- 28 Ağustos 2014
- 407
- 64
- 73
- Konu Sahibi siirdelisii
-
Hahahaytt olur aynen böyle söylerimde ki : ya seni geçenlerde aldatmıştın ben üzüldüm biliyo musun. çok değil tabi küsme bana. akşam kahve içmeye gidelim mi
Onunla uğraştığımı söylemedim bunu nerden çıkarttığını alıntılar mısın? Kendi yorumlaman beni ilgilendirmiyor.
Kızın beni aramasını dipnot olarak düşmem mi lazımdı illa benim onunla uğraşmadığımı anlaman için?"Halk arasinda o tip gulusu olan kizlara belli bir peynir ismiyle sesleniliyor" demissiniz. Hangi kafayla bunlari yaziyorsunuz anlamiyorum.
Kızın beni aramasını dipnot olarak düşmem mi lazımdı illa benim onunla uğraşmadığımı anlaman için?
teşekkür ederim canımtas yerinde agirdir....
agir ol, hicde birsey deme sana nerden ulasiyorsa ulasmasini imkansiz hale getir...
Keşke beni suçladığın kadar kızıda biraz suçlasaydın birdaha yorum yazmaUslubunuz dahil her sey cok net. Anlasilmayacak bir sey yok.
Evet o zaten k...Haklısın yaparken utanmayan söyleyince mi utanır.Anlayana davul zurna saz diye bir laf var durumumuz bundan ibaret malesef.Ben ilahi adaleti bekliyim yine en iyisiYaparken utanmayan herif söyleyince mi utanacak?
Çok hayalperestsin.
Bence kızdan çok oğlan çocuğu k..mış.
Uğraşacak başka meşgale bul kendine.
Uzun zamandan sonra tekrar yazıyorum
Eski konumu bilenler bilir.Bilmeyenler içinse eski erkek arkadaşımın yaptığı iğrençlikleri özet geçecek olursam ; aldattı,eski sevgilisiyle konuştu benden sonra haftalarca,birbaşka konuştuğu kız (halk arasında o gülüşe sahip kızlara belli bir peynir ismiyle sesleniliyor.Gerçi oda ilahi adaletini buldu şükür.) bana kıs kıs güldü vs vs bunlar en normal yaptığı şeylerden birisi.Şimdi canlarım sorunum şu ; ben ona aşık değilim bunu anlayabildim uzun zaman sonra ya da unuttum blemiyorum çünkü olmasını çok istediğim birisi çıktı karşıma bundan birkaç ay önce ve ne yazık ki ne kadar çok istesemde onu Allah bana nasip etmedi.Bu eski erkek arkadaşım olacak karaktersiz bana geri döndü sırf ne hissediyorum diye kabul etmiştim ve bitirmiştim.Sizlerin fikri benim için çok önemli şuanda arada bir yazışıyoruz ve inanın bana her şeyi içimdeki her şeyi ona öyle kusmak istiyorum ki size bunu anlatamam. Sizce her şeyi söylesem mi ona karşı? Sen bana böyle böyle yapmıştın diyerek içimi döksem mi? Sizlerden ricam olumlu ya da olumsuz gerekçeleriyle yazmanız. (Not ona karşı hissettiğim şey sanırım bağımlılık.İçimi dökersem birdaha muhabbet etmeme imkanımız var ve tanıdık olduğumuz için birbirimizi görme ihtimalimiz çok yüksek. (Dipnot : Beyfendimiz burnundan kıl aldırmayan kendini asla suçlu görmeyen karaktersizin biridir)
Haklisin kiz kotu ex sevgili iyiBundan sonrasını okumadım
Hımm bunu anladın demek yazdığımdan senin fikrin tabi iyi forumlarHaklisin kiz kotu ex sevgili iyi
Keşke beni suçladığın kadar kızıda biraz suçlasaydın birdaha yorum yazma
Kizi o peynir adiyla anacagina, sana karsi sorumlulugu olan adama; sen beni bu durumlara nasil dusurursun demelisin. Ex sevgiliyi affedecegine kizi affetmekle basla ise ablacigim. Yapan adam o kizla veya baska birisiyle illaki yapar!! Bakis acin bu olmali.Hımm bunu anladın demek yazdığımdan senin fikrin tabi iyi forumlar
Tatlım benim ben konuya yorum yapmadım zaten kimseye de hak vermedim suçlamadım halk arasında o gülüşe sahip kişilere malum peynir adı verilir dendiği için hoşlanmadım ve de ayrıca yorum yazmakta özgürüz burası bir forum herkes fikirlerini yazabilir ne yazmam gerektiğini lütfen öğretme olur mu tekrar diyorum iyi forumlarKizi o peynir adiyla anacagina, sana karsi sorumlulugu olan adama; sen beni bu durumlara nasil dusurursun demelisin. Ex sevgiliyi affedecegine kizi affetmekle basla ise ablacigim. Yapan adam o kizla veya baska birisiyle illaki yapar!! Bakis acin bu olmali.
Pardon ben sizi konu sahibi sandim. Neyse konu nasil buralara geldi anlamadim ama sizede iyi forumlarTatlım benim ben konuya yorum yapmadım zaten kimseye de hak vermedim suçlamadım halk arasında o gülüşe sahip kişilere malum peynir adı verilir dendiği için hoşlanmadım ve de ayrıca yorum yazmakta özgürüz burası bir forum herkes fikirlerini yazabilir ne yazmam gerektiğini lütfen öğretme olur mu tekrar diyorum iyi forumlar
Haha desene yanlış anlaşılma olduPardon ben sizi konu sahibi sandim. Neyse konu nasil buralara geldi anlamadim ama sizede iyi forumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?