Canlarım fikirleriniz çok önemli acil bir şekilde yardım eder misiniz?

Onunla uğraştığımı söylemedim bunu nerden çıkarttığını alıntılar mısın? Kendi yorumlaman beni ilgilendirmiyor.

"Halk arasinda o tip gulusu olan kizlara belli bir peynir ismiyle sesleniliyor" demissiniz. Hangi kafayla bunlari yaziyorsunuz anlamiyorum.

"Halk arasinda o tip gulusu olan kizlara belli bir peynir ismiyle sesleniliyor" demissiniz. Hangi kafayla bunlari yaziyorsunuz anlamiyorum.
Kızın beni aramasını dipnot olarak düşmem mi lazımdı illa benim onunla uğraşmadığımı anlaman için?

tas yerinde agirdir....
agir ol, hicde birsey deme sana nerden ulasiyorsa ulasmasini imkansiz hale getir...

Yaparken utanmayan herif söyleyince mi utanacak?
Çok hayalperestsin.
Bence kızdan çok oğlan çocuğu k..mış.
Uğraşacak başka meşgale bul kendine.

Yaparken utanmayan herif söyleyince mi utanacak?
Çok hayalperestsin.
Bence kızdan çok oğlan çocuğu k..mış.
Uğraşacak başka meşgale bul kendine.
Evet o zaten k...Haklısın yaparken utanmayan söyleyince mi utanır.Anlayana davul zurna saz diye bir laf var durumumuz bundan ibaret malesef.Ben ilahi adaleti bekliyim yine en iyisi

Kız kim sizi araması nasıl oldu ve ne dedi cidden merak ettim. Kafamda parçaları oturtamıyorum.

Neden böylesini adam yerine koyuyorsun ki? Ben yerinde olsam hayatta tek kelime yazışmazdım.

Aşkından ölsen de o aşk geçer gider hiç merak etme. İlişkiye devam etsen de sömürüle sömürüle tükenecek zaten. Kaldı ki aşık değil bağımlılık diyorsun. O zaman iradeli davranacaksın biraz.

İçini dökmeye ne gerek var. Dediğim gibi ben değil yeniden görüşmek, adam yerine koyup nasılsın lafına bile cevap vermezdim! Bir yerde görsem en fazla selam verir geçerim, mümkün olduğunca da görmezden gelirdim.

Sanırım gerekçe yazmama gerek yok, sen kendin yazmışsın sana sunabileceğim gerekçeleri.

Madem kin kusacaksın niye geri döndün madem bağımlılık yaptı niye kin kusuyon madem arada yazışıyosun neden kestirip atmayı düşünüyorsun madem yüzyüze gelecek kadar yakınsınız neden kin kusup muhabbet kesilir belki diye düşünüyorsunuz DEMEM O Kİ O PİŞMAN OLSUN BURNUNDAN GELSİN DİYORSUNUZ AMA ZERRE UMRUNDA DEĞİLSİNİZ OLSAYDINIZ BİRLİKTEYKEN ALDATMAZDI , ALDATAN BİRİ İLE MUHABBET NE YA NEDEN BU VICIKLIĞA İZİN VERİYORSUNUZ MESAFE KOYUN HATTA MUHATTAP ALMAYIN GÖRMEYİN BİLE...

Hımm bunu anladın demek yazdığımdan senin fikrin tabi iyi forumlar
Kizi o peynir adiyla anacagina, sana karsi sorumlulugu olan adama; sen beni bu durumlara nasil dusurursun demelisin. Ex sevgiliyi affedecegine kizi affetmekle basla ise ablacigim. Yapan adam o kizla veya baska birisiyle illaki yapar!! Bakis acin bu olmali.

Tatlım benim ben konuya yorum yapmadım zaten kimseye de hak vermedim suçlamadım halk arasında o gülüşe sahip kişilere malum peynir adı verilir dendiği için hoşlanmadım ve de ayrıca yorum yazmakta özgürüz burası bir forum herkes fikirlerini yazabilir ne yazmam gerektiğini lütfen öğretme olur mu tekrar diyorum iyi forumlar

Pardon ben sizi konu sahibi sandim. Neyse konu nasil buralara geldi anlamadim ama sizede iyi forumlar

Sana hainlik eden adama fırsatı bulmuşken ömrü hayatında duymadığı küfürlerin olduğu uzunca bir küfür potporisi yollayabilirsin bence çocuğun üstünde çok şık durur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…