Canlarım fikirleriniz çok önemli acil bir şekilde yardım eder misiniz?

Tekrar konuşarak hata yapmışsın zaten. Şimdi yapacağın şey ne işine yarayacak? Hiç. O geri dönüp geldiğinde, umursamasaydın hiç, daha doğru olacakdı.

o cümleleri söyleyemedim ya içimde ukte kaldı desem yeridir caanım yaa
Yaş kaç? 20'lerin başı ya da max. ortası sanırım.
Daha içinde söyleyemeyeceğin neler neler kalacak. Mesela patronuna gidip "hayv.n heri..n tekisin ve ben arkamı döndüğümde popoma baktığını biliyorum" da diyemeyeceksin.
Bazı cümlelerin içinde patlamasına ne kadar çabuk alışırsan o kadar huzurlu bir hayatın olur.

akraba şu yönden kız alıp kız verildi yakın zamanda ondan dolayı ayrıca sinir sahibi olacağım konusunda haklısın
ilişkşilerde herşey olur. herkes senin gibi intikamcı olsaydı kimse evlenemezdi. kimse başka insanlarla konuşamazdı.
sen muhtemelen güzelce bir kızsın. ve bunu bana nasıl yapara geldin.
kimsede sana kıskıs gülmemiştir. gülen vbarsa o da onun ayıbıdır.
sen bu işten vazgeç. öyle yada böyle akrabaymış bu iş olmaz...

Yaş kaç? 20'lerin başı ya da max. ortası sanırım.
Daha içinde söyleyemeyeceğin neler neler kalacak. Mesela patronuna gidip "hayv.n heri..n tekisin ve ben arkamı döndüğümde popoma baktığını biliyorum" da diyemeyeceksin.
Bazı cümlelerin içinde patlamasına ne kadar çabuk alışırsan o kadar huzurlu bir hayatın olur.
evet 20 nin başlarındayım ben ama o ortalarında :(

ilişkşilerde herşey olur. herkes senin gibi intikamcı olsaydı kimse evlenemezdi. kimse başka insanlarla konuşamazdı.
sen muhtemelen güzelce bir kızsın. ve bunu bana nasıl yapara geldin.
kimsede sana kıskıs gülmemiştir. gülen vbarsa o da onun ayıbıdır.
sen bu işten vazgeç. öyle yada böyle akrabaymış bu iş olmaz...
dış görünüş anlamında beğenir etrafımdakiler ama inan bana -ablacım- benim yediremediğim şey bana bunları yapması o kızın telefonda bana gülmesi hatta arkadaşlarım bile yanımdaydı.Allah'ım sabır versin bana

dış görünüş anlamında beğenir etrafımdakiler ama inan bana -ablacım- benim yediremediğim şey bana bunları yapması o kızın telefonda bana gülmesi hatta arkadaşlarım bile yanımdaydı.Allah'ım sabır versin bana
geçer geçer. sakinliğini koru. ben evlenen kadar erkek ark. da oldu. gülende olmuştur arkamdan ağlayanda. boşşşveeerrrrr serin kanlı olmak iyidir..

Bak senin "sen şöyle bir insansın, ben aptal değilim, tamam mı demen" ona en fazla seni daha da sinir etme hakkı verir.
Anası eğitememiş 24+ üstü adamı, işin gücün yok, sen mi terbiye edeceksin?
Haklısın,öyle bir egoiste insanlıktan bile bahsetmem onun dalga konusu yapacağı şey olur

Senin soyleyecejlerin adami duzeltmez. Adamin karakteri bozuk olmasa zaten bunlari yapmazdi. Adama icindekilwri soylemen bile hala onu onemsedigini gosterir. Adam oyle dusunur. Senin ona ne yazdigina bakmaz, halabana deger veriyor olarak algilar. Oysa ona verilecek en buyuk ceza onu onemsememektir, yok saymaktir. Bu insana daha aci verir.

Senin soyleyecejlerin adami duzeltmez. Adamin karakteri bozuk olmasa zaten bunlari yapmazdi. Adama icindekilwri soylemen bile hala onu onemsedigini gosterir. Adam oyle dusunur. Senin ona ne yazdigina bakmaz, halabana deger veriyor olarak algilar. Oysa ona verilecek en buyuk ceza onu onemsememektir, yok saymaktir. Bu insana daha aci verir.
peki onun gibi bir egoiste ve karaktersize acı verir mi önemsememek?

vermez. o sana göre egoist. kendine egoist demeyen biri neden acı çeksin.
sen Allaha havale et. yarın öbürgün mutlaka birşeyler ayağına dolanır.

Egoist biri senin soylediklerini ciddiye alir mi asil? Her konustugunda sen daha bir deliye dondugunle kalirsin. Bazrn susmak en guzelidir. Cunku sen sustugunda melekler konusur onun vicdanina merak etme. Konusman aci vermez, onda da bir aydinlanma yaratmaz. Insani en cok uzen sey deger verilmemek onemsenmemektir. Bunu da bosver. Sen artik onune bak. Ilgilenme gecmisinle. Allah a havale et gec. Kimse yasattigini yasamadan olmezmis. Konusman onu onemsedigini gosterir. Hala onu dusundugunu gosterir. Oysa takmiyorum seni gibi o ne derse desin gecmisi arkanda birakip onune bakmalisin.

Egoist biri senin soylediklerini ciddiye alir mi asil? Her konustugunda sen daha bir deliye dondugunle kalirsin. Bazrn susmak en guzelidir. Cunku sen sustugunda melekler konusur onun vicdanina merak etme. Konusman aci vermez, onda da bir aydinlanma yaratmaz. Insani en cok uzen sey deger verilmemek onemsenmemektir. Bunu da bosver. Sen artik onune bak. Ilgilenme gecmisinle. Allah a havale et gec. Kimse yasattigini yasamadan olmezmis. Konusman onu onemsedigini gosterir. Hala onu dusundugunu gosterir. Oysa takmiyorum seni gibi o ne derse desin gecmisi arkanda birakip onune bakmalisin.
Çok haklısın canım önüme bakmayı öğrenmem lazım

de ki : ya seni geçenlerde aldatmıştın ben üzüldüm biliyo musun. çok değil tabi küsme bana. akşam kahve içmeye gidelim mi :halay:

Siz peynir turleriyle ugrasacaginiza sizi aldatan ve karaktersiz olarak nitelendirdiginiz eski sevgilinizi neden affettiginizi sorgulayin.

Siz peynir turleriyle ugrasacaginiza sizi aldatan ve karaktersiz olarak nitelendirdiginiz eski sevgilinizi neden affettiginizi sorgulayin.
Onunla uğraştığımı söylemedim bunu nerden çıkarttığını alıntılar mısın? Kendi yorumlaman beni ilgilendirmiyor.

Back
X