviniz şenlenecek..

allah sağlıkla kucağına almayı ve çook renkli günlere varmayı nasip etsin inşallah canım..

maşallah canım ya
inşallah sağlıcakla alırsın dördüzlerini kucağına :1hug: :Saruboceq:
darısı bana ve tüm bebek isteyenlere inşallah
:Saruboceq: :Saruboceq:

çok güzel ya maşallah allah uzun ve hayırlı ömürler nasip etsin bende yeni hamişim darısı isteyen herkesin başına rabbim hayırlısını versin inş.

Maşallah canım.Allah nazarlardan saklasın.Stres yapma hiç herşey olacağına varır.Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah canım.Allah bize de nasip etsin.

bebişlerim agzınıza saglık herzanman cevap yazımıyorum allahım herkeze nasip etsin evet 32 haftaya girdik cok şükür bi problem yok ama biraz agrı falan olmaya başladıbakalım daha gidebilecegizmi inşallah sagsalim olurda bende buradan hepinize duyurcanm canlarım benm allah hepinize nasip etsin..kaydirigubbakcemile:lepi::ecrin_bebek:

maşallahhhh canım maşallahhh size Rabbim hepsini sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin
kim bilir ne kadar mutlusundur şimdi :))))
az kalmış doğuma maşallahh Allah ım hayırlısı ile kucagında göstersin hepsini
göbişini görmek isterdim 4 tane nasıl oluyor çok şanslı bir annesin sen :)))

Maşallah subanallah inan sizi merak etmiştik bizi habersiz bırakma Az kalmış dayan sağlıkla gelirler iinş :)

ay canım baya sevindim demek 32. haftaya girdin inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğurursun bebişleri allahım sanada bebişlerede dayanma gücü versin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh......benim kuzenimin eşide kendiliğinden dördüzlere hamiş kalmıştı onun 2 tane kızı vardı zaten çok ağladı moralleri çok bozuldu bakamayız edemeyiz diye mevlam duydu herhalde 2.5 3 aylıktı kendiliğnden galiba düşük yaptı belkide hakklarında bu hayırlıymış....keşke benimde olsa diye o zamanlar çok iç çekmiştim gerçi 1 tane bile olmasına razıyım inşallah rabbim bu yolda emek sarfeden tüm kullarına hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder............not.....kız sen şimdi doğum yapınca dödüzlerle uğraşmaktan belki bizlere haber vermeyi unutursun lütfen bizleri habersiz bırakma senin doğum hikayenide okumak istiyorum canım hiç değilse doğum yaptım bebişlerimle vedeyiz de yeter

maşallahhh . 32. haftaya gelmişsin çok ama çok güzel yaa.
azminizi tebrik ediyorum. Allah tamamını erdirsin.

Son düzenleme:
maşallah maşallah

mevlam hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş :Saruboceq:

sen moralini bozanları kulak ardı et en fazla 2 sene sıkıntı çekersin biraz snra hepsi birden büyür sana yardım ederler ne güzel :asigim:

hayırlı doğumlar :asigim:a.s.

maşallah kuzum valla 32. haftaya geldin inşallah benimkisi gibi 35. haftaya kadar gelir hatta geçer canım

canım inanamıyorum hem de 32, haftaya gelmişsin daha korkacak bişey kalmamış...hiç stres yapma...maşallah sana...süpersin...

Allah öyle büyük ki..OL DERSE OLUYOR İŞTE..

Sağlıklı doğumlar yaşarsın inşallah..allah nazarlardan saklasın..

canim benim kuzummmmmmm masallah dayan canim insallah sabrinin emegini alacaksin müjdeyi bekliyorum her gün aklim sende insallah kazasiz kurtulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…