canlar dördüzlerimin cinsiyetleri belli oldu?:

ne kadar güzeldir ve de zordur herhalde dördüz annesi olmak. dört minik melek evini dolduracak maşallah.

kiloları da gayet iyi dördüz için allah hayırlısıyla büyütmeyi de nasip etsin. isimlerini de yazarsan sevinirim. (tabiki okumaya ve de yazmaya fırsatın olursa benim oğlum yeni doğduğunda hiç vaktim olmuyordu)

evet arkadaşlar teşekkür ederim dediginiz gibi vakit yok dördüncüyüde getirdik cok şükür evimize sagselim 32-3 günlük dogum yaptım bebişlerimin ismide erkek islam kızlar berra medine sukeyna arkadaşlar.

Masallahh dorduzlere sanada bravo çok büyük cesaret Rabbim mükafatını vermiş canimm nasıllar anlatsanaaa sen beni bilmezsin ama ben okuyorum arada seni
bisi sorucam gebeliğinde hiç kanaman oldumu

evet arkadaşlar teşekkür ederim dediginiz gibi vakit yok dördüncüyüde getirdik cok şükür evimize sagselim 32-3 günlük dogum yaptım bebişlerimin ismide erkek islam kızlar berra medine sukeyna arkadaşlar.
masallah canim demek 4 evinize geldi sükür.ne güzelde isim koymusun bayildim heleki oglunun adina islam cok güzel canim.artik cok yoruluyorsundur ALLAH KOLAYLIK VERSIN CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…